Sapık Problemi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsminizi akbil kullanıyorsanız ordan görmüş olabilir. Aynı yerde oturuyor olabilirsiniz. Bilemedim sapık değilde evli olduğunuzu anlamayan ve sizden etkilenmiş tanışmak isteyen biri gibi geldi bana. “Evliyim ben” deseydiniz keşke sapıksa zaten kendini belli ederdi. Değilse kusura bakmayın anlamadım falan derdi. Artık gördüğünüzde dikkatli davranın.

Bende öyle düşünüyorum. Ki adıma kadr öğrenmiş biri evli olduğumu muhakkak öğrenmiştir yanlış mıyım.. gerçekten hala soktayim. Tepkisizligim için kendime kiziorm su an😔
Tepkisiz kalmamıssiniz.Sadece dogal olarak sasirmissiniz. Zaten polisi cagirsaniz orada oylece polisi bekleyeceğini düşünmüyorsunuz dur herhalde.Ya da "ben hanfendiye saati sordum birden bağırmaya başladı" ..filan diyecekti büyük olasılıkla

Abartmayin yahu. Bir insanin gelip tanisalim mi demesi gayet normal bisey. Yok bagirsaydin, yok fotograf cekseydin 🤢🤢

Tamam
kotu seyler yasaniyor ama insanlari da bir merhaba dedi ya da tanisalim dedi diye sapik edip yerin dibine sokmaya gerek var mi?
Bu kadar da yabaniligin anlami yok. Normal bir sekilde istemediginizi soyledikten sonra israr, rahatsiz etme varsa o zaman tamam da bu nedir yani...
Ya da insan icine yalniz cikmayin siz.
Gerçekten hemcinslerimden hiç tanimadgin biri tarafından ismine vs diğer bilgilerine kdr araştırılması bu şekilde tanışmak istiorm adı altnda yaklasilmasi normal gelmesi.. o olay kadr şaşırtıcı benm.icin.. neyse tşkler yorumunuz icin

İsminizi akbil kullanıyorsanız ordan görmüş olabilir. Aynı yerde oturuyor olabilirsiniz. Bilemedim sapık değilde evli olduğunuzu anlamayan ve sizden etkilenmiş tanışmak isteyen biri gibi geldi bana. “Evliyim ben” deseydiniz keşke sapıksa zaten kendini belli ederdi. Değilse kusura bakmayın anlamadım falan derdi. Artık gördüğünüzde dikkatli davranın.
Tşkler yorumunuz için. Umarım dedignz gibi sadece iyi niyetli bir tanışma isteğidir.. akbilde vs grmesi ismimi çok çok düşük bir ihtimal
.. umarım bı daha karşıma cikmaz

Bende öyle düşünüyorum. Ki adıma kadr öğrenmiş biri evli olduğumu muhakkak öğrenmiştir yanlış mıyım.. gerçekten hala soktayim. Tepkisizligim için kendime kiziorm su an😔

Tepkisizlik degil de vermeyi dusundugunuz tepkiler zaten normal degil. Polis cagirip kafaya canta vurmak hic normal bir tepki degil zaten. Ismimi nereden biliyorsunuz diyebilirdiniz en basiti dediniz mi? Evli oldugunuzu soyleyebilirdiniz soylediniz mi? Bu kadar panik de normal degil.

direk polis çağıracağım filan demek yerine, sizi tanimiyorum ismimi nereden biliyorsunuz deseydiniz ya?
bence okuduğunuz haberin etkisiyle biraz abartmışsınız.
Bugün kulüpte o haberle ilgili açılan konuda yorumlarinizi sıkça grmstm. Tşkler yorumunuz için.. ama o an öyle soyledim.

Gerçekten hemcinslerimden hiç tanimadgin biri tarafından ismine vs diğer bilgilerine kdr araştırılması bu şekilde tanışmak istiorm adı altnda yaklasilmasi normal gelmesi.. o olay kadr şaşırtıcı benm.icin.. neyse tşkler yorumunuz icin

Ayni otobuste veya durakta karsilastiginiza gore zaten neye bindigini nerede indigini bindigini biliyordur bunun icin oturup gunlerce
arastirdigini sanmiyorum diger bilgilerim dediginiz nedir isminizden baska ev adresinizi arastirmis degil sadece sizinle birlikte inmiş.

İsmini de karttan vs gormus olabilir diye dusundum ben ya da belkide devamli ayni otobuste yolculuk yapiyordunuz ve adinizi duydu?

Eşimle ayni bir magazanin farkli bolumlerindeyken biri yanima tanismaya gelmisti uzerimdekilerin cok yakistigi soylerek 😆 tesekkur ettim ama istemedigimi belirttim ve gitti. Bu tarz olaylar bikac defa oldu kimsede peşime takilmadi sapik gibi. Git diyince gidiyorsa sikinti yok bence.

Diyelim ki dediginiz kadar arastirdiysa zaten hemen vazgecmez. Olumsuz cevabinizdan sonra hala rahatsiz edici bicimde etrafiniza olmaya gayret gosteriyorsa o zaman polise gidebilirsiniz. Suan gidip adamin biri ismim soyleyip tanismak istedi diyin madem bakalim ne diyecekler size.

Tşkler yorumunuz için. Umarım dedignz gibi sadece iyi niyetli bir tanışma isteğidir.. akbilde vs grmesi ismimi çok çok düşük bir ihtimal
.. umarım bı daha karşıma cikmaz
Valla hiç düşük bir ihtimal değil. Ben önümden binen insanların farkında olmadan hep bakarım akbillerine basarken. Yada isimli kolyelerden takıyorsanız ordanda görmüş olabilir. Korkmayın sapık olsa tenha bi yeri kollar ve hemen niyetini belli ederdi. Erkekler bizim gibi yüzüklerden anlamıyor. Yani belki elinize bile bakmadı. İçizi ferah tutun🙏🏻

Son olaylardan sonra tedirgin olmakta haklısınız birkaç gün de dikkat edin çevrenizde dolanacak mı diye ancak kendinizi de bu kadar korkutmayın çünkü biz ismimize çok alışkın oldumuz için küçük ayrıntıları kaçırabiliyoruz. Durakta karşılaşmışsınız, öğrencilik zamanınızdan kalma kart kullanıyorsanız isminizi ordan görmüş de olabilir. İlla ki her gün sizi takip edip araştırmış olmasına yahut evinizi, işinizi bilmesine gerek yok. Sadece ilgisini çektiğiniz fazla özgüvenli bir arkadaş da olabilir.

Önceki senelerde sınav yerime giderken taksiciye adres vermiştim de akşamına beni sosyal medyadan eklemişti. Nerden buldu acaba diye bayağı bir şaşırmıştım da sonradan dank etti. Adres sınav giriş kağıdında yazılıydı diye kağıdı verdim adama ismim de orada kabak gibi yazıyor işte. Bunun gibi bir ayrıntıdan öğrenmiş olabilir adınızı.

Tepkisizlik degil de vermeyi dusundugunuz tepkiler zaten normal degil. Polis cagirip kafaya canta vurmak hic normal bir tepki degil zaten. Ismimi nereden biliyorsunuz diyebilirdiniz en basiti dediniz mi? Evli oldugunuzu soyleyebilirdiniz soylediniz mi? Bu kadar panik de normal degil.
Taniyamadm diye tepki verdim zaten. Yok durakta yok otobuste denk gelmistik vs diyen birine ve adimla.hitap eden birine tutupta AA adımı ne den öğrendin deyip konuşsam sonrasında e kadininda gönlü vardı olur bu ülkede.. ben kısa ve net olarak tanışmak istememi kendi cumlemle belirttim zaten
Ki elimdeki alyansi gorudgune eminim

Valla hiç düşük bir ihtimal değil. Ben önümden binen insanların farkında olmadan hep bakarım akbillerine basarken. Yada isimli kolyelerden takıyorsanız ordanda görmüş olabilir. Korkmayın sapık olsa tenha bi yeri kollar ve hemen niyetini belli ederdi. Erkekler bizim gibi yüzüklerden anlamıyor. Yani belki elinize bile bakmadı. İçizi ferah tutun🙏🏻
Çok tşk ederim canm. Allah razı olsun içimi rahatlattin. Umarm dediğin gibidir.

Son olaylardan sonra tedirgin olmakta haklısınız birkaç gün de dikkat edin çevrenizde dolanacak mı diye ancak kendinizi de bu kadar korkutmayın çünkü biz ismimize çok alışkın oldumuz için küçük ayrıntıları kaçırabiliyoruz. Durakta karşılaşmışsınız, öğrencilik zamanınızdan kalma kart kullanıyorsanız isminizi ordan görmüş de olabilir. İlla ki her gün sizi takip edip araştırmış olmasına yahut evinizi, işinizi bilmesine gerek yok. Sadece ilgisini çektiğiniz fazla özgüvenli bir arkadaş da olabilir.

Önceki senelerde sınav yerime giderken taksiciye adres vermiştim de akşamına beni sosyal medyadan eklemişti. Nerden buldu acaba diye bayağı bir şaşırmıştım da sonradan dank etti. Adres sınav giriş kağıdında yazılıydı diye kağıdı verdim adama ismim de orada kabak gibi yazıyor işte. Bunun gibi bir ayrıntıdan öğrenmiş olabilir adınızı.
Yorumunuz için çok tşk ederim.. evet basit gelior olabilir ama bu ülke bu hale geldiyese tüm ciddi olayların basite indirgenir onemsenmediginden geldiğini dusunuorm. Eskiden seni tehdit eden brirne hemen "korkma havlayan köpek işitmez" diye tabir kullanırdı.. ama şu an havlayan da havlamayanda resmen ısırıyor gördüğümüz üzere.. ki eskiden kalabalık ortamda bir şey olmaz denilirdi. Şöyle dusunun bakalım tüm bu olaylar tenha sokaklarda mi oluyor.. haklısınız her şeyi büyütüp hayatı zehir etmemek gerekir, anck kucumsememek de gerek diye dusunuorm

Siz hiç hayatinizdi birini gorup, begenmediniz mi? Ee adam da cesaretli davranmiș, sizi begenmiș bir adım atıp merhaba demiș, bunlar aslinda normal güzel șeyler. Ha adam saygisizca davranir, veya hatta dokunarak, veya yavru bebek gibi kelimeler kullanirsa, durum degisir. Sapiklik yok ortada. Sizin isminizi stalk yaparak öğrenmișse, bu hoș değil tabii ki. Ama bagiracak olay çıkaracak durum yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X