sapık

nayinomm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
53
31
Iyi geceler arkadaslar

Az once uyumaya hazirlanirken bi an odadan cıktım ve ben wc deyken tlfnum calmis esim de acmis

Tanimadigim bi numara

Sarhosun tekiymis esim oyle soledi bildigimiz tlf sapigi erkek sesi duyuncada kapatmis

Neyse buraya kadar olagan bi durum

Numarayi esim kendi tlfnuna kaydetti bende ne gerek var dedim

Arastiricam bakim kimmis diyo

Tobee alindim oyle soylemesine sanki neyi aratiricaksa....

Soylendim sil numarayi falan diye bi kac defa soleyince yatiyordum zaten alnimdan eliyle itti beni.....

Susayim die

Canim sıkıldi yaptigina uzuldum canim yanmadi elbet ama ne gerek vardi bu harekete...

Karsilikli atistik helal etmiyorum hakkimi sana dedim

Eşinin yaptığı gereksiz olmuş neyini arastiracakmis.:110:sapik işte herhangi biridir

senin bişey yapcağından değilde kıskançlık ve sahiplenme içgüdüsüyle araştırmak istemiş abartma bence çok her erkek yapar gecenin bi köründe arayan adam var poposunu dönüp yatmaz yani

Iyi geceler arkadaslar

Az once uyumaya hazirlanirken bi an odadan cıktım ve ben wc deyken tlfnum calmis esim de acmis

Tanimadigim bi numara

Sarhosun tekiymis esim oyle soledi bildigimiz tlf sapigi erkek sesi duyuncada kapatmis

Neyse buraya kadar olagan bi durum

Numarayi esim kendi tlfnuna kaydetti bende ne gerek var dedim

Arastiricam bakim kimmis diyo

Tobee alindim oyle soylemesine sanki neyi aratiricaksa....

Soylendim sil numarayi falan diye bi kac defa soleyince yatiyordum zaten alnimdan eliyle itti beni.....

Susayim die

Canim sıkıldi yaptigina uzuldum canim yanmadi elbet ama ne gerek vardi bu harekete...

Karsilikli atistik helal etmiyorum hakkimi sana dedim
Araştırsın ne olacak? Ne gerek var, sil dersen adam şüphelenir. Seni eliyle itmesi hoş değil ama senin ne gerek var sil demen olmamış. Adam rahatsız olur yani. içine şüphe düşer. Sen yine de tavır yap. Konuşma eşinle.

pöfff arıcak şu 118bilmemkaçı sorcak, sonra da "sen benim karımı gece gece ne arıyon layynnnn" diye höykürcek, düşmeyeydin üstüne de öyle el kol yapmasın ama ayıp

siz israrla sil deyince daha fazla merak etmis. umursamasaniz belki hic aramayacak bile.peki bizden hangi konuda fikir istiyorsunuz onu anlayamadim ?

pöfff arıcak şu 118bilmemkaçı sorcak, sonra da "sen benim karımı gece gece ne arıyon layynnnn" diye höykürcek, düşmeyeydin üstüne de öyle el kol yapmasın ama ayıp
ne zaman bir yorum yapsam sizinkini gördüğümde aynı şeyi farklı cümlelerle anlatmış oluyoruz :) ruh ikizimi buldum ama cinsiyeti tutturamadık:))

yaptığı saçma tabiide ısrarla sil değince anlık yapmıştır sen yine de çok büyütme ve yaptığı hareketin yanlış olduğunu söyle

Soyledim gereksiz el hareketi yapma dedim ..

Helal etmiyorum deyincede bi daha benimle konusma dedi bana konusursanen adi sereffizsin dedi bana

Bende cektim gittim obur odaya

Adam şüphelenmiş ..bende olsam şüphelenirim açıkçası ..bırak napıyosa yapsın ,açığı varda ısrar ediyorsun ,kaşınmışın resmen

X