- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıktım artık kadının kadına zulmunden kaynanadan eltiden görümceden çek onların yetiştirdiği pardon yetiştiremediği adamlardan çek nedir bu ya.Önce bu kadınların kafasını değiştirmek lazım.Dulmuşsun.Sanki ahlaksızsın sanki büyük günahkarsın bu nasıl bir kafadır bu nasıl kadınlıktır.Kadın kadına bunu yaparsa erkekler neler yapmaz bize.Ne olur bu basit bu sığ beyinlerin sizin modunuzu düşürmesine izin vermeyin.Onlara inat çok güzel yaşayın hayatı sizin yaşam enerjinizi almalarına müsade etmeyin.Dünyanın en şanssız insanı seçmeleri olsa ben açık ara önde olurum galiba.
İşe başladım ben. Bu ikinci günümdü. Umutlu başladım he. Hemde çok dandik bir iş olmasına rağmen. Mutlu başladım. Maaşımı hesapta göreceğim günü hayal ederek başladım. Gidip alışveriş filan yaptım. 5 kilo vermemin şerefine, topuklu bile aldım.Plaza hatunuymuşcasına.
Sonra işte bu sabah gerçekten o kadar mutsuz uyandım ki. Yataktan kazıdım kendimi resmen. Gönülsüzce gittim işe. Dün tanıştığım kadınlarla öğle yemeğine çıktık. Ne tatlılar filan diyordum kendi kendime. Birisi dönüp müge sen evlimiydin dedi. Yok hayır bekarım dedim. Ben seni boşandın diye duydum(!) dedi. -F.ckthe küçük şehirler-
Bende evet oldu öyle bir şey dedim gülümsedim. Hala şirinlik yapıyorum.
Birisi döndü dediki yalnız dedi bekar değil dul diceksin canım dedi. Böyle pislik pislik bakarak.Tam olarak cümle buydu. O dul lafı agzından dünyanın en pislik kelimesiymişcesine çıktı. Yüzündeki ifade. Kocanı mı elinden aldım Y.lloz diye saçına yapışasım geldi. Hayır dedim. Kocam ölmedi boşandım. Bekarım. Bakış atıştık. Sonra zaten çok yerinde olmayan keyfim magmaya indi.
Neden kötü insanlar? Neden kötüyüz bu kadar? Ben dul muyum? Dul olmak kötü mü. Lanet herifin gayrimeşru ilişkisinden çocucgu olcak ama ortalıklarda aşk pozları kesiyor. Kimse ona tek kelime etmiyordur eminimmm. Ben kendi halimde yaşamaya çalışıyorum. Nedir bu olanlar? Nedir bu kötünün her daim kazanıyor olma durumu.
Bıktım. Gerçekten.Ölsemde kurtulsam. Neye elimi atsam böyle oluyor işte.Gerçekten sorun bende sanırım. Keyif almıyorum. Hiç bir şeyden.Dünya çok boş,, anlamsız geliyor.Ne için yaşıyorum.Bilmiyorum gerçekten.
Yine bir yazmazsam ölecektim gecesinden selam ederim. Kafanızı şişirdim yine.
ağzınıza sağlıkAferin mugehatun.
Sen de bu cahil cühelâ insanların lafıyla hayata küsüyosun moralini bozuyosun öyle mi?? Asıl hatalı sensin öyle oksijen israfları yüzünden kendini üzdüğün için.
Yarın kocalarının bi trafik kazasında ölüp dul kalmayacakları ne malum?
Ya da kocalarının bi hata yapıp bunları boşanmaya itmeyeceği ne malum?
Ya da anlaşamayıp artık bıkıp kocalarının boşanmak istemeyecekleri ne malum?
Bu cahil ülkemin beş para etmez zihniyetinde, yarın bunlara da "dul, bekar" diye etiket yapıştırılmayacağı ne malum?
Insanları "bekar-dul, zengin-fakir, sarışın-esmer, uzun-kısa, türk-kürt vb" diye kategorileştirmekten bıkmadı cahil kültürsüzler.
Insan insandır yahu. Iyi insan vardır, kötü insan vardır. Başka fark yoktur. Bu cahiller de evlat yetistiriyo işte bunlarin yetiştirdiği çocuktan ne fayda olur benim ülkeme?
Sen de bu cahillerin lafıyla kendini kapatma. Tam tersi ne kadar cahil ne kadar acınası olduklarını hissettir ve ayaklarının üstünde dur.
Bi şeyini görmüş kıskanmışlar belli ki, seni zayıf düşürmeye çalışmışlar.
+100Sen evlisin/bekarsin da noluyor g.tüm derdim!
Yazdiklarinizin cogu dogru ama "bu cahil ulkemin bes para etmez zihniyeti" soylemi ne kadar cirkin. Sizi kiniyorum.Aferin mugehatun.
Sen de bu cahil cühelâ insanların lafıyla hayata küsüyosun moralini bozuyosun öyle mi?? Asıl hatalı sensin öyle oksijen israfları yüzünden kendini üzdüğün için.
Yarın kocalarının bi trafik kazasında ölüp dul kalmayacakları ne malum?
Ya da kocalarının bi hata yapıp bunları boşanmaya itmeyeceği ne malum?
Ya da anlaşamayıp artık bıkıp kocalarının boşanmak istemeyecekleri ne malum?
Bu cahil ülkemin beş para etmez zihniyetinde, yarın bunlara da "dul, bekar" diye etiket yapıştırılmayacağı ne malum?
Insanları "bekar-dul, zengin-fakir, sarışın-esmer, uzun-kısa, türk-kürt vb" diye kategorileştirmekten bıkmadı cahil kültürsüzler.
Insan insandır yahu. Iyi insan vardır, kötü insan vardır. Başka fark yoktur. Bu cahiller de evlat yetistiriyo işte bunlarin yetiştirdiği çocuktan ne fayda olur benim ülkeme?
Sen de bu cahillerin lafıyla kendini kapatma. Tam tersi ne kadar cahil ne kadar acınası olduklarını hissettir ve ayaklarının üstünde dur.
Bi şeyini görmüş kıskanmışlar belli ki, seni zayıf düşürmeye çalışmışlar.
Yazdiklarinizin cogu dogru ama "bu cahil ulkemin bes para etmez zihniyeti" soylemi ne kadar cirkin. Sizi kiniyorum.
Yuzde doksan verisinin kaynagi nedir? Cirkin dilinize kilif uydurmayin. Ulkemize telaffuz ettiginiz cirkin sozler soylediginiz dogrulari sildi supurdu. Hic alkislanacak bir seyiniz yok. Kiniyorum.Çünkü ülkemdeki insanların %90 ı bu tip konularda cahil ve bu tarz bi zihniyet beş para etmez. Bu durumun kendisi yeterince çirkin olduğundan benim bunu tarif etmemde doğal olarak çirkin görünüyor. Ama durum bu yapacak bisey yok ister kınayın ister alkislayin.
Ulkemiz icin hakaret icerikli bu yorumu yapan uyenin ikaz edilmesini rica ediyorum.Bu cahil ülkemin beş para etmez zihniyetinde, yarın bunlara da "dul, bekar" diye etiket yapıştırılmayacağı ne malum?
Ulkemiz icin hakaret icerikli bu yorumu yapan uyenin ikaz edilmesini rica ediyorum.Mune @Margarikotin
Katılıyorum düşüncenize.Ülkemizin büyük çoğunluğu bu algıda çünkü.Bu algıyı yaratanların çoğu da kadın malesef..Kadının kadına yaptığını başka hiçbir varlık yapmıyor.Sizin söyleminiz çirkin değil,bu çirkin düşünceleri bir bayanı incitmek için, hayata küsmesini sağlayıp ,dimdik durmasını engellemek için bu tarz ifadelerle sindirmeye çalışan fesatlık yapan kadınlarda suç görüyorum.Çünkü ülkemdeki insanların %90 ı bu tip konularda cahil ve bu tarz bi zihniyet beş para etmez. Bu durumun kendisi yeterince çirkin olduğundan benim bunu tarif etmemde doğal olarak çirkin görünüyor. Ama durum bu yapacak bisey yok ister kınayın ister alkislayin.
Sahiden ya kaç kez şahit oldum erkekler şerefsizlik bile yapsa birbirlerini kayırıyor, vurun abalıya demezler hiç. Kadın milleti fesatlana fesatlana ölüyor ben bunu anlamıyorum arkadaş, burada bile biri konu açsa ne karakteri kalıyor ne namusu. Sonra da niye ataerkiliz, adamların bişey yapmasına gerek yok ki kadınlar kendi kendine yapıyor zaten.Katılıyorum düşüncenize.Ülkemizin büyük çoğunluğu bu algıda çünkü.Bu algıyı yaratanların çoğu da kadın malesef..Kadının kadına yaptığını başka hiçbir varlık yapmıyor.Sizin söyleminiz çirkin değil,bu çirkin düşünceleri bir bayanı incitmek için, hayata küsmesini sağlayıp ,dimdik durmasını engellemek için bu tarz ifadelerle sindirmeye çalışan fesatlık yapan kadınlarda suç görüyorum.
Okumuş cahillerimiz de bunları yapıyor malesef...
Siz de dimdik ayakta durun kimseye taviz vermeyin..Hepimizin başına talihsiz olaylar gelmiştir veya gelecektir.Hemşehrimsiniz bu arada :) Allah yolunuzu açık etsin.mugehatun
Icinde yasadigi halde agziyla dahi vatanini mudafaa etmekten aciz o kadar insan var ki. Boyle insanlar dahi yasiyorsa elbette hemcinsini ezerek stres atmaya calisan hasta ruhlu kadinlar da var olacak.Sahiden ya kaç kez şahit oldum erkekler şerefsizlik bile yapsa birbirlerini kayırıyor, vurun abalıya demezler hiç. Kadın milleti fesatlana fesatlana ölüyor ben bunu anlamıyorum arkadaş, burada bile biri konu açsa ne karakteri kalıyor ne namusu. Sonra da niye ataerkiliz, adamların bişey yapmasına gerek yok ki kadınlar kendi kendine yapıyor zaten.
Kadınlar bunu niye yapıyor çözemedim. Erkek soyuna kıran girdi de rakip mi eliyor hatunlar nedir yani