Kızlar, benim benim bir sorunum var genel de bir derdim vara yazıyorum ama belki burda engin fikirli arkadaşlardan yardım alabilirim. Öncelikle ergen gibi davransam da 33 yasında boşanmış şükür bir oğlu ve işi olan bir kadınım. Eskiden çok mana bulduğum kınadığım herşeyi yaşıyorum son 2 yıla yakındır. Daha önce bir milyon tane ilişki bitirip en büyük aşk acım 45 gün sürürken şimdi onu seveli iki yıla yakın, ayrılalı 14 ay olmuş. Gerizekalı ben gurur için ölen ben
bir kaç kez benim hatam olduğundan ex e gitt ama o kapı duvar oldu bana. Ben artık asla aramıyorum, yazmıyorum ,evine gitmiyorum hatta sevgilisi var ama ben onu unutamıyorum. Saplantılı ilişkilere baktım onu rahatsız etmiyorum öyle diyorlar saplantılı ilişkilerde ama canımı kendim yakıyorum. Artık yoruldum onu unutmak için neler yapmadım ki evlere kapandım. Neler,neler Psikolojik mi unutamamam yada herkes döndü geldi istiyor o istemiyor diye hırs mı bilmiyorum. Nasıl neler yapabilirim. Birbirimize yardımcı olsak benim ona olan anlamsız tutkum ve sevdim beni dibe çekiyor. Onu sevmekten Yoruldum
Geçmedi, geçmiyor