- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
Haklı olduğun kısımlar olsa da abarttığını düşünüyorumLiona Esposito adli kullaniciya sempati duyan arkadaslar.
Dananin kuyrugunun koptugu bu cumle ve ozellikle cahil ulkemin soylemidir. Siz de bu ulkenin cahil olduguna ban yiyen arkadas gibi katiliyor musunuz yoksa?
Bence bahsi gecen kullanici bu cirkin ifadeden dolayi ban yedi. Arkadas da bunu hazmedemedi ve ozur dilemek yerine dikkati baska yerlere saptirip duygu somurusu yapti.
Malum kullanici ulkem yerine bana cahil dese o kadar uzulmezdim. Artik bayrak da mi sallayamayacagiz. Hayirdir arkadaslar? :)
Bazilari hala anlamadi. Ifade ozgurlugu, hakaret ozgurlugu degildir.
@penceremden
Mune @Margarikotin
Arkadaşın söylediği doğru, toplumumuzda bahsedilen cahilce anlayış çok yaygın bunu inkar etmek için kör olmak lazım. Bunu ifade etmek istedi bana kalırsa, teşbihte hata olmasın can dündar havası yoktu o yorumunda.
Ben yaşadığı toprağı milletini seven, inançlarına bağlı bir insanım, fakat bu demek değildir ki yanlışa yanlış demeyelim. Konu boşanma dul olma vs olunca cahil demesi normal, diyebilirsin ki genelleme yapmamalıydı herkes bir değil, orada hak veririm sana ama o anda dur yüzdeli konuşayım herkesi harcamayım diye düşünememiş olmasının cezası ban yemek olmamalı.