• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şansa inanıyor musunuz? Şanslı mısınız?

Evet tabiki inanırım eşim çoçuklarıma sahip olduğum için çok şanslıyım ama başka konularda şansın zerresi

Evet tabiki inanırım eşim çoçuklarıma sahip olduğum için çok şanslıyım ama başka konularda şansın zerresi
Bir başka arkadaşta aynısını yazmış. Başka konular derken ne kastediliyor? Eğitim ve iş filan mi?Bence hayattaki en önemli şeylere sahipsiniz, güzel bir aileye. MAŞAALLAH🌹Genelde insanlar tam tersini söylerler. Maddi konularda fazla çalışıp birşeyler elde edilebilir, fakat aşk aile bunlar biraz nasip işi.

Ben şansı kendimizin yarattığına inanıyorum. Hicbir şey yapmadan bekleyerek şans kapimizi çalmaz

Ben çok sanslı bir insandım. dım diyorum çünkü son 2 yıldır sansımı kaybettim.
Eskiden paraya mı ihtiyacım var yerde para buluyordum. Bir iki kere başıma gelen bir olay değil ne zaman paraya ihtiyacım olsa yaşadım bu durumu. Bir kere kendim para düşürmüştüm 1-2 saat sonra yerde düşürdüğüm parayı buldum. Yani bunun gibi bir sürü örnek var arkadaşlarım hep çok sanslı olduğumu söylerlerdi. :(

Ben çok sanslı bir insandım. dım diyorum çünkü son 2 yıldır sansımı kaybettim.
Eskiden paraya mı ihtiyacım var yerde para buluyordum. Bir iki kere başıma gelen bir olay değil ne zaman paraya ihtiyacım olsa yaşadım bu durumu. Bir kere kendim para düşürmüştüm 1-2 saat sonra yerde düşürdüğüm parayı buldum. Yani bunun gibi bir sürü örnek var arkadaşlarım hep çok sanslı olduğumu söylerlerdi. :KK43:
Yaaa öyle deme. Hala çok şanslısın öyle düşün. ALLAH korusun, neden şansını kaybedesin ki?

Şansa inanıyorum. Bazı insanların hayatı boyunca yıldızlarının hep yüksek olduğunu görüyorum. Benim şu ana kadar hiç bir konuda şansım olmadı. Çok çalıştım çabaladım işimle ilgili bir sınavda çok yüksek puan aldım ama o göreve benden daha şanslı birisi getirildi. En basiti istediğim bir kıyafet olur sezon başı bile olsa bana uygun bedeni anında biter. Başka illerdeki mağazalardan aratıp bulup almaya çalışırım. İki hafta gelmesini beklerim. Yani hayatım boyunca böyle en küçük konularda bile şansım olmaz. Büyük meseleleri saymıyorum. Artık çok yoruldum bu durumdan. Hevesim kalmadı hiç bişeye.

Şansa ve ya şanslı olmaya inanıyor musunuz? Genelde şansım yaver gider ve dört ayak üstüne düşüyorum diyen var mı?:KK53:Yada tanıdığınız “Genelde çok şanslı bir insan” dediğiniz birileri var mı?

Peki hangi konularda şanslısınız?

İnanıyorum tabi ki. İnsanların kılını kıpırdatmadan ulaştıkları şeylere bile ulaşabilmem için önüme 40 tane engel çıkıyor.😂 Gerisini siz düşünün.😂

Hayatın bana sunduklarını şükürle karşılıyorum. Her olumsuzluğun karşıma çıkmasında muhakkak vardır bir neden. Ama bazen aldığım kararların veya karşıma çıkan şeylerin yerinde ve zamanında olduğunu düşünüyorum. Şanslı görüyorum kendimi.

Şansını kendin yaratırsın buna inanırım olumlu düşünmeye aklını kullanmaya inanırım... Enerjiye inanırım.... Aynı hatayı tekrar yapmamaya hatalardan ders almaya inanırım yaşama inanırım kendimi mutlu etmeye sevmeye sevilmediğimi yerde durmamaya inanırım kendi fikirlerime inanırım aklıma kalbime uyan yoldan giderim.... Alma verme dengesine inanırım. Almadan vermem dengemi bozmam... Enayilik ve iyi niyet arasındaki inci cizgi ye inanırım.... Boş fedakarlığı sevmem insanları sever ilahiye inanır ve empati yapabilirim.... Evet şanslıyım.... Şansımı ben yaratır besler ve onunla güzel şeyler yaşarım 🙏🙏🙏🙏🙏

Maalesef talihsizlikler peşimi bırakmaz benim de

Bazı konularda şanslı bazı konularda şanssızım. Aslında şansa değil imtihana inanıyorum. Örneğin ailem hayatta ve sagliklilar hamd olsun ama istediğim gibi bir anne babaya sahip değilim . İnsanın anne babasından kaynaklıdır birçok şansı. Ama ben o kaynakları direk kaybediyorum. Meslek yönünden şanslı hissediyorum kendimi . Sağlık,iman , güzellik yönünden şanslıyım . Yalnız aşk ve arkadaslikta şanslı ya da becerikli değilim . 32 yaşındayım zamanında çok yanlış bir evlilik yaptım şimdi hayatımın aşkını bekliyorum . Karşıma geçmişte iyiler çıktı ama nasip olmadı . Şimdi de çıkanlar oluyor arada a azaldı tâbi. Bekliyorum, hala umudumu kaybetmedim . Çünkü duanın gücüne inanıyorum. Hiçbir dayanagim yok tek dayanagim güvendiğim Allah

Kesinlikle inanırım. Puşkinin çok güzel bir sözü var ’’anne beni şanslı doğur istersen sokağa at’’ çok doğru :KK66:

Back
X