- 29 Temmuz 2010
- 276
- 140
- 303
Son çare buraya yazayım dedim çünkü derdimi anlatacak kimse yok.. Facebook dan Azarbeycanlı bi adam abartmıyorum(!) 12 kere Facebook, 15 kere Instagram ve Linkedin,Pinterest.. ve tüm üye olduğum platformlardan beni eklemiş !! Evet sapık diyorum çünkü engellediğim halde tekrar tekrar hesap açıp bana mesaj atıyor. Amacı tanışmakmış, üstelik bana sevgi videoları evlilik videoları filan atıyor. Artık cidden korkmaya başladım çünkü bu kadar ısrarla bu kadar uzun zamandır (3 ay filan) beni bıkmadan usanmadan ekliyor! Üstelik bu adam babamın arkadaşı çıktı. Babama söyleyemiyorum çünkü kendisi çok sinirli ve bu konularda hassas bi insandır.. Bu sapık adama bir kaç kere beni rahatsız etmemesini aksi halde babama söyleyip başını yakacağını söyledim. Evet biliyorum sakın babana söyleme diyor halen bnmle tanışmak istiyor.. Korktum! Sapık olabilir, takıntılı olabilir! Senin için Türkiye’ye gelirim benim param bize yeter diyor, işte bu kadar aşağılık bi insan... Akıl verin lütfen ne yapmam lazım, sinirden ölecem, bazen güvenliğimden bile şüphe ediyorum