Sapıklık mı Benim Kuruntum mu :(

denizce84

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
381
149
303
Merhaba arkadaşlar. Dünden beri içim içimi yiyor. Dün annemle markete gittik. Yaşadığım yer gayet sosyal bir yer muhafazakar bir bölgede değilim o yüzden dizimin biraz üstünde bir kot etek ve kısa kollu tshirt ile gittim markete. Tezgahta annemle domates seçerken bir flash sesi duydum. Hani cep telefonundan fotoğraf çekersin de ses çıkar ya işte o sesten.
Dönüp baktığımda alınan sebze meyveleri tartan reyon görevlisinin elinde cep telefonu vardı onunla oynuyordu ama telefon bana tutulu değildi. Flash sesisin o telefondan geldiğine eminim ama nereyi çektiğini görmedim (Bu arada adam 40lı yaşlarda). Neyse ben döndüm tekrar tezgaha ve domates seçiyorum annemin yanında sonra bir kıpırtı hissettim yanımda bir baktım yere adam yere eğilmiş tamamen ve resmen bacaklarımın dibinde benim gördüğümü görünce oradan bir kutu aldı ve çekildi kenara. Ne zamandır orada gerçekten kutu için mi eğildi hiç bilmiyorum Canım çok sıkkın ya diyorum etek altı fotoğraf falan çektiyse ben farketmeden. Bazen de diyorum yok yapmamıştır gerçekten kutuyu almak için eğilmiştir. Ama amaç kutu olsa insan müsaade istemez mi bir dakika müsaade eder misiniz şu kutuyu alayım demez mi ne işi var bacaklarımın dibinde eğilmiş bir vaziyette
Kasada annem domatesi tarttırdıktan sonra yine elinde cep telefonu vardı. Resmen paranoyak gibi oldum çektiği fotoğrafa mı bakıyor diye. Giderken de dik dik yüzüme baktı. Hiç bir şey yapamadım ama ve şu an çok moralim bozuk hiç rahat değilim.

Paranoyaklık yapmıyosun canım. Günümüz belli. İnsanların yaptıkları belli. Ben inanılmaz şüpheciyimdir yolda. Korkarım insanlardan çünkü.. Ve senin dediğin gibi kutu alacak olsa eğilirken müsaade ister. Zart die çıplak bacaklı kızın ayağının dibine yatmaz.. Günahı boynuna genede. Ama ben hoşlanmadım. Hele o giderken dik dik baktı demişsin ya ondan..

Bence de paranoya yapmıyorsun, her yer sapık dolu. Ben olsam adam dibimdeyken tekme savurup kazara vurmuş süsü verirdim.

o anda hayırdır fotograf mı çekiyorsunuz diye sorsaydın ya sert ciddi bir şekilde,adamın yüz ifadesinden belli olurdu az çok... bu iş muhafazakar olup olmamaya da bakmaz hiç, muhafazakar olsaydı da çekebilirdi veya sana ters ters bakıp belki laf vurabilirdi... kimse özellikle kadınlar istediği gibi özgürce yaşayamıyor malesef...

Son düzenleme:
Markete gidin, durumu izah edin, güvenlik kamerasını incelesinler. Şayet varsa böyle bi terbiyesizlik olayı polise intikal ettirin.

Markete gidin, durumu izah edin, güvenlik kamerasını incelesinler. Şayet varsa böyle bi terbiyesizlik olayı polise intikal ettirin.

Marketin dış kısmına sebze meyve tezgahlarını koymuşlar oradan seçip tarttırıp marketin içindeki kasada ödeme yapılıyor. O yüzden o kısımda güvenlik kamerası olduğunu sanmıyorum

Adam yanımdayken de elinde cep telefonu görmedim ama o kadar dibimdeydiki farkedince hemen geri çekildim zaten adam da kutuyu gösterdi şunu alıyorum der gibi İnsan hiç bir şey yapamıyor o an resmen nutku tutuluyor. Elinde telefonu da görmediğimden belki de bir şey yapamadım ama düşündükçe çok sinirleniyorum

Marketlerin dış kısımlarında da güvenlik kameraları mevcuttur çünkü her türlü ihtimale karşı güvenlik kameraları taktırırlar hırsızlık gibi olaylar için çevremdeki bütün marketlerin dış ve iç kısımlarında güvenlik kameraları var sizde vakit geçirmeden güvenlik kameralarına baktırın.

belki seni cekmemistir diyecem ama ben bile suphelendim yani gecen bende buyuk marketten tabak seti seciyorum arkadasla yere egildik yerde bakiyoruz paket yirtilmasin diye afganistanli adam yeminle uzerimden atlayarak gecti baska yer yokmus gibi birde insanin uzerinden ben oldum arkadasim basti kufuru umrunda bile olmadi okuzun yalniz arkadasim kufur etmese icimde kalirdi inekmi ararsin her yerde senin bahsettiginde sapik olabilir canim ama nasil kanitlayacan offffff ben bile daraldim dusunmekden

Artık millet çığrından çıktı...Ben olsam o anda tepkimi gösterirdim adamın ne yaptığı belli pis adam yaa benim bile sinirlerim bozuldu okurken.

metrobuste,orda burda bayanları tacız eden mılletın erkeklerınden beklenmıycek bısey degıl.dua et kı yanlıslık oldu ayagına surtunup gecmeye fılan kalkmamıs pis.

Kisa bir tayt giyinseydiniz eteginizin altidan en azindan resim cekildiyse frikike ulasamaz Adam...

Dusunuyorumda zaten kot etek dar oluyor Yani telefonu bacak altiniza tutupda tam goruntuyu cekmesi zor gibi

canım düşüncelerin bence yersiz değil bende olsam içime kurt düşerdi
o adamı dibinde görünce: ne işin var dibimde be adam bi izin iste öyle yap ne işin varsa deseydin
pislik herif

ya unutacaksınız, ya da bu kez bilinçli olarak aynı sahneyi yapıp böyle bir duruma yelteniyor gibi yapıyorsa adamı dogduguna pişman edeceksiniz... bagırın çağırın milleti başına toplayın.
unutması zor gerci ama...

Canim bu kadar kendini yiprattigina degmez bence..boyle seylerin bu kadar uzerinde durup kendimizi yiprattigimiza stres yaptigimiza degmez..zaten yeterince dert stres var...uzerinde durma bence, plajda bikini ile dusun kendini..etrafinda yuzlerce adam....hem asil plajda resimler cekiliyor cok gordum....dusun ki bir kapidan cikarken ruzgar vurdu etegin kafana cikti, o zaman da, bu kadar gun moralini bozar miydin? Takma kafana...illa yakalayacaksan iki kanki gidin, arkadasina mini etek giydir sen de adami izle caktirmadan tenha bir zamanda gidin varsa oyle huyu kesin yakalarsin...ama bence bosver hangi birini yakalican hayatim ben artik TAKMIYORUM

canım benim, hiç canını sıkma.çünkü bence hala yapilabilecek bişeyler var.tabi markette kamera varsa? hemen gidip market müdürüyle görüşebilirsin, eğer bunu anlatamam çekinirim dersen, bi hırsızlık olayının olabileceğini düşündüğünü, cüzdanını falan çaldırdığını söylersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…