- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
Bence gönderen evlidir. Çünkü bekarlar evlilerden daha temiz. Evliler bazı şeyleri tattıkları için daha azginlar. Bekarlar daha sakin. Çevremde öyle gördüm. Evlilerin gözleri fildir fildir.Anana yolla ne ya ahahah krize girdim
Kesin bekar arkadasi atmistir genelde onlar yapiyo bunu
Ben onları silecektim cumlesini bi an farklı okudum
Erkekler diye bir genelleme yapmasaydınız keşkeErkekler arasındaki sohbetleri duysanız şok olursunuz ben onların ölüme bile gerçekten üzüldüğünü düşünmüyorum çok iğrençler hata bir tanesini anlatayım birinin babası öleli bir kaç ay olmuş 70-80 yaşlarında diyorki biri oğlum senin baba öldü o sırada diğer arkadaşından annesi öleli çok olmuş bunun babası da yanlız yanıyorlardır onlar göndersinde babasını bir bilmem ne yapsın bunlar bir kahkalar atıyorlar adamları görseniz 30 lu yaşlarında içlerinde öğretmen polis avukat gibi rütbeli adamlarda var diğer konusunda gelemeyen arkadaşlarını aradılar karın güzel ya afedersiniz inemedinmi oğlum üzerinden hadi gel artık ..ogünden beri erkeklere gram güvenmem insan annesini karısını sohbette meze ediyorsa herşey çıkar bu pisliklerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?