Adam ben eve dönerken hala aynı yerde duruyodu hatta fırındaki amcaya bu adamın aklı dengesi yerinde mi biliyo musunuz diye sordum, noldu kızım dedi böyle böyle diyince ben konuşurum kızım sen git evine diye yolladı sağolsun. Hala orda duruyo olduğunu düşünerek şikayet etmeyi düşünmüştüm ama işte böyle alenen yapması sinirime dokundu hala elim ayağım titriyoSikayet etsen adami nerden bulucan ki. Adini sanini nerde oturduğunu bildigin biriyse okey. Ama silmisse fotoğrafı ozaman sen suclu yalanci durumuna düşersin
Hayır insanda utanma olur birinciye göz göze geldik ikinci neden? Hadi ikinciye cesaret ettin artık üç arsızlık yani. Bide evimin çaprazında, nasıl güvende hissedeyim ben şimdiHayır yok. Tepkinizi vermişsiniz iyi yapmıssınız alalen foto cekmek nedir? Hırsız bile yatak odana girmedigi sürece ona bi harekette bulunsan suclu sen cıkarsın.. Kendımızı koruyacagız yapacak birsey yok. Bunlar görüpte denk geldiklerimiz ya bir de görmediklerimiz?? Pislik herifler.
Malesef yok keşke aklıma gelseydi de videoya çekseydim kendime de çok kızgınımortada kanıt ya da şahit yoksa sonuç alabilirsiniz gibi durmuyor.
Keşke güzel yaptırımlarımız olsa da insanlar bu tip şeyleri yaparken 3 kere 5 kere düşünseler güpegündüz hiç utanmıyolar yakalanmaktan bileMaalesef bu tip dışarıda onu bunu çeken sapık zihniyetli insanlar çok var. Çok dikkat etmek lazım.
Esnaf belki biliyodur akşam eşime söyliyim bi sorsun o civardakilere. Adamın suratına şikayet etcem diyince bile boş boş baktı çok korkcağını da sanmıyorum da edepsizleşmiş artık yada akli dengesi yerinde değilİsmini öğrenebileceğiniz biriyse şikayet edin. Bir şey çıkmayacaktır ama eve tebligat gelmesi, ifadesinin alınması bile yeter korkup sinmesine.
Eşim telefondaydı onu da çok pimpiriklendirmek istemedim fırındaki amcaya söyledim o gitti inşallah yapıştırmıştır bi taneBöyle kişilere yapılıcak en güzel şey o anda bağırmak etraftan bir iki kiside olsa duyup gelir ve ona yediği bir iki yumruk yeter
Yoksa şikayet felan
Eşine iyiki soylememissin böyleleri yüzünden sinirlenmeye değmez bile inşallah yapıştırmıştırEşim telefondaydı onu da çok pimpiriklendirmek istemedim fırındaki amcaya söyledim o gitti inşallah yapıştırmıştır bi tane
Adam yine inkar etmiş, bu arsız inkar bile etmedi. Keşke aklıma gelseydi bende video çekseydim. Bu devirde çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor hergün yeni bi kötülükle tanışıyoruz. Evimizde bile tedirginiz artık, yaptırımlarımız yok dencek kadar az olduğu için gözleri korkmuyo pislerin.Bu tarz olaylar cok yayginlasmaya basladi.. hatta twitter da bi kiz kendisinin resmini ceken bi adami ifsalamisti videoa kaydederek kizi arkadan yururken kalcasini zoomlayip videoya aliyomus meger kiz sans eseri gormus durumu farkedince kiz hemen adami videoya cekmeye baslamis benimi cekiyosun benden izinsiz sapik diyerek adam yalanladi tabiki ama cevreden duruma mudahale edip adamin elinden telefonu alip galeriye giriyolar ve sonuc dogru gercekten de kizi yururken kalcasini videoya almis ve baska kizlarda vardi albumunde..
sogaka cikmaya korkar olduk.. oyle kotu bi hal aldiki bu ulke ne yapicaz nasil onlemini alicaz bilmiyorum git gide cogaliyor bu tip sapiklar.. kizim 3 yasindayken bu ulke bu haldeyse genc kiz oldugunda dusunemiyorum..
Adalet yok ulkemizde bu sapiklar hapse girse nolur ki yine cikarlar disari.. 6 yasinda eylule tecavuz edip öldüren cani herif daha öncede tecavuzden hapis yatmis birisi disari cikarmasalardi eylul suan hayattaydi.. bu pislik cani herifi salan adalet bu sapiklarimi salmicak..Adam yine inkar etmiş, bu arsız inkar bile etmedi. Keşke aklıma gelseydi bende video çekseydim. Bu devirde çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor hergün yeni bi kötülükle tanışıyoruz. Evimizde bile tedirginiz artık, yaptırımlarımız yok dencek kadar az olduğu için gözleri korkmuyo pislerin.
Evet adalet sistemimiz kötü, bi yazı okumuştum “en büyük adalet saraylarından birini açtık diye hava atarken nasıl kötü bi durumda olduğumuzu idrak edemiyoruz, suç oranımız yüksek ki böyle bişeye ihtiyaç duyulmuş” yazıyodu. Çok haklılar malesefAdalet yok ulkemizde bu sapiklar hapse girse nolur ki yine cikarlar disari.. 6 yasinda eylule tecavuz edip öldüren cani herif daha öncede tecavuzden hapis yatmis birisi disari cikarmasalardi eylul suan hayattaydi.. bu pislik cani herifi salan adalet bu sapiklarimi salmicak..cok sinirliyim bu konu da olsun ulkede ki baska mevzular olsun oyle doluyum ki ban yicek olmasam icimdekileri kusucam buraya ama turuyorum kendimi..
Keşke yapsaydım cidden o an bi idrak edemedim polise şikayet etcem deyip gittim keşke bi kavga etseydimsapık manyak gerizeka. (özür dilerim)
bisey dicem balık kasasını boşaltsaydınız kafasından aşağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?