• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık bir babanın evladı olmak hakkında!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nasıl ispatlayacağım maalesef kamre kaydı vs. yok çünkü anında yapılan bir şey o yüzden ve gizli yaptığı için etrafta kimse yokken maalesef çok utanç verici.
Ne okudun neden döndün o eve yahu sokaklar bile daha güvenli. O evden çık git

Valla böyleleri anne olmasın ya cidden..
Çalışmıyor olması da bir şeyi değiştirmez. Açta kalsanız o pislikle aynı evde yaşamaktan iyidir.
bende öyle düşünüyorum ama tahtanın üzerine çakılmış çivi gibiyiz ne bir ilerliyoruz ne geriliyoruz olduğumuz yerde yapayalnız çakılmışız

Ne okudun neden döndün o eve yahu sokaklar bile daha güvenli. O evden çık git
genel olarak ailemle hep aynı evde yaşadım sadece lisede 2 yı lyurtta kaldım onda da haftasonları az çok yine eve geliyordum üni yi de ailem ankarada oldugu için ankarada okudum pek ayrı kalmadım onlardan o yüzden

Evet yeni mezun oldum şuan evdeyim maalesef tüm gün evde olmaktan dolayı da aklımda geziyor bu kötü düşünceler daha çok.
Evde olmamalısın iste. İs bulmayı bekleyinceye kadar zaman kaybetme. Ne yap ne et uzaklasmaya bak. Sosyal destek hattına ulas. Kadın sıgınma evlerine ulas, kadın dayanısma vakfı, mor catı kadın sıgınagı bunlar icin var. 23 yasında oldugun icin cocuk izlem evinde degil kadın sıgınmaya gitmen gerek. Baban olacakla aynı yerde durmamalısın.
Sonra savcılık islemlerini baslatmalısın.

Benim babam öyle olsa bi vuruşta kafasını yarardım.....
katil olmamak için insan zor tutuyor ama küçüklükten beri olunca psikolojik olarak gerçekten ben çok sessizleştim insanlar beni garip karşılıyor hatta deli bile oldugumu düşüyor olabilirler o kadar içime kapanığım kimseye söyleyemioyrum zaten aile içi iletişim olmadıgı için sohbet ederken bile bu içime kapanıklıgımı hissediyor insanlar

bende bundan korkuyorum cinnet geçirirsem bir gün damarıma basarsa diye o yuzden zaten bu sıralar boştayım mezun oldum daha da aklıma geliyor ve o evdeyken bakışları falan rahatsız ediyor sesi kulağımı tırmalıyor artık varlığına tahammül edemiyorum çok çok zorlanıyorum gerçekten.
[/QUOT. Sağlıklı dusunemiyorsunuz bence yada ben sağlıksız düşünüyorum bilemiyorum kör bıçakla kesilmeli bu herife ne tahammülü bunu ihbar etmek farz çünkü bu başkalarınada konu komşu çocuğuna da bunun ne olduğunu anlamayacak yaştaki yada ailesinin bu bilinci vermediği oğlan çocuklarına bile yapabilir bunu anliyormusunuz bu iblise dur demek lazım bunun gibilere susmak dayanmak değil

genel olarak ailemle hep aynı evde yaşadım sadece lisede 2 yı lyurtta kaldım onda da haftasonları az çok yine eve geliyordum üni yi de ailem ankarada oldugu için ankarada okudum pek ayrı kalmadım onlardan o yüzden

bi insan neden tacizci babasının evine döner yoluna bakmaz ki anlamıyorum gerçekten sen kendine niye bunu yapıyorsun

Bir babanın evladına nasıl nefsi uyanır ya, akıl alır gibi değil ama annen de en az o adi herif kadar suçlu. O evden kurtulmaya çalışmaktan başka çaren yok.

evet haklısnız çok terbiyesiz bir insan ve çok küfür ediyor yani afedersiniz ama bana bile ediyor

Evde olmamalısın iste. İs bulmayı bekleyinceye kadar zaman kaybetme. Ne yap ne et uzaklasmaya bak. Sosyal destek hattına ulas. Kadın sıgınma evlerine ulas, kadın dayanısma vakfı, mor catı kadın sıgınagı bunlar icin var. 23 yasında oldugun icin cocuk izlem evinde degil kadın sıgınmaya gitmen gerek. Baban olacakla aynı yerde durmamalısın.
Sonra savcılık islemlerini baslatmalısın.
tabiiki aslında kendimi çok geç kaldığımı hissediyorum keske olaylar yaşandığı zaman sıcağı sıcağına yapsaydım

Annenizin tavrı çok yanlış. Sığınma evine gitseniz bir müddet, o pislik adamla aynı evde güvende değilsiniz.

Bir babanın evladına nasıl nefsi uyanır ya, akıl alır gibi değil ama annen de en az o adi herif kadar suçlu. O evden kurtulmaya çalışmaktan başka çaren yok.
bende bunu merak diyorum acaba psikolojik bir problemi mi var deli falan olabilir mi hareketleri çok normal gelmiyor zaten tuhaf bir adam siz görseniz anlarsınız zaten ama işte

Annenizin tavrı çok yanlış. Sığınma evine gitseniz bir müddet, o pislik adamla aynı evde güvende değilsiniz.
bende çok yanlış buluyordum hala da yanlış geliyor zamanında o bir şeyler yapsaydı bu adam lisede o anıyı bana yaşatmayacaktı sadece ortaokulda yaptığı terbiyesizliklerle kalacaktı

evet iş arıyorum güzel kapılar açılacaktır inanıyorum aslında ya evlenip ya iş bulup gitmek istiyorum ama şuan maalesef bu iki konuda da bi ilerleme yok hayatımda.
Evlenmek yok, evlilik hata ne yapacaksınız? Kuşağınızı sapık adama mı bağlatacak,düğünde karşılıklı göbek mi atacaksınız? Yoksa elin oğluna güvenip sırrınızı verip kaçacak mısınız? Ona kısır kalırsınız bir ömür...
Sizin için o eve geri gelmek bir tercih olmamalydı ne yapıp edip ünv sonrası gittiğiniz yerde kalacaktınız,aynı şehirde ünv kazanıp kalmak zaten başlı başına hata. Gerekirse arkadaşlarınızla ayrı eve çıkıp markette çalışıp ayaklarınız üstünde durup o eve adım atmayacaktınız.Tacizi normal gören o sözde ananın suratına tükürmediniz mi oturup sofrada nasıl yemek yiyorsunuz nasıl akşamları uyuyorsunuz? Gider temizlık yapar merdiven siler aç kalır onlara minnet etmezdim..

Bu herif daha kaç kişiyi taciz eder kimse colugunu çocuğunu salmasin bunun yanına çevre için tehlikeli bu herif evinize illa komşu çocukları neyin ne olduğunu bilmeyenler o bilinci almamış insanlar geliyordur bu herif daha kaç erkek yada kız çocuğunu sakatlar böyle ruh hastası deccal o yüzden iyakalanmali ifşa olmalı ve cezasını çekmeli dediğiniz gibiyse olması gereken bu anneniz varsa oda ceza almalı insan bilmezmi inanmıyorum onada .Dilerim ihbar kabul edilir konunuz araştırılır

tabiiki aslında kendimi çok geç kaldığımı hissediyorum keske olaylar yaşandığı zaman sıcağı sıcağına yapsaydım
Su an bile sesini duyurmak için an meselesi. Söylediğim yerlere ulasmaya calıs bir korkun mu var neyden korkuyorsun? Babanla aynı evde durmak su an cok tehlikeli ve ciddi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X