Ben aslında beni şikayet eden üyenin şikayet etmesine şaşırmıyorum. Vardır böyle insanlar, gereksiz bi aşırı milliyetçilik yapar, gereksiz yerlerde aşırı duyar gösterirler. Sanki ben böyle dedim diye vatanımı ülkemi sevmiyorum demek oluyor bu. Sanki söylediklerim bu anlama geliyor.
Onun beni anlamamasina hiç şaşırmadım ve umrumda da değil zaten ama ben
Mune
hanımın beni onun lafiyla banlamasına baya şaşırdım.
Gelen mesaj "kurum ve kişiye hakaret etmişim"
Söylediğim ne peki? Ülkemizin çoğunluğunun dul kadınlara yaklaşımına cahilce demem. Ve dul kadınlara kötü gözle bakan, sanki çok kötü bi şeymiş gibi gören, bu konuda dul kadınları aşağılamaya çalışan böyle bi zihniyete beş para etmez demem.
Dul kadınları aşağılayan insanlar bi kurum mu?
"Kişi" diyeceksiniz simdi ama soruyorum size
Mune
hanim, ülkemizin insanlarının çoğunluğunun (istisnalar tabiki var ve iyiki var) dul kadına bakış açısı, "ben dul kadını gelin olarak almam, ben dul kadınla evlenmem, vs" diyen çoğunluğu oluşturan insanlar sizce cahil değil de çok kültürlü, modern ve doğru düşünen insanlar mı?
Peki dul kadınlara bu kadar kötü gözle bakmak, boşanmak bir kadin için çok ama çok kötü bi şeymiş gibi, bosanmis kadınları ötekileştiren zihniyet sizce beş para eden çok değerli bi zihniyet mi??
Siz bu tip insanlar hakkinda ne düşünüyorsunuz?
Peki ben ülkemdeki çoğu insanin dul kadinlara yaptığı bu haksızlığı dile getirince ülkemi sevmemis ihanet etmis mi oluyorum?
Sanirim kötü bi gününüzde idiniz ve ben de aşırı milliyetçilik duyarlilik kasan, ne dediğimi anlamayan bir üyenin sikayetine kurban gittim. Şaşırarak ve üzülerek yaziyorum bunlari da size...