• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık adammmmmm

etpk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
116
16
98
İstanbul
Iyi geceler herkese cok rahatsiz oldugumuz bi durum var.
Dort ay oldu taşınali karsi apartmanda bir adam var aksam yada gece camdan bakamiyoruz biz cama cikinca hemen oda cikiyor bakiyor bize yasi kirktan fazla sapık mi akli dengesimi bozuk bilmiyorum az oncede telefonla konusmak icin balkona çıktım oda balkonun perdelerini acti ve sanırım ciril ciplakti karanlik olduğu icin tam secemedimde aslinda ama ciplakti buyuk ihtimal nasil iceri girdiğimi bilmiyorum elim ayagim titredi tiksindim bu durumu polise mi anlatmak gerekir ilgilenirlermi tam bilmiyorum cok rahatsız oluyoruz ailecek babamin haberi yok kavga çıkar bisey olur diye soyleyemiyoruzda

Eger adamin ciplak fotosunu cekersen polis bir sey yapabilir ama yok sadece camdan bakiyosa bir sey olmaz. Ben olsam karisiyla konusurdum karisi polisten etkili olur valla

Bilmiyorum belki surekli camdan falan bakan biridir tesaduf de oluyodur. Ama gozlerini size dikmis hep size bakiyosa sapiktir o

Allahın cezası:KK62:

Adamın kendi evi ister itilmişin pijamalarından giyer gezer ister çıplak gezer bu kadar dikkat etmeyin baktığınızı anlamasın dediğiniz gibi sapıksa umutlanır :) ama dışarda yanlış bir hareketini yakalarsanız hemen polisi arayın

Bu durumda babana söylemen lazım. Yada babanın zarar göreceğini düşünüyorsanız babanla birlikte polise şikayet edin. Biz kızlar sesimizi çıkartmadıkça sapıklar çoğalıyor ve bir çok kızın canı yanıyor. Bence bir şekilde bu duruma müdahale edin.

Bilmiyorum belki surekli camdan falan bakan biridir tesaduf de oluyodur. Ama gozlerini size dikmis hep size bakiyosa sapiktir o

Yok tesadüf olmadginin farkindayiz bize kasıtlı bişeyde degil alt komsuda rahatsiZ adamın her seferinde biz cama ciktigimzda cikmasindan onlarada bakiyormus
Adamın kendi evi ister itilmişin pijamalarından giyer gezer ister çıplak gezer bu kadar dikkat etmeyin baktığınızı anlamasın dediğiniz gibi sapıksa umutlanır :) ama dışarda yanlış bir hareketini yakalarsanız hemen polisi arayın

Adam evimdende ciplak gezer tamamda bunu bize gosteriyo diyorum daha pis haraketimi var allah askina balkona cikti tülü acti orda dikildi

Bu durumda babana söylemen lazım. Yada babanın zarar göreceğini düşünüyorsanız babanla birlikte polise şikayet edin. Biz kızlar sesimizi çıkartmadıkça sapıklar çoğalıyor ve bir çok kızın canı yanıyor. Bence bir şekilde bu duruma müdahale edin.

Nasil mudahele edicegimizi bilemedik ben 21 kardesm 18 bide en kucuk kardesm var
alt komsudada uc tane kiz 16-22 yaslari arasinda hepimiz ayni durum icindeyiz kac tane kiz var binada yani

Nasil mudahele edicegimizi bilemedik ben 21 kardesm 18 bide en kucuk kardesm var
alt komsudada uc tane kiz 16-22 yaslarinda hepimiz ayni durum icindeyiz kac tane kiz var binada yani
Ne kadar korksanız, çekinseniz bile durumu uygun bir dille babanıza açın. Sakinleştimeye çalışın ve birlikte polise şikayet edin bence. Yada baban uygun bir dille konuşsun. Başka yapacak bişey yok gibi. Yoksa sizi daha çok rahatsız etmeye devam eder yada gerçekten sapıksa daha ileri bile gidebilir.

Siz de satırla çıkın balkona..O çıktığında gözlerinizi adama dikip pis pis sırıtın, satırı da balkon demirlerine sürtün aynı anda.

Bitane de bizde var, karşımızda bütün göz zevkimizin içine ediyor..Bigün gidip dürbün hediye edicem, her tarafına 502 yapıştırıcı sürdükten sonra tabi.

Utanıp sıkılmıyolar da hiç.

Yok tesadüf olmadginin farkindayiz bize kasıtlı bişeyde degil alt komsuda rahatsiZ adamın her seferinde biz cama ciktigimzda cikmasindan onlarada bakiyormus

Adam evimdende ciplak gezer tamamda bunu bize gosteriyo diyorum daha pis haraketimi var allah askina balkona cikti tülü acti orda dikildi

Ya bu neye benziyo biliyo musun tecavüzcünün mini etekliydi dayanamadım tecavüz ettim demesine benziyo. Bakmazsan görmezsin bizimde benzer bir komşumuz vardı 1-2 kez denk geldi pencerede uygunsuz bi şekilde ardından bi daha bakmadım dışarda gördüğümde elimden geldiğince uzak durmayı tercih ederdim. Sizde haklısınız bi yandan insanın ister istemez gözü kayıyo tedirgin oluyo eğer saana veya başkalarına karşı rahatsız edici bir şeyler yapıyorsa işaret laf atma takip tarzında aile büyükleriyle paylaş başına bi iş gelirse suçluyu bilsinler polise de bildirebilirsin aileni katmak istemezsen.

Ya bu neye benziyo biliyo musun tecavüzcünün mini etekliydi dayanamadım tecavüz ettim demesine benziyo. Bakmazsan görmezsin bizimde benzer bir komşumuz vardı 1-2 kez denk geldi pencerede uygunsuz bi şekilde ardından bi daha bakmadım dışarda gördüğümde elimden geldiğince uzak durmayı tercih ederdim. Sizde haklısınız bi yandan insanın ister istemez gözü kayıyo tedirgin oluyo eğer saana veya başkalarına karşı rahatsız edici bir şeyler yapıyorsa işaret laf atma takip tarzında aile büyükleriyle paylaş başına bi iş gelirse suçluyu bilsinler polise de bildirebilirsin aileni katmak istemezsen.

Bakmazsan gormessin diyosun ama cama balkona cikmicaz cikinca bakmasak bile inan ister istemez tam karsida goz carpiyo herseyi bi kenara bıraktım evli degilim onsekiz ve onbir yasinda iki kiz kardeşim var ben bile psikolojik olarak etkileniyorum onlar adina endiseleniyorum polisi arayarak napmam gerektigini ogrenicem tabi yoksa olcak sey degil

Siz de satırla çıkın balkona..O çıktığında gözlerinizi adama dikip pis pis sırıtın, satırı da balkon demirlerine sürtün aynı anda.

Bitane de bizde var, karşımızda bütün göz zevkimizin içine ediyor..Bigün gidip dürbün hediye edicem, her tarafına 502 yapıştırıcı sürdükten sonra tabi.

Bilemedim hic napicami ne bakiyosun falan mi desem napsam

Satir fikri bi harika dostum :D hatta bi gun balkona telefonla cikip konusuyomus gibi yapmak lazim cesedi nereye gomdun umarim basima bela acmazsin falan diye :D bu sefer adam polisi ariyomus can guvenligim yok diye :D :D :D

Bakmazsan gormessin diyosun ama cama balkona cikmicaz cikinca bakmasak bile inan ister istemez tam karsida goz carpiyo herseyi bi kenara bıraktım evli degilim onsekiz ve onbir yasinda iki kiz kardeşim var ben bile psikolojik olarak etkileniyorum onlar adina endiseleniyorum polisi arayarak napmam gerektigini ogrenicem tabi yoksa olcak sey degil

Poliste bişey yapamazsa sapan al taş at camını kır sürekli çıplak çıplak dikilemez oraya öyle bi olayda cam olmadığı zaman çıkarsa da kendisine atarsın irice bir taş kafasını gözünü dağıt :)

Bilemedim hic napicami ne bakiyosun falan mi desem napsam

Ne bakıyorsun denir mi yahu? Ben ne diyorum sen ne diyorsun, biraz tırstırıcan adamı. Ne bakıyorsun dersen hoşuna gider buruşuğun.

Satir fikri bi harika dostum :KK70: hatta bi gun balkona telefonla cikip konusuyomus gibi yapmak lazim cesedi nereye gomdun umarim basima bela acmazsin falan diye :KK70: bu sefer adam polisi ariyomus can guvenligim yok diye :KK70: :KK70: :KK70:

Telefon konuşması fikri daha harikaymış dostum :70:

Ben yaparım, vardır böyle antin kuntin hareketlerim..Dinsizin hakkından imansız gelir napalım:KK14:

Ne bakıyorsun denir mi yahu? Ben ne diyorum sen ne diyorsun, biraz tırstırıcan adamı. Ne bakıyorsun dersen hoşuna gider buruşuğun.

Telefon konuşması fikri daha harikaymış dostum :KK70:

Ben yaparım, vardır böyle antin kuntin hareketlerim..Dinsizin hakkından imansız gelir napalım:KK14:

Gelsene bize yapalim ya :D

Back
X