• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şans verilmeli mi ? Fikirleriniz lazım..

Bu yaptıklarına depresyonluydum, ilaç kullanıyordum kılıfları uydurması hic olmamış. Gerçekten depresyonda olan insanın gözü bırakın yeni ilişkilere yelken açmayı, var olan ilişkilerini bile istememesine sebep olur. Ama o sizin yerinize başka birisini tercih etmiş ama ondan da memnun olmamış, belki sizinle barışınca yine başka birisine gider memnun olmayıp yine geri dönmeye kalkar. Kaldı ki diğer kişiden daha ayrılmamış bile ve siz bu kişiye güven duyabilecekseniz, bu yaşanılanları kabullenebilecekseniz devam edin. Umarım sizi de depresyona sürüklemez bu kişi...

Evet zaten bende psikolojimin bozulmasından korkuyorum hatta çok korktum.Sanırım sevmekte bir yere kadar oluyor ama o kadar zor günler yaşattı ki bana ... kime anlatsam hep üzüldü son kararı tabiki bana bıraktılar ama olmuyor .. evet günler geçti hala o kızla ve biz yaklaşık 2,5 haftadır falan hiç konuşmadık beni hiç mi sevmemiş diyor insan .. hoş bir şeyler beklediğimden değil de sadece çok güvendim veya inandım
Çok zor işler ya

Kusura bakmayın böyle ilişkiler bana hiç pembe görünmüyor.
Her şey zor bir nikah kıymak mı zor geldi de kıymadan karı koca hayatı yaşadı sonra bıraktı gitti.
Muhtemelen sonra da senden enayisini bulamayacacagini falan farketmistir.

Evlenip ayrılmış kadar olmuşsunuz zaten.
Gerçekten evlenseniz olmasa en kötü ne olur?
Psikolojiniz büsbütün bozulabilir.

Göze alıyorsanız deneyin tabi..
Bana huzurla yaslanilacak bir omuz gibi gelmedi..

Kesinlikle öyle zor gelmiş olmalı .. nikah olayı için beni ailemi ve kendi ailesini suçlu buluyor ona baskı yapmışız bu konuda..
Aslında benim ondan daha genç daha güzel olmam ve daha önce bir evlilik yapmamış ve bir çoçuğum olmamış olması ... benim değilde onun benimle evlenmek istemesi gerekmez miydi ? Burada bir ters ilişki var gibi duruyor
Şimdi bütün hatıralarımızı yok etmeye karar verdim eşyası fotoğraflarımızı vs..
Buraya benimle konuşmaya geldiğinde arabanın arkasında bir sepet olduğunu ve içinde bana ait eşyalar olduğunu söyledi nereye gidersem onları hep yanımda götürüyorum dedi (içinde kitap vs var) atmak istedim ama atamadım geri döndüm dedi.. sanırım beni görünce rahatladı çünkü geldiğinde çok pişman bir haldeydi şimdi hiç umrunda değilmişim gibi hayatına devam ediyor asla rahatsız etmiyor normalde sürekli bir yerden bana ulaşır mesaj falan atardı sayfalar dolusu..
Bu sessizliği merak ediyorum kızdan ayrılıcam zaman ver demişti 3 haftaya yakın bir zaman geçti üzerinden umarım benden ümidi kesmiştir çünkü böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil ..

Yaşadıkların gerçekten çok zor şeyler.. Aynı ölçüde olmasa da bende aylar önce bende benzer acılar yaşadım, ama geçti bir şekilde.. Ben de çok düşündüm gelse ikinci şansı verir miyim diye hep asla dedim imkansız dedim ama bir tarafım da acaba diyordu, gelmedi öyle bir şans ihtimali bile oluşmadı.. belki de hayatında var yeni birileri artık umurumda da değil. Sadece şunu bilmeni isterim ki hayatımıza giren insanlar bize bir şeyler öğretmek için bu hayatın için de bir rolleri olduğu için geliyorlar, kaderinde yazılı ise bir şekilde bir arada oluyor mutlu sona ulaşıyorsun, yazılı değilse de bir şeyler sebep oluyor bitiyor. Kendini de zorlama ona da kızıp öfkeni büyütme, akışına bırak herşeyi.. Eğer yazılmışsa kaderine engel olamazsın o bir şekilde senin olacak, yaşayacaksın bu hayatı.O yüzden sakince bekle gör derim ben..
Umarım mutlu olur acılarını en kısa zamanda dindirebilirsin

Evet teşekkür ederim .. desteğiniz için
Bazen yollar birleştiği gibi ayrılıyor ikisi de aslında çok normal şeyler ama anlam yüklenince bu kadar olgun bakamıyoruz olaylara .. size de geçmiş olsun
Sadece ailen gibi görüp bu kadar iç içe olup bir insanın sizi çemberin dışına atması kadar kolay kabullenecek bir şey yok bence .. kabullenemiyorsunuz bazen
Etrafımdaki insanlara iyi görünmeye toparladım ben demeye çalışıyorum özellikle aileme.. ama hissettiğim şey bazen sadece bir boşluk ve düşünceler
Umarım en kısa zamanda toparlanırım Allah kimsenin başına vermesin ..

Hem geri dönsün hem de dönmesin yoluma bakayım istiyorsunuz. Evlenip boşanmış kadar olmuşsunuz aynı evde yaşadığınız için. O kızdan tamamen ayrılıp gelse barışın affedin derdim ama kızı da bırakmıyor. Sizi evden kovan adam kıza kıyamamış

Back
X