- 11 Aralık 2014
- 506
- 487
- 27
- Konu Sahibi Hopefulnursee
Arkadaslarr merhabaa Urfanın adı buralarda fazla geçmiyorr yok muu ? Konuşalım kaynaşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslarr merhabaa Urfanın adı buralarda fazla geçmiyorr yok muu ? Konuşalım kaynaşalım
hic geldin mi urfacıgımıza :)bir bastan urfaliyam =)
gelmez miyim asigim urfayahic geldin mi urfacıgımıza :)
şimdi nerdesinizzgelmez miyim asigim urfaya
uuu hemşo seninki zor iş ya gurbet ellerde urfamın cig köftesine hasret kalmak ne kaa zordur şimdiihahah ben yurtdisindayim hemso =)
:) öyle ya yemekleri bilhassa özlüyor insan yauuu hemşo seninki zor iş ya gurbet ellerde urfamın cig köftesine hasret kalmak ne kaa zordur şimdii
okuyosunuz orda galiba türkiyeye geri dönersiniz belki..:) öyle ya yemekleri bilhassa özlüyor insan ya
hoşgeldinn hemşoo :)Ben de varımmm :)
hoşBen de varımmm :)
olsunn sen yinede bizden sayılırsın okuyormusunuz burdaBen urfali değilim ama burada yaşıyorum iki sene oldu :)
Hoş bulduk hemşoooo :)hoşgeldinn hemşoo :)
yurtdisinda yasayanlarin hep öyle hayali vardir,o hayal olmasa yasanmazzz :)okuyosunuz orda galiba türkiyeye geri dönersiniz belki..
hayallere devam o zaman inşallh bir gün gerçekleşiryurtdisinda yasayanlarin hep öyle hayali vardir,o hayal olmasa yasanmazzz :)
ne yapisan eyesin inşallahHoş bulduk hemşoooo :)
eyiyem çok şükür. sen naslsan eyi misen? :)ne yapisan eyesin inşallah
Çogg şükür eyiyemm bacoeyiyem çok şükür. sen naslsan eyi misen? :)