• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapk Allah'n belas

bunları gerçekten sallandırmak gerekir...:oklava:
versinler halkın eline bir kaç tanesini linç edelim :oklava: :oklava:
birdaha kimse cesaret edemez

ne güzel demişsin alkisalkisalkis
çok fazla değil 3 tanesi yeter bunuda herkes görecek şekilde yapacaksınki bak bakalım bir daha oluyormu

arkadaşlar kendi dedesinden, babasından istemeyerek çocuğu olanlar bile var birde annelerinden darbe

yiyiyorlar kuyruk mu salladın diye :((

artık vaziyet ve işin cidiyeti bu boyutlarda , anneler -babalar çook dikkatli olmalı

apartmandaki herkes toplanıp bir güzel dövecektiniz o adamı tüm mahalle görsün.....

Allah karşılaştırmasın yaa, bir de ona yaşlı diye saygı duyuyordur etrafındakiler

inanmıyorum :1shok: Ya el kadar sübyandan ne isterler ya hakikaten idam geri gelsin artık ne bu böyle 1 değil 2 değil yüzlerce binlerce hep aynı şeyler.

İnanamıyorum ya biz Türk Milleti olarak nereye gidiyoruz böyle, bu ahlaki çöküşe kim dur diyecek bilmiyorum ama bildiğim tek şey ebeveyn olarak çocuklarımıza çok dikkat etmeliyiz böylelerinide halkın gözü önünde asmalılarki başka sapıklara ders olsun

kudurmus heralde pislik :oklava:
birkresinde dayımda böyle bir olaya sahit olmus 60 küsür yasında cocukların dede diye pesinde kostuklrı adam 6-7 yaslarındaki erkek cocuga tacizde bulunmus dayımda bu adamı öldüresiye dövmüş adam baya bi yogun bakımda yattı dayım onun yüzünden az cekmedi karakol filan pislik eger geberseydi al basına belayı..

kudurmus heralde pislik :oklava:
birkresinde dayımda böyle bir olaya sahit olmus 60 küsür yasında cocukların dede diye pesinde kostuklrı adam 6-7 yaslarındaki erkek cocuga tacizde bulunmus dayımda bu adamı öldüresiye dövmüş adam baya bi yogun bakımda yattı dayım onun yüzünden az cekmedi karakol filan pislik eger geberseydi al basına belayı..

aynen canmım o pisliklere bişey olmaz karşı çıkanlar dahada ceza yer adaletmi bu

asacaksın malum yerinden meydanda bak bir daha kimse yapıyormu

ay bacım sorma ya yıllar evvel otübüste teneşir paklayasıcanın bir tanesi nerdeyse kızı yaşındaki kadına ileri geri ..töbe töbe...:kızgın: öyle pisleştiki zaman geçen gün dayı yeğen kaçmış doğuda sonrad da töre cinayetine kurban gittiler..babamın oğluna şüpheyle bakar hale geldim...

:1shok: off allahim sen kotu insanlardan evlatlarimizi koru :Saruboceq:
ne hale geldi insanoglu obur tarafa ne yuzle gidecez denmiyo artik... :1no2:
artik erkeklerin beyni uckuruna calisir oldu...
yuce rabbim sen sonumuzu hayr eyle :Saruboceq:

Allahın belası herif. Allah cezasını versin inşallah.
Ama kardeşim anlamadığım neden 4 yaşındaki çocuk adamın yanındaymış. Ne işi var o yaşta çocuğun yabancı birinin yanında.
Offf ya midem bulandı haaa,

Allahın belası herif. Allah cezasını versin inşallah.
Ama kardeşim anlamadığım neden 4 yaşındaki çocuk adamın yanındaymış. Ne işi var o yaşta çocuğun yabancı birinin yanında.
Offf ya midem bulandı haaa,

canım adam eskiden burda yöneticilik yapıyordu kısa bir süre önce taşındı burdan ama kömür alım ve baca temizleme işlerinde ondan yardım istemişller oda geliyomuş hep bizlerde iiliğe gelito sanıyoz meğer adi pislik köpekliğe geliyomuş

arkadaşlar çocuk ve ailesi bu sabah gelmişler komşulardan görenler olmuş eşyalardan bi kaç parça alıp gitmişler evide boşaltıyolarmış şimdi taşıma şirketi geldi sanırım çocuk bu konuşulanlardan etkilenmesin diye gididyorlar soramayız tabiki bişey oldumu diye ama umarım olmamıştır

allah kahretsin böylelerini. artık yaş maş kalmadı. her yaştaki erkek sapıklık yapıyor.
ya 4 yaşındaki bebeden ne zevk alacağını sanıyor. git bilmem nereye adi pislik.
çocuklar daha hayatı anlamadan nelere maruz kalıyor pisikolojileri altüst oluyor.
şimdi bu adamın cezası ne olacak? linç etmeliydi oradakiler.
aileler artı gözünü 4 değil 8 açmalı ve komşu tanıdık çocuklarını uzak tutmalı.

Elleri kırıld,sın adi herif
allahım ya böyle sapkınlıklardan hepimizi koru
ayy öldüresim geldi herifi
adi pislik

dogan cüceloğlunun kıtabında okumustum 90 lı yılların bası sanırım sınop boyabatta kızcocuga tecevuz gırısımınde bulunulmus buluna kısı mahkemeye sevk edılırken halk linç etmıs kac sen oldu boyabatta bırdaha oyle bır sey olmuyor
bunlara ıbret olsun dıye erkeklık organının kesıp kedıye köpğe yem edeceksin

aaaaa oldumu şimdi kelebek çok ayıp ya kedinin köpegin ne sucu var kesip geri kendi agızlarına tıkmak lazım lutfen masum hayvanları bu işe karıstırmayalım yazık be yav

Back
X