Sapık adam!

Babanın arkadaşı olduğuna göre yaşı var epey, bekar mı yani?

Son çare buraya yazayım dedim çünkü derdimi anlatacak kimse yok.. Facebook dan Azarbeycanlı bi adam abartmıyorum(!) 12 kere Facebook, 15 kere Instagram ve Linkedin,Pinterest.. ve tüm üye olduğum platformlardan beni eklemiş !! Evet sapık diyorum çünkü engellediğim halde tekrar tekrar hesap açıp bana mesaj atıyor. Amacı tanışmakmış, üstelik bana sevgi videoları evlilik videoları filan atıyor. Artık cidden korkmaya başladım çünkü bu kadar ısrarla bu kadar uzun zamandır (3 ay filan) beni bıkmadan usanmadan ekliyor! Üstelik bu adam babamın arkadaşı çıktı. Babama söyleyemiyorum çünkü kendisi çok sinirli ve bu konularda hassas bi insandır.. Bu sapık adama bir kaç kere beni rahatsız etmemesini aksi halde babama söyleyip başını yakacağını söyledim. Evet biliyorum sakın babana söyleme diyor halen bnmle tanışmak istiyor.. Korktum! Sapık olabilir, takıntılı olabilir! Senin için Türkiye’ye gelirim benim param bize yeter diyor, işte bu kadar aşağılık bi insan... Akıl verin lütfen ne yapmam lazım, sinirden ölecem, bazen güvenliğimden bile şüphe ediyorum :KK43:
Bence hemen polıse gıdıp herseyı anlat korkma canım kadınların ezılmesıne ızın yok oyle sapıklarının yanına koyma bence babanada soyle herseyı

Son çare buraya yazayım dedim çünkü derdimi anlatacak kimse yok.. Facebook dan Azarbeycanlı bi adam abartmıyorum(!) 12 kere Facebook, 15 kere Instagram ve Linkedin,Pinterest.. ve tüm üye olduğum platformlardan beni eklemiş !! Evet sapık diyorum çünkü engellediğim halde tekrar tekrar hesap açıp bana mesaj atıyor. Amacı tanışmakmış, üstelik bana sevgi videoları evlilik videoları filan atıyor. Artık cidden korkmaya başladım çünkü bu kadar ısrarla bu kadar uzun zamandır (3 ay filan) beni bıkmadan usanmadan ekliyor! Üstelik bu adam babamın arkadaşı çıktı. Babama söyleyemiyorum çünkü kendisi çok sinirli ve bu konularda hassas bi insandır.. Bu sapık adama bir kaç kere beni rahatsız etmemesini aksi halde babama söyleyip başını yakacağını söyledim. Evet biliyorum sakın babana söyleme diyor halen bnmle tanışmak istiyor.. Korktum! Sapık olabilir, takıntılı olabilir! Senin için Türkiye’ye gelirim benim param bize yeter diyor, işte bu kadar aşağılık bi insan... Akıl verin lütfen ne yapmam lazım, sinirden ölecem, bazen güvenliğimden bile şüphe ediyorum :KK43:

Şikayet edebiliyorsanız polise şikayetçi olun babanıza söylemeden

Bir kız evlat büyütüyorum.İlerde böyle bir sey yasayip bana anlatmasa kahrolurdum.Gecikmeden babanizla paylaşın durumu.

Bir de bakın bu tür takıntılar ciddi hastalık. Bununla ilgili şeyler izledim daha önce tv de. Bu tür insanlara cevap vermesen de mesajını açıp okuman bile ona umut kaynağı oluyor hatta adam yerine koyup engellemen bile . Onu bile iletişim şekli olarak görüyor seninle bağ kurduğunu düşünüyor. Bu tür sapıkların böyle itirafları vardı keşke nerde izlediğimi hatırlasaydım. Senin onu duymadığına görmediğine ikna olması lazım. Kendisinin varlığından bir şekilde haberdar olduğunu bilmesi bile onu mutlu ediyor ve teşvik ediyor emin ol.
kanıt dizisinin bir bölümünde benzer konuyu işlemişlerdi ve sevil atasoy altın bilgiler vermişti.

Biz böyle bir manyakla uğraştık kardeşime nişanı attırdım ama rahaen son eşim suç duyurusu dilekçesi yazdırıp yılla
kanıt dizisinin bir bölümünde benzer konuyu işlemişlerdi ve sevil atasoy altın bilgiler vermişti.
Orda da olabilir çünkü sıkı takipçisiydim

Biz böyle bir manyakla uğraştık kardeşime nişanı attırdım ama rahaen son eşim suç duyurusu dilekçesi yazdırıp yılla

Orda da olabilir çünkü sıkı takipçisiydim
ben hala tekrar tekrar izliyorum

Iyi bi saydir. Bir daha rahatsiz ederse polise vereceğini söyle hatta iyi bir erkek arkadaşın varsa polisim veya avukatim diye arasin. Bir daha rahatsiz ederse işlem başlatacağını soylesin. Gözünü korkutsun

Bence babana söyle, ilk sefer olsa söyleyip huzurunu kaçırmana gerek olmazdı belki ama bu kadar ısrarcıysa korkulur

Kesınlıke cvp yazma
Cevap derken benı rahatsız etmeyın bıle yazma
Bu tarz takıntılı tıpler ıcın olumsuz cevap vermem bıle ümit olabılır

Cevap verme sakın mesajlarına. O ekledikçe sen engeli bas ve babana söyle hemen. Sizi sosyal medyadan mı gördü bu adam? Nereden başladı bu takıntı merak ettim.
Sosyal medyadan gördü sanırım gerçi bana seni canlı da gördüm dedi :/

babana söyle bence. bu adam seni reel hayattan öğrenmiş sosyal medyadan bulmamış. o yüzden reel bi tepki görmesi lazım. baban aracılığı ile tanıyorsa babana söylemezsen daha çok baskı yapar böyle. babanı tanıyorsa onun aracılığıyla seninle tanışmak istemeliydi böyle sapıkça çocukça değil. demek ki yamuk bir adam.

14.15yaşlarındaydım,yaz tatiline gittik gittiğimiz yerde babamla yaşdaş bir adam babamla arkadaş oldu.. Bakışlarını bir iki yakaladım ama konduramadım. Annem annelik hissi belki gıcık olmuştu adama..
Tatil bitti biz döndük evimize sessiz telefonlar gelmeye başladı.. Sonra liseye gidiyprfum o dönem bir telefon çalmasında ben açtım. Şu liseye gidiyorsun ben hep ordayım seni seviyorum vs saçmaladı öyle çok korktum ki babama söylesem babam polis çeker vurur teli de ortsk arkadaşlarından almış. Allahım napsam? O süreçte rehber öğretmeni aizi en korkutan sevindiren olay nedir yazın dedi ben de bunu yazdım ki, hala arıyordu hattta birkeresinde annemler yokken aradı babamı veriyorum dedim. Babanlar gitti gördüm dedi evi izliyormuş yani allahım aklım çıkmıştı. Rehber öğretmeni müdüre söylemiş. Müdür beni cekti kenara meğer okula da girmek istemişbabamın annemin adını soyadımızı söylemiş dayısıyım demiş ama müdür huylanmış izin vermemiş.. Şükür ki.. Bunu bana söylediği an babama anlattım çünkü anladım ki sessizlik sapıkları cesaretlendiriyor... Çok korktum... Babam o sapığa rn cok da kendine kızdı nasıl anlamadım diye evi yine aradı sapık babam dedi ki annemler yok siteye gel de.. Öyle dedim tamam aşşağdaydım dedi babam silahını alıp indi babamı gördüğü an uçmuş resmen.. Okul öğretmenler arkadaşlarım gidip geldiğim dolmuş şöförleri, sivil polisler hepsi hepsi haberdar edildi.. Benim şansım babamın mesleği ve çevresi oldu birdahaa hiiiç görmedim duymadım.. Babandan gizleme derim

Sosyal medya hesapları eliniz kolunuz değildir, kapatin hepsini 1 ay.
1 ay hiç bulamazsa vazgeçer.
He ben olsam ki benzeri başıma geldi,
Ilk gün babama söylerdim..

Baba tarafından benden 14-15 yaş büyük uzak bir akraba sosyal medyadan ulaşmaya çalışıyordu,
hiç cevap vermeden ilk iş babama söyledim, bir daha ses soluk çıkmadı.
Böyle başınıza bela olabilecek şeyleri saklamayın.

Back
X