Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir başka arkadaşta aynısını yazmış. Başka konular derken ne kastediliyor? Eğitim ve iş filan mi?Bence hayattaki en önemli şeylere sahipsiniz, güzel bir aileye. MAŞAALLAHEvet tabiki inanırım eşim çoçuklarıma sahip olduğum için çok şanslıyım ama başka konularda şansın zerresi
Ayyy bu nasıl cevap, alemsinizBen varsam o da var.. .![]()
Niye:))Ayyy bu nasıl cevap, alemsiniz![]()
İyi manada söyledim, yorumunuz hoşuma gittiNiye:))
Yaaa öyle deme. Hala çok şanslısın öyle düşün. ALLAH korusun, neden şansını kaybedesin ki?Ben çok sanslı bir insandım. dım diyorum çünkü son 2 yıldır sansımı kaybettim.
Eskiden paraya mı ihtiyacım var yerde para buluyordum. Bir iki kere başıma gelen bir olay değil ne zaman paraya ihtiyacım olsa yaşadım bu durumu. Bir kere kendim para düşürmüştüm 1-2 saat sonra yerde düşürdüğüm parayı buldum. Yani bunun gibi bir sürü örnek var arkadaşlarım hep çok sanslı olduğumu söylerlerdi.![]()
Şansa ve ya şanslı olmaya inanıyor musunuz? Genelde şansım yaver gider ve dört ayak üstüne düşüyorum diyen var mı?Yada tanıdığınız “Genelde çok şanslı bir insan” dediğiniz birileri var mı?
Peki hangi konularda şanslısınız?