- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
Herkes e merhaba direk konuya geçiyorum cunki çok kötü durumdayım, benim instegramda hitap ettiğim belirli bir kitle vardı ama biri vardı ki hiç cevap vermediğim halde beni saplantı haline getirmisti, iş amcama babam sanıp kızını istemeye gelicem diye sosyal medyadan mSj atana kadar ciddi gelmemişti. bana ruh hastasi olabileceği ben tesettür modelliği yapıyorum belirli mağazalarla ve internet sitesinde fotoğraflarım var bu durumdan rahatsız olduğum için sosyal medya hesabımı kapattım. Lakinnn bu şahıs çalıştığım yerlere kadar beni sormuş kuzenlerime yazmış arkadaş çevreme ulaşmış sosyal medyadan çok korkuyorum, ciddi manada öldürülmek istemiyorum hani diyolar ya tvde öldürülmüş diye ben bu insanı tanımam etmem. Kimse ev adresimi yada numarami vermez biliyorum ama yine de herkese özellikle msj çekip aradım polise gitmek aklıma geldi şikayetçi olup uzaklaştırma alırsam evimin adresini öğrenir bilmiyorum içimi rahatlatin lütfen çok korkuyorum adresimi falan bulamaz değil mi ? Adam hasta belli bunu normal biri yapamaz