- 11 Ocak 2015
- 127
- 219
- 103
- Konu Sahibi karamela_sepeti
hanımlar merhaba.bir erkek niçin bir iş arkadaşına saatlerce methiyeler düzer, seni arayıp soramasam da tüm gün aklımdasın seninle konuşmak için günlerce uykusuz kalabilirim, mesaj yazmaktan nefret ederim ama seninle saatlerce yazışırım,seni mutlu etmek için 24 saat senle ilgilensem ne dersin,gecenin bir vakti bir fotoğrafını yolla bakıp uyuyayım,fotoğraflarını herkesten gizli sosyal medyadan indirip saklıyorum der bütün gün iş yerinde sizi izler,sizden aldığı bir kitabı bile size vermeyip anı diye saklayacağını,onların onun için kıymetli olduğunu,ellerin çok güzel,senin için yapamayacağım şey yok vb saçmalıkları sıralar ama asla kendi açıkça bir şey söylemeyip sizi aklı sıra tuzağa düşürüp kendince ona ilginizi belli edin ister?ama üç sene hiç bir adım atmasa ve aranızda yaş farkı olsa ve hayatına bir sürü kadın girdiğini açık açık size söylemekten çekinmese onu her terslediğinizde yoksa sana aşık mıyım sanıyorsun çok ayıp ben senin abinim dese ama ona bir erkeğin sizle ilgilendiğini söylediğinizde konuyu geçiştirse ya da alay etse bu adamın saplantılı olduğunu düşünmez misiniz?aşık olduğunu sanmıyorum ama reddedilmeyi hazmedemiyor ve saplantı yaptığını sanıyorum.başlarda hoşlanırdım ondan ama gitti başak bir kızla çıktı sonra aldattı kızı hala peşimi bırakmıyor içten içe korkuyorum devlette çalıştığımdan iş yeri değiştiremiyorum açıkça söylesem aleyhimde bir laf etse huzurumu çevremi bozacağından korkuyorum. burda sıraladıklarım sadece en basiti napcam ben bu adamın derdi ne,nolur bir akıl verin,baş edemiyorum bu adamın üstü kapalı tacizleriyle.bana aşık olsa başkasıyla olmaz ve gelip söylerdi değil mi?