Sapık Problemi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayni otobuste veya durakta karsilastiginiza gore zaten neye bindigini nerede indigini bindigini biliyordur bunun icin oturup gunlerce
arastirdigini sanmiyorum diger bilgilerim dediginiz nedir isminizden baska ev adresinizi arastirmis degil sadece sizinle birlikte inmiş.

İsmini de karttan vs gormus olabilir diye dusundum ben ya da belkide devamli ayni otobuste yolculuk yapiyordunuz ve adinizi duydu?

Eşimle ayni bir magazanin farkli bolumlerindeyken biri yanima tanismaya gelmisti uzerimdekilerin cok yakistigi soylerek 😆 tesekkur ettim ama istemedigimi belirttim ve gitti. Bu tarz olaylar bikac defa oldu kimsede peşime takilmadi sapik gibi. Git diyince gidiyorsa sikinti yok bence.

Diyelim ki dediginiz kadar arastirdiysa zaten hemen vazgecmez. Olumsuz cevabinizdan sonra hala rahatsiz edici bicimde etrafiniza olmaya gayret gosteriyorsa o zaman polise gidebilirsiniz. Suan gidip adamin biri ismim soyleyip tanismak istedi diyin madem bakalim ne diyecekler size.
Tşkler yorumunuz için. Ben Sun polise gitmek isyiorm vs demedim zaten. Sadece o an naisl davranmaliydim diye dışardan bir gözle yorum almak istedm. Tedirginliği mi yorumlarınızı rahatlmak istedim sadece. İsmimi tobuste vs de duyması imkansız. Tek binerm . Birisi ismimle seslenmez bana.. bugün de aynı otobusten inip inmeidgimizi bilmiorm. Kendisi daha önce dek ya da otobüs dedi tam hatrlamiorm orda karsilasmstk dedi tabi bu ne kdr doğruysa..

Sapıklık bunun neresinde diyenlere şaşırıyorum şu an..Adamda bir seyler güven vermemiş ki konu sahibi böyle diyor..Üstelik günümüzde neler neler oluyor..
Evet tipini, konuşmasını vs ben duydum.. normalde her şeyi abartan obsesif yada panik Ataklı biri deilim. Ama rahatsız oldum. Adımı bilmesinden o şekil yaklasmasndan rahatsız oldum. Tşk ederim yorumunuz icin

Yorumunuz için çok tşk ederim.. evet basit gelior olabilir ama bu ülke bu hale geldiyese tüm ciddi olayların basite indirgenir onemsenmediginden geldiğini dusunuorm. Eskiden seni tehdit eden brirne hemen "korkma havlayan köpek işitmez" diye tabir kullanırdı.. ama şu an havlayan da havlamayanda resmen ısırıyor gördüğümüz üzere.. ki eskiden kalabalık ortamda bir şey olmaz denilirdi. Şöyle dusunun bakalım tüm bu olaylar tenha sokaklarda mi oluyor.. haklısınız her şeyi büyütüp hayatı zehir etmemek gerekir, anck kucumsememek de gerek diye dusunuorm

İyi de ben küçümsemedim ki zaten ya da basit geldi de demedim. Sizin düşündükleriniz de ihtimal dahilinde. Dediğiniz gibi sizi araştırmış da olabilir ancak şu an bunu bilemiyoruz. Fark etmediğiniz bir şey de olmuş olabilir diye fikir verdim sadece kendinizi aşırı tedirgin hissetmeyin diye. Bu yaşadığınızın da aynı kişiyle tekrarı olursa o zaman tabi ki hakkınızı sonuna kadar aramakta haklısınız.

Adinizi nerden biliyor?
Tanismak istemesi sapiklik degil ama isminizi nereden ogrenmis , o kisim enteresan
Beni de rahatsız eden nokta orası zaten.. olayı birebir yaşayan biri olaraktan adımdan daha fazlasını bile bildiğini düşündürdü hissettirdi bana. Bu yüzden tedirginligim zaten..

Tşkler yorumunuz için. Ben Sun polise gitmek isyiorm vs demedim zaten. Sadece o an naisl davranmaliydim diye dışardan bir gözle yorum almak istedm. Tedirginliği mi yorumlarınızı rahatlmak istedim sadece. İsmimi tobuste vs de duyması imkansız. Tek binerm . Birisi ismimle seslenmez bana.. bugün de aynı otobusten inip inmeidgimizi bilmiorm. Kendisi daha önce dek ya da otobüs dedi tam hatrlamiorm orda karsilasmstk dedi tabi bu ne kdr doğruysa..

Akbilden gorme ihtimali var sonucta cikartiyorsunuz illa ki ve ihtimal dusuk degil. Herneyse sonuçta yapilabilecek sey canta filan vurmak degil istemediginizi belirtip uzaklaşmak sadece gerisi kendisini baglar.
2. Defa rahatsiz edilirseniz ozaman bagirin

İyi de ben küçümsemedim ki zaten ya da basit geldi de demedim. Sizin düşündükleriniz de ihtimal dahilinde. Dediğiniz gibi sizi araştırmış da olabilir ancak şu an bunu bilemiyoruz. Fark etmediğiniz bir şey de olmuş olabilir diye fikir verdim sadece kendinizi aşırı tedirgin hissetmeyin diye. Bu yaşadığınızın da aynı kişiyle tekrarı olursa o zaman tabi ki hakkınızı sonuna kadar aramakta haklısınız.
Size söylemedim aslında genel anlamda söyledim o düşüncemi.. tşkler Yorumumuz icin

Başlıkta sapıklık yazınca sözle yada elle tacize uğradınız sandım.Rahatsız edici bir durum tabi ama bence sapıklık değil bu o tanışmak ister sizde reddersiniz ısrarcı bir durum sergilerse işin boyutu değişebilir tabi

Akbilden gorme ihtimali var sonucta cikartiyorsunuz illa ki ve ihtimal dusuk degil. Herneyse sonuçta yapilabilecek sey canta filan vurmak degil istemediginizi belirtip uzaklaşmak sadece gerisi kendisini baglar.
2. Defa rahatsiz edilirseniz ozaman bagirin
Cnm muhakkak vardır. Anck kendi akbil kullanma şeklinden düşük diorm öyle elimde flan tutmam. Dolmuşa bndgm an çantadan çıkarır basar tekrar koyarm. Ki bastığın an kendim içerisindeki tutarı bile okumam çok zor oluor cok cabk geçiyor Ekran tşkler yorum icin.

Başlıkta sapıklık yazınca sözle yada elle tacize uğradınız sandım.Rahatsız edici bir durum tabi ama bence sapıklık değil bu o tanışmak ister sizde reddersiniz ısrarcı bir durum sergilerse işin boyutu değişebilir tabi
Birisinin sizi arstrmis olması
direk polis çağıracağım filan demek yerine, sizi tanimiyorum ismimi nereden biliyorsunuz deseydiniz ya?
bence okuduğunuz haberin etkisiyle biraz abartmışsınız.
Polis çağıracağım demedm. Taniyamadm dedim? Tanışmak istiorm dedi ısrarla bı.kac defa. Bende istersen polis cagiraym o şekilde tanisalm dedm. İlk x hanım ayağınız nasıl vs diye konuya grmesi uzun zamandır gozetlior hissini verdi açıkçası bana

Acaba ben mi kendimi ifade edemedim konumda.. bana göre birisi ismimle seslenip uzun zamandır takip ettiğini hissini verecek ayağınız nasıl oldu cümlesiyle giriş yapıp tanışmak istiorm demesi iyi niyet barndirmior.tskler yorum icin

Polis çağıracağım demedm. Taniyamadm dedim? Tanışmak istiorm dedi ısrarla bı.kac defa. Bende istersen polis cagiraym o şekilde tanisalm dedm. İlk x hanım ayağınız nasıl vs diye konuya grmesi uzun zamandır gozetlior hissini verdi açıkçası bana

işte sormanız gerekirdi nereden tanıdığını. İlla sohbet eder gibi bir ton gerekmiyor bunu sormak icin. Neyse artık dikkatli olursunuz bir süre tekrar karşınıza çıkacak mi bakalim.

Birisinin sizi arstrmis olması

Araştırması sadece sizin varsayımınız evinizin çevresinde mi gördünüz?işyerinize mi geldi?telefonunuza mesaj mı gönderdi ?[/QUOTE]

Kezbanlıksa kezbanlık yemişim ekşi sözlüğünü ben de sizin gibi davranırdım. Ki dışardaki insanlara karşı acayip suratsızımdır başıma bir şey gelmesin diye.( normalde çok güleç bir insanım) Geçen benimle sohbet etmek isteyen biri oldu direkt suratsızlığımı gördüdndhhd. Nereden bilebilirim ki onun kötü olmadığını gündem belli kendimize sahip çıkmalıyız bir canımız var.

Evimin çevresi syilir karşıma çıktığı yer zaten..
İ

İyi de otobüs durağı yazmışsınız yani o çevrede yaşayan bir insan olabilir bundan sonrasına bakın bence tekrar karşınıza çıkıp rahatsız ederse önleminizi alırsınız

NEYSE HANİMLAR. İYİ NİYETLİ YAZİLAN TUM YORUMLAR İCİN TSK EDERİM. ABARTTİGİMİ HALA DÜŞÜNMÜYORUM.. İSMİMİ NERDEN OGRENMİS OLURSA OLSUN ADİMLA SESLEREK, BENİ UZUN ZAMANDR TANİYORMUS HİSSİNİ VEREREK BİRİNİN YAKLASMASİ ASLA NORMAL KABUL EDEMEM.. Kİ BUNU DAHA FAZLASİNİ BİLMESİ DE MUHTEMEL.. BOYLE KADİN CİNAYETLERİ, COCUK İSTİSMARLRİ VS KONULARİNDDA TUM KADİNLAR YORUMLARDA KESKE ONCEDEN ÖNLEM ALİNSAYDİ, KESKE FİKKATE ALİNSAYDİ DAHA ONCEKİ DAVRANİSLAR VS DİYE YORUM USTİNE YORUM YAZILİOR.. TİPKİ HER SEY İS İSTEN GEÇTİKTEN SONRA TUH BAH DİYEN BU TOPLUMUN COGU UYELERİ GİBİ.. AMA GORUYRZ Kİ BAZI SEYLERİ DE ONEMSEYİNCE DE BOYLE BAZİLARİNİ TENZİH EDEREK SOYLUORM DALGAVARİ YORUM BİLE YAPİLİOR BURADA..UNUTMAYİN # EMİNE BULUT VE NİCELERİ İCİN DE ONCESİNDE BULUNDUKLARİ DURUM ONEMSENMEDİGİ İCİN BU HALE GELDİLER.. DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZİ.OLSUN. @ MUNE KONUMU KAPATİR MSN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X