Saplantı değil sapıklık değil

Seytanolabilirim

🦁🦁🦁
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
3.065
4.186
133
39
Kızlar, benim benim bir sorunum var genel de bir derdim vara yazıyorum ama belki burda engin fikirli arkadaşlardan yardım alabilirim. Öncelikle ergen gibi davransam da 33 yasında boşanmış şükür bir oğlu ve işi olan bir kadınım. Eskiden çok mana bulduğum kınadığım herşeyi yaşıyorum son 2 yıla yakındır. Daha önce bir milyon tane ilişki bitirip en büyük aşk acım 45 gün sürürken şimdi onu seveli iki yıla yakın, ayrılalı 14 ay olmuş. Gerizekalı ben gurur için ölen ben
bir kaç kez benim hatam olduğundan ex e gitt ama o kapı duvar oldu bana. Ben artık asla aramıyorum, yazmıyorum ,evine gitmiyorum hatta sevgilisi var ama ben onu unutamıyorum. Saplantılı ilişkilere baktım onu rahatsız etmiyorum öyle diyorlar saplantılı ilişkilerde ama canımı kendim yakıyorum. Artık yoruldum onu unutmak için neler yapmadım ki evlere kapandım. Neler,neler Psikolojik mi unutamamam yada herkes döndü geldi istiyor o istemiyor diye hırs mı bilmiyorum. Nasıl neler yapabilirim. Birbirimize yardımcı olsak benim ona olan anlamsız tutkum ve sevdim beni dibe çekiyor. Onu sevmekten Yoruldum
Geçmedi, geçmiyor

Siz acı çekmeye alışmış ve depresif hayatı sevmeye başlamışsınız Mutlu olmak vazgeçmek aklınızdan geçmiyor değilmi aslında bunu yapabilirsiniz ama beyninizde kurdugunuz herneyse o sizi bu yola sürüklüyor bazen tekrar tekrar denemek yerine vazgeçmek daha az acıtır
Vazgeçmeyi bilmeliisiniz yoksa hayat sizden çok şey alır

Siz acı çekmeye alışmış ve depresif hayatı sevmeye başlamışsınız Mutlu olmak vazgeçmek aklınızdan geçmiyor değilmi aslında bunu yapabilirsiniz ama beyninizde kurdugunuz herneyse o sizi bu yola sürüklüyor bazen tekrar tekrar denemek yerine vazgeçmek daha az acıtır
Vazgeçmeyi bilmeliisiniz yoksa hayat sizden çok şey alır
Sizce neler yapmak lazım ki

Sizce neler yapmak lazım ki
Siz kendinize nasıl ve ne kadar değer verirseniz karşıdakide size öyle değer verir
Öncelikle bilinç altınızda o kişiye karşı kurdugunuz dünyanızı temizlemeniz lazım terapi psikolojik destek alabilirsiniz ayrılıgı yaşayan bir siz değilsiniz inanın bu sevgi değil aşkta değil sadece sağlantılı bi durum
Bu konuda kendinizi yönetmeniz lazım
Kendinize bir hedef belirleyin o hedefinizde mutlu olmak olsun zamanınızı olmayan insanları düşğnmekle geçirmeyin size yazık hayatınıza yazık

Siz kendinize nasıl ve ne kadar değer verirseniz karşıdakide size öyle değer verir
Öncelikle bilinç altınızda o kişiye karşı kurdugunuz dünyanızı temizlemeniz lazım terapi psikolojik destek alabilirsiniz ayrılıgı yaşayan bir siz değilsiniz inanın bu sevgi değil aşkta değil sadece sağlantılı bi durum
Bu konuda kendinizi yönetmeniz lazım
Kendinize bir hedef belirleyin o hedefinizde mutlu olmak olsun zamanınızı olmayan insanları düşğnmekle geçirmeyin size yazık hayatınıza yazık
Biliyorum ama bu süreç geçmiyor gitmiyor bitmiyor ama geçecek biliyorum

bence yardim alınmalı. ben de birine saplantı duyuyordum ve bu yüzden panik atak yaşadım. yardim alınca önce saplantım bitti sonra panik atağım. mutlaka yardim alınmalı

Back
X