- 28 Ocak 2010
- 381
- 149
- 303
Merhaba arkadaşlar. Dünden beri içim içimi yiyor. Dün annemle markete gittik. Yaşadığım yer gayet sosyal bir yer muhafazakar bir bölgede değilim o yüzden dizimin biraz üstünde bir kot etek ve kısa kollu tshirt ile gittim markete. Tezgahta annemle domates seçerken bir flash sesi duydum. Hani cep telefonundan fotoğraf çekersin de ses çıkar ya işte o sesten.
Dönüp baktığımda alınan sebze meyveleri tartan reyon görevlisinin elinde cep telefonu vardı onunla oynuyordu ama telefon bana tutulu değildi. Flash sesisin o telefondan geldiğine eminim ama nereyi çektiğini görmedim (Bu arada adam 40lı yaşlarda). Neyse ben döndüm tekrar tezgaha ve domates seçiyorum annemin yanında sonra bir kıpırtı hissettim yanımda bir baktım yere adam yere eğilmiş tamamen ve resmen bacaklarımın dibinde
benim gördüğümü görünce oradan bir kutu aldı ve çekildi kenara. Ne zamandır orada gerçekten kutu için mi eğildi hiç bilmiyorum
Canım çok sıkkın ya diyorum etek altı fotoğraf falan çektiyse ben farketmeden. Bazen de diyorum yok yapmamıştır gerçekten kutuyu almak için eğilmiştir. Ama amaç kutu olsa insan müsaade istemez mi bir dakika müsaade eder misiniz şu kutuyu alayım demez mi ne işi var bacaklarımın dibinde eğilmiş bir vaziyette
Kasada annem domatesi tarttırdıktan sonra yine elinde cep telefonu vardı. Resmen paranoyak gibi oldum çektiği fotoğrafa mı bakıyor diye. Giderken de dik dik yüzüme baktı. Hiç bir şey yapamadım ama ve şu an çok moralim bozuk hiç rahat değilim.
Dönüp baktığımda alınan sebze meyveleri tartan reyon görevlisinin elinde cep telefonu vardı onunla oynuyordu ama telefon bana tutulu değildi. Flash sesisin o telefondan geldiğine eminim ama nereyi çektiğini görmedim (Bu arada adam 40lı yaşlarda). Neyse ben döndüm tekrar tezgaha ve domates seçiyorum annemin yanında sonra bir kıpırtı hissettim yanımda bir baktım yere adam yere eğilmiş tamamen ve resmen bacaklarımın dibinde

Kasada annem domatesi tarttırdıktan sonra yine elinde cep telefonu vardı. Resmen paranoyak gibi oldum çektiği fotoğrafa mı bakıyor diye. Giderken de dik dik yüzüme baktı. Hiç bir şey yapamadım ama ve şu an çok moralim bozuk hiç rahat değilim.