- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
Şuanda birine anlatsan bu durumu sadece üzülürler dediğimiz gibi ayrıl derler ama senin hissettiklerini bilemezler. Evlenince düzelirim dediğini söylemişsin bunlar bizdede geçti ama hiç zannetmiyorum. İlk başlarda illa ki zor olacak yeniden barışma ihtimalin var belki benimde vardır kaderimde ne yazılı bilemem ama şuanda dediğim gibi ayrıldığımıza üzülmüyorum emeklerime üzülüyorum. Şaka gibi gelicek ama insan sevgiliyse gezerken korkar ha görürlerde söyleyecekler diye ben abimle gezerken korkuyordum biri görür söyler yanlış anlar diye. Bugün akşam abim kafam dağılsın diye çıkardı insan olduğumu hatırladım ben 3.5 senedir yaşamıyormuşum onu farkettim. Ayrılmayıp devam edecekse bu ilişki başta sana sabır diliyorum çünkü en çok gerekli olan o sana.
Aynen hakedene vericeksin bu kesinlikle doğru ama nasıl bir psikoloji içindeysem bunu göremedim belki bu kızgınlığım bundan dolayı. Uzun bir süre hakedene veremiycem galiba çünkü psikolojik işkence gördüm uzun yıllar tedavi olması gerekiyor ruhumun. O zaman kadehi ikimize kaldırıyorum biten lanetli ilişkilerimize![]()
Kesinlikle canim zaten bir sure ruhunu dinlendir.. darisi basina insallah. Bir an once lanetli iliskiden kurtulman dilegyle..