- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
- Konu Sahibi Nickimnick
Güvenmediğiniz sitelerdeki mesajlara cevap vermemek daha mantıklı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o tup bir yerelerine takilack ama kim tkck o bilinmez..o tüpü arabasına taktırmış HIYAR , gitsin bi yerine daha taktırsın daha hızlı gider![]()
Gebelik sitesiydi.Güvenmediğiniz sitelerdeki mesajlara cevap vermemek daha mantıklı.
Bende yillar once ev telinden bi adam aradi amca sesli gibi
Numarayi yanlis aramisim kusura bakma dedi ozurler diledi.
Dedim ne kadar iyi niyetlisiniz.
5 dakka sonra yine aradi.gercekten ozur dilerim yinemi yanlis aradim die.
Bende saf saf konusuyorum amca nolacak onemli degil olabilir die
Amca dediki bi anda kilolumusunuz
Bende saf saf yok amca diyorum uyanamadim.dedi sesinizi cok beyendim tanisalim
Telefonun telini koparmustim sinirden
Uzulmeyin sizde her yerde var boyle insan bazen cok iyi niyetli dusunuyor![]()
İnsanlarımız boşluktan ne yapacağını şaşırıyor demek ki.Gebelik sitesiydi.
Baya uyanikmissiniz yaaaman ciddiye almayın neyine sinirleniyonuz ki
bir sitede biri merhaba ben elif dedi bayan olarak tanıtıp kendini, yanaşmaya çalıştı
bende uyanıklık yapıp bende ahmet , memnun oldum dedim , gelen cevap pardon abi ben kız sandıydım oldu![]()
Aynen ole telde taniyip guvendigim amca kilolu bayan sapigi ciktiAaa saka gibi..
Ordu bile yetmezcidden çok geçmiş olsun. çok büyük bi şok yaşamışsın bu çok çok büyük olay karşısında. bence savcılık kesmez ordu görevebenim bile ellerim tir tir titriyor şu anda
cidden çok geçmiş olsun. çok büyük bi şok yaşamışsın bu çok çok büyük olay karşısında. bence savcılık kesmez ordu görevebenim bile ellerim tir tir titriyor şu anda
SenceSapıklık nerde??
Seni tanidimdoğum sitesinde varsa ne bileyim acaba bu sitede de erkek varmı diye kıllandım bir an aman mesajlara dikkat edelim hanımlar ne çıkacağı bellimi olur![]()
Bilmiyorum hep agliyorum durduk yere yanlizim yurt disindayim ynmda ailem kimse yok sadece esim ve gebelik konusundayken boyle bisey olmasi zaten harap olmusum beni cook sinirlendirdi.Hassassiniz doğru ama bir densiz yüzünden neden bu kadar sinirleniyorsunuz ki?
sapiklar her yerde. Bir daha da emin olmadiginiz kişilerin özel mesajlarina cevap vermeyin...
Bisi diyemiyorum ...Nasıl abartmışsınız..