Saplantı

Yani ben kötü değilim sadece onu düşünmek istemiyorum dikkatimi başka birne verebilmeyi istiyorum

kimse kimseyle bi kaç ayda evlenmez sizinle takılırken belli ki daha ciddi gördüğü bir ilişkisi de varmış. bende 5 yıldır benzer durumdayım daha geçen yıl akışa geçmeyi öğrendim, berbat bir durum kesinlikle.. kendinize ilgi alanları yaratın, bol bol hareket edin, yürüyün spor yapın.. doğaya ve hayvanlara daha çok yakınlaşın. yani böyle süreçleri herkes kendisine göre yönetip atlatıyor, sizi ne iyi hissettiriyorsa onlara odaklanın..

"Ben onu evlilige ittim" dusuncesi dogru degil, ne yani kafasina silah mi dayadiniz? Kimse birisinden karsilik bulamadi diye gidip hemen baska biriyle bir omur evlilige imza atmaz, sevgili olarak devam ederdi ama birisinin itmesi ile olacak birsey degil evlilik. Diyecegim o ki bu evliligi istemeseydi evlenmezdi.
Saplantili durum karsiniza anlasacaginiz, yeniden seveceginiz biri cikarsa gecer diye dusunuyorum. Şu an beraber oldugunuz kisiye duygusal birsey hissetmiyorsaniz da bitirmek en mantiklisi. Kimse kimsenin hayatindan calmamali bence.

Bence siz o bakismalari, flortoz tavirlari ozluyorsunuz belki de. O duyguyu ariyorsunuz belki de.

Öyleydi sanırım benimle bir macera yaşayacağını dusundu

Ne kadar vakit geçirdiniz ki? Bazı erkekler karşı tarafın kendisine ilgisi olduğunu görünce ego tatmini için huyuna gide gide konuşuyor. Belki çok uyumluyuz aynıyız dediğiniz şeyler onun gerçek yüzü bile değildi.

Çok uzun zaman bir yıl ve sürekli

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…