Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:)) isterse birdaha hiç aramasın yaptığımın hata olmadığının da farkındayım sizin sayenizde Aklınca beni korkutucak.. Geceki '' Güçlü kadın imajı '' lafınbana çok iyi geldi canım Bundan sonra hep aklımda olucak
:)) isterse birdaha hiç aramasın yaptığımın hata olmadığının da farkındayım sizin sayenizde Aklınca beni korkutucak.. Geceki '' Güçlü kadın imajı '' lafınbana çok iyi geldi canım Bundan sonra hep aklımda olucak
Canım ay durumları yaşamış biri olarak yazıyorum..
Kendi adıma konuşayım şuan emin ol yatıp kalkıp şükür ediyorum, İyi ki bitmiş diye..
Şuan şükrediyorum iyi ki bitti de her dk kendimi prenses gibi hissetmeme neden olan bir varlığım var diye..
He birde inancını bilemem ama ben herşey bittikten sonra istiare 'ye yatmıştım manevi bir şeyler duymaya ihtiyacım vardı hayırlı mı idi ayrılmam diye.. Ve çok tatmin edici bir cevap aldım istiare sonucunda ... Dilersen yat çok rahatlamıştım..
Üzücü tabi ama, ben yinede herseyi yasamaktan yanayim. Sizinki ilk Sevgili,beraber gecen yillar, emin olun,
Sonuna kadar yasayip görmeseydiniz, baska insanlarla devam etseydiniz, icinizde hep yarim kalan biseyler
Olcakti, akliniz onda kalackti.
Üzücü tabi ama, ben yinede herseyi yasamaktan yanayim. Sizinki ilk Sevgili,beraber gecen yillar, emin olun,
Sonuna kadar yasayip görmeseydiniz, baska insanlarla devam etseydiniz, icinizde hep yarim kalan biseyler
Olcakti, akliniz onda kalackti.
ksinlikle bende sizin gibi düşünüyorum. ve o kişiyle üzücü taraflarını yaşayıp bu hatadan ders çıkartmak, daha aklı başında ilişkiler yaşamak adınaa ..