Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yaparim valla cok eglenceliNe bakıyorsun denir mi yahu? Ben ne diyorum sen ne diyorsun, biraz tırstırıcan adamı. Ne bakıyorsun dersen hoşuna gider buruşuğun.
Telefon konuşması fikri daha harikaymış dostum
Ben yaparım, vardır böyle antin kuntin hareketlerim..Dinsizin hakkından imansız gelir napalım![]()
Buldun. Simsiyah giyinip koluma azrail resmi cizip (dovme gibi) size gelcem once adamin kapi deligine sakiz yapistircam. Sonra senle balkonda konuscaz. Nereye gomdun cesedi falan diye sorcan. Ben yerini anlaticam. Korkuyorum diycen sadece penisini keserek korkutmak istemistim diycen ama sen alip penisi parcalayinca adam kan kaybindan gitti diye korkuyla anlatican. Sonra bi donucem bakicam adam bizi izliyo. Bu bizi mi dinliyo lan elalemi basima mi topliycan diye bogazina yapiscam. Sonra cantamdan bicak cikarip yuzunu ciziyomus gibi yapcam. Sonra adama pis bi gulus atip gidiyom sunun da penisini kesmeye merakli bitchler ölur diycem. Zilini calip kacicam. Kapi deliginde sakiz olcagi icin goremiycek beni kapida sanicak. Kosarak uzaklasicam. Belki kactigimi gorur o zaman da tirsar. Kabul et iyi senaryoyduGelsene bize yapalim ya![]()
Ben de yaparim valla cok eglencelibicak falan gosteririm pis pis gulerim telefonda cesetli mesetli konusurum zaten issizim tum tatil yattim evde acayip heycan olur
![]()
Buldun. Simsiyah giyinip koluma azrail resmi cizip (dovme gibi) size gelcem once adamin kapi deligine sakiz yapistircam. Sonra senle balkonda konuscaz. Nereye gomdun cesedi falan diye sorcan. Ben yerini anlaticam. Korkuyorum diycen sadece penisini keserek korkutmak istemistim diycen ama sen alip penisi parcalayinca adam kan kaybindan gitti diye korkuyla anlatican. Sonra bi donucem bakicam adam bizi izliyo. Bu bizi mi dinliyo lan elalemi basima mi topliycan diye bogazina yapiscam. Sonra cantamdan bicak cikarip yuzunu ciziyomus gibi yapcam. Sonra adama pis bi gulus atip gidiyom sunun da penisini kesmeye merakli bitchler ölur diycem. Zilini calip kacicam. Kapi deliginde sakiz olcagi icin goremiycek beni kapida sanicak. Kosarak uzaklasicam. Belki kactigimi gorur o zaman da tirsar. Kabul et iyi senaryoydu![]()
Komsulara anlat once plani hem onlar da sikayetciymisHahha valla sen gel bize o zamanyada böyle cesaretli bi arkdasimla plan yapiyim iyi fikirler verdiniz gerci o konusmalari duyan baska komsu beni şikayet ederse hapisten yazarim size artik
![]()
Komsulara anlat once plani hem onlar da sikayetciymis![]()
![]()
İhihi beni goremesin kapiyi acamasin da korksun diye. Belki hic kapiya gitmez beni kosarken gorurse aha bu kiz suclu onu sikayet ederim diye korkup kaciyo diye de dusunebilir. Yani iki turlu de altina isetirsin bu planla![]()
bu iyidi hele ben o sakiz mevzusunu dusuncek kadar ayrintili plan yapamadımzdim heralde
![]()
Bunu o arkadasinla yapabilirsin bak guzel plan uygulaAlt katta arkdasim oturuyo onunla mutlaka bikac pislik yapmaliyim![]()
Bunu o arkadasinla yapabilirsin bak guzel plan uygula![]()
![]()
Ben de yaparim valla cok eglencelibicak falan gosteririm pis pis gulerim telefonda cesetli mesetli konusurum zaten issizim tum tatil yattim evde acayip heycan olur
![]()
Sanırım TCK 225e göre adamın yaptığı suç. Bence polise gidin ve adama komşuların balkona pencereye çıplak Çıkmandan rahatsız, senden şikâyetçi olacaklarmış diye uyarı ilettirin. Tabi böyle bi dünya varsa. : D ya da savcılığa dilekçe yazın verin. Aslında en temizi bir avukata gitmek. İzlemeniz gereken yol açısından. Forumda vardı sanki yardımcı olan avukatlar. Yani kısaca hukuki yoldan kurtulabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu tarz teşhirciğiliğin 6ay 1 yıl arası cezası varmış. Sizin direk müdahale etmeniz belki Başınızı ağrıtır. Adama biri şikayetçi olacağınız yönünde haber uçursa belki korkar. Posta kutusuna uyarı atıneğer pencereye balkona çıkmaya de am edersen hatta çıplak çıkarsan seni TCK 225e göre savcılığa şikayet edeceğiz diye hahahah
![]()
Iyi geceler herkese cok rahatsiz oldugumuz bi durum var.
Dort ay oldu taşınali karsi apartmanda bir adam var aksam yada gece camdan bakamiyoruz biz cama cikinca hemen oda cikiyor bakiyor bize yasi kirktan fazla sapık mi akli dengesimi bozuk bilmiyorum az oncede telefonla konusmak icin balkona çıktım oda balkonun perdelerini acti ve sanırım ciril ciplakti karanlik olduğu icin tam secemedimde aslinda ama ciplakti buyuk ihtimal nasil iceri girdiğimi bilmiyorum elim ayagim titredi tiksindim bu durumu polise mi anlatmak gerekir ilgilenirlermi tam bilmiyorum cok rahatsız oluyoruz ailecek babamin haberi yok kavga çıkar bisey olur diye soyleyemiyoruzda
Yapan yapiyo anam insanin icinde fesatlik olmayagorsunKesinlikle![]()
ama gerçekten erkeklerin bu kadar utanmaz olmasina hayret ediyorum onlarinda anneleri kiz kardeşleri var sonuçta allah bildiği gibi yapsin diyorum
Adam beklememistir ki senden oyle bisey çakı falan sanmistir belki ben sapigim ama bu kiz da psikopatmis kovaliyo beni kaciyim en iyisi diye dusunmusturYa anahtarla adam kovaladığım bile oldu benim..
Sene 97 falan heralde, lisedeyim..Bizim burasi büyük bi site..Bisikletli bi amca dolanıp duruyo etrafımda..habire turluyo ama. Sonra durdu önümde bana bakıyo..Ben de durdum. İkimiz böyle bakışıyoruz. Aramızda mesafe var.
Tabi ben herifin suratına odaklanmışım, ulen aşağılarda bi hareketlenme..E daha ergenim, bizim zamanımızda da bu kadar yaygın değildi sapıklık mesleği.
Napıyo bu adam diye öyle mal mal bakarken bide ne göreyim? Herif çıkarmış bana doğru sallıyor ...Aaaaaaaadememle suratındaki o iğrenç sırıtmayı görmem bir oldu..
Sırtımdan indirdim çantayı, böyle bi hışımla bişeyler aradım, anahtarımı buldum
Aldım elime kovaladım..ama nasıl kaçıyor..Sinirimden hem ağlıyorum hem koşuyorum peşinden. Ne sandıysa artık elimdekini..
Babacıma anlattım sonra, attı beni arabaya epey bi dolaştırdı..Göremedik şerefsizi..
Iyi geceler herkese cok rahatsiz oldugumuz bi durum var.
Dort ay oldu taşınali karsi apartmanda bir adam var aksam yada gece camdan bakamiyoruz biz cama cikinca hemen oda cikiyor bakiyor bize yasi kirktan fazla sapık mi akli dengesimi bozuk bilmiyorum az oncede telefonla konusmak icin balkona çıktım oda balkonun perdelerini acti ve sanırım ciril ciplakti karanlik olduğu icin tam secemedimde aslinda ama ciplakti buyuk ihtimal nasil iceri girdiğimi bilmiyorum elim ayagim titredi tiksindim bu durumu polise mi anlatmak gerekir ilgilenirlermi tam bilmiyorum cok rahatsız oluyoruz ailecek babamin haberi yok kavga çıkar bisey olur diye soyleyemiyoruzda