• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şansızlıklar beni izliyor

yokusasurduk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
2.006
1
0
Bursa
Merhaba Kızlar,
Son iki yıldır başıma gelenler artık üzerimde kara bulutlar dolaştığını düşündürmeye başladı. Aldatılma boşanmayla başlayıp, babamın ölümü ve trafik kazaları.Özellikle son iki haftada 3 trafik kazası geçirdim. 3 kazada da kusur karşıdan kaynaklıydı. Arabam sıfırdı, daha 3 yıl borcu var. Hep sol taraftan darbe aldı.Arabada bir uğursuzluk olduğuna inanmaya başladım. Ne yapmalıyım, bu gidişatı bozmak için?

öncelikle başınız sağolsun ve geçmiş olsun. Ben en ufak bir kaza vs geçirsem annem hemen birine ekmek tuz verir . vermese içi rahat etmez eskiler bunu hep yaparmış. bunu yapıyor musunuz?

anladım cnm bazıları kurşun döktürmeye inanır onu bilemiyorum dene istersen. bide ne var biliyor musun gerçekten bi dönem kötü gidişat peşimizi bırakmaynca her an kötu bir süpriz bekliyor gibi oluyoruz. bu düşünceyi aklına getirme sakın. gerçekten çok onemli. bazı sabahlar bi talihsizlik yaşadığımda of diyorum bugunum kötü geçecek hakketende kötu geçiyor. salla gitsin deyip unutmaya çalıştığımda ise olumsuzluklarla karşılaşmıyorum. iyi düşünmeye çalış

Öncelikle başın sağolsun ve çok geçmiş olsun.
Birazcık hurafe gibi gelebilir sizlere, fakat ben de nazara çok inanırım ve yıldızım düşük olduğu için bana çok sık nazar değer.
Halbu ki güzel bisi olsam içim gam yemeyecek :)
Benim annanem sağolsun çok iyi nazar okur ve sürekli kendisine nazar okuturum. Uzakta olduğu için bize kalmaya geldiğinde buna bir çözüm bulalım dedim.
Buldukta, sana tavsiyem annen bir gün güzelce abdestini alsın ve şu dediklerimi yapsın, sende daima bunu üzerinde taşı.
41 adet çörek otuna, tek tek nazar duasını okusun, sonra onları bir ufak kese içine koyun (ben kendim diktim mesela) bir iğne ile iç çamaşırına (sütyenin iç kısmına mesela) tuttur.
Hem dışardan görünmez, hem de nazardan korunmuş olursun.

İnşallah senin sorunlarına çözüm olur bu. Ben kendim taşıyorum üzerimde, çok şükür başıma pek birşey gelmiyor.
Allah her zaman, hepimizi beterinden saklasın..

Teşekkür ederim canım :)) Benimde yıldızım çok düşük. Mesela bir komşu var, beni her gördüğünde göz çıbanı çıkar. Dediğini denicem, dualara yönelmek en iyisi sanırım :D

Teşekkür ederim canım :)) Benimde yıldızım çok düşük. Mesela bir komşu var, beni her gördüğünde göz çıbanı çıkar. Dediğini denicem, dualara yönelmek en iyisi sanırım :D

Ne demek, rica ederim.. Yardımcı olabilirsem ne mutlu ;)
Ne varsa Dua da var bence. Sonuçta derdi verende Allah, dermanı da veren Allah...

bol bol dua etmelisin..sadaka verebilirsin..maalesef hayatımızda böyle dönemler geçiriyoruz,inşallah bir daha kötü şeyler yaşamazsın..

Merhaba Kızlar,
Son iki yıldır başıma gelenler artık üzerimde kara bulutlar dolaştığını düşündürmeye başladı. Aldatılma boşanmayla başlayıp, babamın ölümü ve trafik kazaları.Özellikle son iki haftada 3 trafik kazası geçirdim. 3 kazada da kusur karşıdan kaynaklıydı. Arabam sıfırdı, daha 3 yıl borcu var. Hep sol taraftan darbe aldı.Arabada bir uğursuzluk olduğuna inanmaya başladım. Ne yapmalıyım, bu gidişatı bozmak için?

gerçekten şanssızlık olmuş.kendini inandırma birde hep böyle devam edecek değil ya.ümitli ol farklı bak hem zaten suçta senin değilmiş.

benim ananem annem de sadakaya çok önem verirler...bi kere ciddi bi trafik kazası tehlikesi atlatmıştım verdiğim sadakalar işe yarıyo demekki dedi annem....'verilmiş sadakan varmış' derler ya hani!...buna dikkat ediyosan geriye sadece dua etmek ve olumlu düşünmeye çalışmak kalıyo....etrafında mutlaka nazarı değen gözü götürmeyen insanlar vardır farkında diilsindir:nazar:

Back
X