Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hemen polıse gıdıp herseyı anlat korkma canım kadınların ezılmesıne ızın yok oyle sapıklarının yanına koyma bence babanada soyle herseyıSon çare buraya yazayım dedim çünkü derdimi anlatacak kimse yok.. Facebook dan Azarbeycanlı bi adam abartmıyorum(!) 12 kere Facebook, 15 kere Instagram ve Linkedin,Pinterest.. ve tüm üye olduğum platformlardan beni eklemiş !! Evet sapık diyorum çünkü engellediğim halde tekrar tekrar hesap açıp bana mesaj atıyor. Amacı tanışmakmış, üstelik bana sevgi videoları evlilik videoları filan atıyor. Artık cidden korkmaya başladım çünkü bu kadar ısrarla bu kadar uzun zamandır (3 ay filan) beni bıkmadan usanmadan ekliyor! Üstelik bu adam babamın arkadaşı çıktı. Babama söyleyemiyorum çünkü kendisi çok sinirli ve bu konularda hassas bi insandır.. Bu sapık adama bir kaç kere beni rahatsız etmemesini aksi halde babama söyleyip başını yakacağını söyledim. Evet biliyorum sakın babana söyleme diyor halen bnmle tanışmak istiyor.. Korktum! Sapık olabilir, takıntılı olabilir! Senin için Türkiye’ye gelirim benim param bize yeter diyor, işte bu kadar aşağılık bi insan... Akıl verin lütfen ne yapmam lazım, sinirden ölecem, bazen güvenliğimden bile şüphe ediyorum![]()
Son çare buraya yazayım dedim çünkü derdimi anlatacak kimse yok.. Facebook dan Azarbeycanlı bi adam abartmıyorum(!) 12 kere Facebook, 15 kere Instagram ve Linkedin,Pinterest.. ve tüm üye olduğum platformlardan beni eklemiş !! Evet sapık diyorum çünkü engellediğim halde tekrar tekrar hesap açıp bana mesaj atıyor. Amacı tanışmakmış, üstelik bana sevgi videoları evlilik videoları filan atıyor. Artık cidden korkmaya başladım çünkü bu kadar ısrarla bu kadar uzun zamandır (3 ay filan) beni bıkmadan usanmadan ekliyor! Üstelik bu adam babamın arkadaşı çıktı. Babama söyleyemiyorum çünkü kendisi çok sinirli ve bu konularda hassas bi insandır.. Bu sapık adama bir kaç kere beni rahatsız etmemesini aksi halde babama söyleyip başını yakacağını söyledim. Evet biliyorum sakın babana söyleme diyor halen bnmle tanışmak istiyor.. Korktum! Sapık olabilir, takıntılı olabilir! Senin için Türkiye’ye gelirim benim param bize yeter diyor, işte bu kadar aşağılık bi insan... Akıl verin lütfen ne yapmam lazım, sinirden ölecem, bazen güvenliğimden bile şüphe ediyorum![]()
kanıt dizisinin bir bölümünde benzer konuyu işlemişlerdi ve sevil atasoy altın bilgiler vermişti.Bir de bakın bu tür takıntılar ciddi hastalık. Bununla ilgili şeyler izledim daha önce tv de. Bu tür insanlara cevap vermesen de mesajını açıp okuman bile ona umut kaynağı oluyor hatta adam yerine koyup engellemen bile . Onu bile iletişim şekli olarak görüyor seninle bağ kurduğunu düşünüyor. Bu tür sapıkların böyle itirafları vardı keşke nerde izlediğimi hatırlasaydım. Senin onu duymadığına görmediğine ikna olması lazım. Kendisinin varlığından bir şekilde haberdar olduğunu bilmesi bile onu mutlu ediyor ve teşvik ediyor emin ol.
Orda da olabilir çünkü sıkı takipçisiydimkanıt dizisinin bir bölümünde benzer konuyu işlemişlerdi ve sevil atasoy altın bilgiler vermişti.
ben hala tekrar tekrar izliyorumBiz böyle bir manyakla uğraştık kardeşime nişanı attırdım ama rahaen son eşim suç duyurusu dilekçesi yazdırıp yılla
Orda da olabilir çünkü sıkı takipçisiydim
Bence babana söyle, ilk sefer olsa söyleyip huzurunu kaçırmana gerek olmazdı belki ama bu kadar ısrarcıysa korkulurSon çare buraya yazayım dedim çünkü derdimi anlatacak kimse yok.. Facebook dan Azarbeycanlı bi adam abartmıyorum(!) 12 kere Facebook, 15 kere Instagram ve Linkedin,Pinterest.. ve tüm üye olduğum platformlardan beni eklemiş !! Evet sapık diyorum çünkü engellediğim halde tekrar tekrar hesap açıp bana mesaj atıyor. Amacı tanışmakmış, üstelik bana sevgi videoları evlilik videoları filan atıyor. Artık cidden korkmaya başladım çünkü bu kadar ısrarla bu kadar uzun zamandır (3 ay filan) beni bıkmadan usanmadan ekliyor! Üstelik bu adam babamın arkadaşı çıktı. Babama söyleyemiyorum çünkü kendisi çok sinirli ve bu konularda hassas bi insandır.. Bu sapık adama bir kaç kere beni rahatsız etmemesini aksi halde babama söyleyip başını yakacağını söyledim. Evet biliyorum sakın babana söyleme diyor halen bnmle tanışmak istiyor.. Korktum! Sapık olabilir, takıntılı olabilir! Senin için Türkiye’ye gelirim benim param bize yeter diyor, işte bu kadar aşağılık bi insan... Akıl verin lütfen ne yapmam lazım, sinirden ölecem, bazen güvenliğimden bile şüphe ediyorum![]()
Hiç bilmiyorum yaşını ama büyük gösteriyor üstelik tipi de tam magandaBabanın arkadaşı olduğuna göre yaşı var epey, bekar mı yani?
Sosyal medyadan gördü sanırım gerçi bana seni canlı da gördüm dedi :/Cevap verme sakın mesajlarına. O ekledikçe sen engeli bas ve babana söyle hemen. Sizi sosyal medyadan mı gördü bu adam? Nereden başladı bu takıntı merak ettim.
maganda olduğu tekrar tekrar eklemesinden belli ne kadar rahatsız edici gerçekten..Allah yardımcınız olsun.sizin yaş kaç ?Hiç bilmiyorum yaşını ama büyük gösteriyor üstelik tipi de tam maganda
Şu yüzden sordum eşi çocuğu vs varsa, yada bilmiyorım aileden biri onlara durumu söyleyin kendisini uyarsınlar.Hiç bilmiyorum yaşını ama büyük gösteriyor üstelik tipi de tam maganda