- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.862
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Kizlar kisa kesecm cok sinirliyim bn yeni kuratj oldum ve bir site vardi bebekle ilgili konu o konuyu okuyup bnde uye oldumm soru sormak icin....
bende orda yazdim iste yeni bebegimi dusurdum... filn ikinci gebelik kac ay sonra oldu diye.....
bir ozel mesaj geldi bebeginiz mi oldu.filan bende evet dedim..
oda benim esimede oyle oldu dedi..
tAnkkkk.siz erkekmisin dedim evet dedi. Hic msj ckmdm soook oldum gebelik olan sitede erkk ne arar yani...
iste sonra mesaj cekti bizim 3 yil sonunda oldu bebegimiz uzulmeyin filan...
bende herhalde iyi insan bana akil vermek istyr dedim...
nasil oldu bebeginiz tedaviyle mi dedim.. evet tup bebek dedi...
himmm iyi kendinize bebeginize esinize iyi bakin filan dedim abi cumlesinide ekledim yasini bilmeden ...
bana yasin kac diye sordu sizene dedim ..hala soruyor bnde attim iste 19 dedim gercek yasim degil tabi...
cok uzattiniz yallah diyip saydirdim ...
sonradan ne desin tuhhhh dediben 40 yasindayim evli degilim demez mi ? ? ? ?
bende kufur saydirdim ....sonra siteyi kapattim turkiyede olsaydim mesajlari savciliga verrdm biseyler yapardim...
resmen beni kandirdi en hassas yerimden vurdu hayvan..
kizlar iyi yazmamis olabilirim telden yaziyorum ve cok sinirliniyim yazilarim karmasik olursada k.bakmayin..
Ortada bir sapıklık ve savcılığa verecek bir durum görmüyorum.Altı üstü internet sitesi.Ve de altı üstü internet sitesinde sana mesaj atan elalemin adamının sana akıl verebileceğini ne diye düşünüyorsun anlamış değilim.Tanımadığın etmediğin adamın aklına mı ihtiyacın var.Bir de evli adamın başka bir kadına bebekle ilgili dahi olsa mesaj atması çok mu normal de cevap veriyorsun.Yaşın için hem sanane yazıyorsun,hem de hala soruyor dfiye 19 diyorsun.Yani çok mu önmli cevap yazman.Kizlar kisa kesecm cok sinirliyim bn yeni kuratj oldum ve bir site vardi bebekle ilgili konu o konuyu okuyup bnde uye oldumm soru sormak icin....
bende orda yazdim iste yeni bebegimi dusurdum... filn ikinci gebelik kac ay sonra oldu diye.....
tAnkkkk.siz erkekmisin dedim evet dedi. Hic msj ckmdm soook oldum gebelik olan sitede erkk ne arar yani...
himmm iyi kendinize bebeginize esinize iyi bakin filan dedim abi cumlesinide ekledim yasini bilmeden ...
bana yasin kac diye sordu sizene dedim ..hala soruyor bnde attim iste 19 dedim gercek yasim degil tabi...
bende kufur saydirdim ....sonra siteyi kapattim turkiyede olsaydim mesajlari savciliga verrdm biseyler yapardim...
kizlar iyi yazmamis olabilirim telden yaziyorum ve cok sinirliniyim yazilarim karmasik olursada k.bakmayin..
İnternet üzerinden yapılan yazışmaları neden ciddiye alıyosunuzki.başıma gelse hiç ama hiç önemsemiyceğim bi olay.
oo bu bişey mi tavuğuma kışt dedi, köpeğime hoşt dedi diye dava açanlar varulan iyi ki savci olmamisik. bu ne yahu?
ulan iyi ki savci olmamisik. bu ne yahu?
Erkek olduğunun öğrenince cevap yazmasaydınız sendeKizlar kisa kesecm cok sinirliyim bn yeni kuratj oldum ve bir site vardi bebekle ilgili konu o konuyu okuyup bnde uye oldumm soru sormak icin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?