Sapık adam!

chix

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
276
140
303
Son çare buraya yazayım dedim çünkü derdimi anlatacak kimse yok.. Facebook dan Azarbeycanlı bi adam abartmıyorum(!) 12 kere Facebook, 15 kere Instagram ve Linkedin,Pinterest.. ve tüm üye olduğum platformlardan beni eklemiş !! Evet sapık diyorum çünkü engellediğim halde tekrar tekrar hesap açıp bana mesaj atıyor. Amacı tanışmakmış, üstelik bana sevgi videoları evlilik videoları filan atıyor. Artık cidden korkmaya başladım çünkü bu kadar ısrarla bu kadar uzun zamandır (3 ay filan) beni bıkmadan usanmadan ekliyor! Üstelik bu adam babamın arkadaşı çıktı. Babama söyleyemiyorum çünkü kendisi çok sinirli ve bu konularda hassas bi insandır.. Bu sapık adama bir kaç kere beni rahatsız etmemesini aksi halde babama söyleyip başını yakacağını söyledim. Evet biliyorum sakın babana söyleme diyor halen bnmle tanışmak istiyor.. Korktum! Sapık olabilir, takıntılı olabilir! Senin için Türkiye’ye gelirim benim param bize yeter diyor, işte bu kadar aşağılık bi insan... Akıl verin lütfen ne yapmam lazım, sinirden ölecem, bazen güvenliğimden bile şüphe ediyorum :(

Ben olsam en başından babama nolursa olsun söylerdim.Çünkü böyle yaparak,susarak kabullenmiş gözükürsünüz .ilerde daha da ilerletirse bu sapık adam ,o da istiyordu ,yazisıyorduk 3 aydir vs tarzi kendini kurtarmak adina cümleler kurabilir babanıza.Bu gibi durumlarda susmayip ,söyleyeceksiniz ..hem de en başindan.

Arkadaşlığı reddetmektense engel koy.

Ayrıca reddetmek amacı ile bile olsa kesinlikle cevap verme.

Olumlu ya da olumsuz her mesajın adamin davranışını pekiştirmektedir.

Sessiz kal. Pekismeyen davranış söner.
Zaten hiç cevap vermeden engelliyorum, bu yüzden tekrar tekrar yeni facebook hesabı açıyor. Sadece bir kez konuştum cevabım hayır kesinlikle yoksa şikayetçi olacam dedim

Son çare buraya yazayım dedim çünkü derdimi anlatacak kimse yok.. Facebook dan Azarbeycanlı bi adam abartmıyorum(!) 12 kere Facebook, 15 kere Instagram ve Linkedin,Pinterest.. ve tüm üye olduğum platformlardan beni eklemiş !! Evet sapık diyorum çünkü engellediğim halde tekrar tekrar hesap açıp bana mesaj atıyor. Amacı tanışmakmış, üstelik bana sevgi videoları evlilik videoları filan atıyor. Artık cidden korkmaya başladım çünkü bu kadar ısrarla bu kadar uzun zamandır (3 ay filan) beni bıkmadan usanmadan ekliyor! Üstelik bu adam babamın arkadaşı çıktı. Babama söyleyemiyorum çünkü kendisi çok sinirli ve bu konularda hassas bi insandır.. Bu sapık adama bir kaç kere beni rahatsız etmemesini aksi halde babama söyleyip başını yakacağını söyledim. Evet biliyorum sakın babana söyleme diyor halen bnmle tanışmak istiyor.. Korktum! Sapık olabilir, takıntılı olabilir! Senin için Türkiye’ye gelirim benim param bize yeter diyor, işte bu kadar aşağılık bi insan... Akıl verin lütfen ne yapmam lazım, sinirden ölecem, bazen güvenliğimden bile şüphe ediyorum :(
Durmanız hata acilen babanla konuş

Babana söylemeyeceksen bir süre hesaplarını kapat. Ama yapman gereken en doğru şey ailene söyleyip şikayetçi olmak. Yerinde olsam suç duyurusu için dilekçe yazar adama yollarım bir daha rahatsız edersen bunu işleme koyacağım derim
Keşke aileme söyleyecek kadar ailemle yakın bağlarım olsa... böyle durumlarda maalesef... benim en iyisi bu sapığa karşı olumlu-olumsuz hiçbir cevap vermemek, böylelikle silinip gider. Hesabımı kapatacağım ama üye olduğum gruplardan sebep yapamıyorum :/

Babana söylemeyeceksen bir süre hesaplarını kapat. Ama yapman gereken en doğru şey ailene söyleyip şikayetçi olmak. Yerinde olsam suç duyurusu için dilekçe yazar adama yollarım bir daha rahatsız edersen bunu işleme koyacağım derim
Suç duyurusu için dilekçe nerden nasıl yazabilirim peki? Gerçekten bunu yapıp ona yollayacağım eğer tekrar bana yazarsa

Babanıza söylemek zorundasınız en doğrusu en mantiklisi bu. Sonradan bir şekilde öğrenirse babanız hem güveni sarsılır hem daha kötü olur. Bence sizden öğrenmeli saklamayin bilmek babanızın hakkı

Cevap verme sakın mesajlarına. O ekledikçe sen engeli bas ve babana söyle hemen. Sizi sosyal medyadan mı gördü bu adam? Nereden başladı bu takıntı merak ettim.

Hesaplarınızı ne olursa olsun en azından bir süreliğine kapatın ki size ulaşacak yol bulamasın, sahte hesap açın çok gerekliyse de. Durum ciddi, takıntı yapmış sizi. ALLAH yardımcınız olsun.

Başka hesaplar açıp duruyorsa bir süre bütün sosyal medya hesaplarınızı kapatın rahat edersiniz.

Suç duyurusu için dilekçe nerden nasıl yazabilirim peki? Gerçekten bunu yapıp ona yollayacağım eğer tekrar bana yazarsa
İnternetten örnek bulup o şekilde yazabilirsin bakarak. Buradaki avukat arkadaşlar da belki nasıl yazılacağı konusunda bilgi verebilirler.

Bir de bakın bu tür takıntılar ciddi hastalık. Bununla ilgili şeyler izledim daha önce tv de. Bu tür insanlara cevap vermesen de mesajını açıp okuman bile ona umut kaynağı oluyor hatta adam yerine koyup engellemen bile . Onu bile iletişim şekli olarak görüyor seninle bağ kurduğunu düşünüyor. Bu tür sapıkların böyle itirafları vardı keşke nerde izlediğimi hatırlasaydım. Senin onu duymadığına görmediğine ikna olması lazım. Kendisinin varlığından bir şekilde haberdar olduğunu bilmesi bile onu mutlu ediyor ve teşvik ediyor emin ol.

Babanı tanıyorsa evinizi kolay bulur .
Hesaplarını kapat.
Babana söyle

babanızın bılmeye hakkı var arkadasıymıs sızın haberınız olmadan gorusuyorlardır belkı dusunsenıze babanız acısından ne kotu durum olur
mesajlarını okutun babanıza gorsun merak etmeyın ta azerbeycana gıdıp adamı öldürmez ama gorusmeyı keser arkadaslıktan cıkarır hıc degılse

Back
X