sanssizlik mi kader mi

pouringrain

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
3
0
1
İstanbul
bu siteye yeni uye oldum ve burdaki.yardimlasmaya dayanismaya bayildim. tecrubeli olanlarin akil vermesi daha genc olanlarin olaylari o gozden degerlendirip yorum yapmasi cok hosuma gitti ben de size icimi dokmek
ye karar verdim.
19 yasindayim ve bugune kadar hic sevgilim olmadi bunun nedenini ablamiyorum yuzune bakilmayacak biri degilim kisiligi cok.bozuk biri de degilim ama neden boyle oluyor anlamiyorum
benden hoslanan insanlar oldugu zaman onlara guvenemiyorum her kiza boyledir diyorum benim hoslandigim insanlar da benden hoslanmiyorlar. ben de bir sevgilim olsun beraber gezelim konusalim tartisalim eglenelim istiyorum. yasimin gereklerini yasamak istiyorum . universiteye bu sene basladim ve simdi sinifta bir suru cift goruyorum vecok ozeniyorum. ben hep boyle yalniz mi kalacagim cok mutsuzum

öncelikle hoşgeldin aramıza
neden yanlız kalasın seninde vardır biyerde kısmetin eminim

butun 18-19 yas grubuna bi sevgılı nasip eyle yarabbiiiiiim..

veleddalin amin..

Yasinin tadini cikar kiz arkadaslarinla eglen sinemaya git eninde snunda bi sevgilin olur merak etme

bunun tuhaflikla bir alakasi oldugunu dusunmuyorum . kac yasindasinz bilmiyorum ama siz 19 20 yasinda evlenen insanlar varken (dogru bulmuyorum orasi ayri) bizim masum bir iliski istememiz gayet dogal :)

Bende ileri bi yaşta değilim merak etme. Ama 18-19 yaşları gezip tozacağınız yaşlar. Acele etmenize gerek yok. Hayatın tadını çıkarın. Vakti gelince doğru kişi sizi bulur

Benim de ilk ilişkim 19 yaşındayken olmuştu.Hiç de özenilcek birşey değil.8 ay zor dayandım sonunda ayrıldım. Hiç özenme boşver , hayatın tadını çıkar ,sonra hayatında biri olunca dert tasa eksik olmuyor.

benden hoslanan insanlar oldugu zaman onlara guvenemiyorum her kiza boyledir diyorum benim hoslandigim insanlar da benden hoslanmiyorlar.

Ama güzelim senden hoşlanan insanlara şans vermemişsin ki? İyi en azından seni beğenenler oluyormuş, bende o da yok, yaş 30.
Yalnızlığın kendi tercihin.

Son düzenleme:
üniversite okuyormuşsun bol bol sosyal ortamlara gir arkadaş çevresi edin mutlaka birisi çıkacaktır karşına hayatın tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…