Saplantılı olduğunuz birinden nasıl vazgeçersiniz

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
617
439
333
Arkadaşlar cidden yardımlarınıza ihtiyacım var..elimde değil bende ekli değil ama devamlı sosyal medyada ismini aratıyorum..dedektif gibi onunla ilgili araştırmalar yapıyorum twiterda ne beğenmiş paylaşmış ona bakıyorum..çıldıracağımm. birine anlatsam bunları benim yaptığıma inanmaz.yakıştırmaz da. yaşanmışlığımız yok. benden hoşlandını sanmıştım üniversitede bi ara instgram da ekledim tanımadı ben de sildim.. nolur yardım edin. aklımdan kalbimden silmem lazım..sizin başınıza geldi mi hiç böylesi..10 yıldır böyleyim

Yok başka birini bulunca da geçmez.
En iyisi psikoloğa gidin siz.
10 yıldır kendi kendinize vazgeçmediyseniz, bundan sonra yardım almadan düzelebileceğinizi sanmıyorum. Yardım şart gibi.

10 yıl çok ciddi bir süre yani hani birkaç aylık veya yıllık yaşanmışlığınız olur da acı çekip unutamamanızı anlarım ama aranızda belli bir paylaşım da olmamış.Her yerden engelleyin bakmayın.Onu takip ederken hayatı kaçıracaksınız.Hatta bir süre sosyal medya kullanmayın.Bende depremi takıntı yapmıştım.Kafayı yeme boyutuna gelmiştim sürekli son depremleri kontrol ediyordum.Hobi kursuna yazıldım geçen gün alçıdan şekil boyama vs. deprem aklıma bile gelmiyor.Size de tavsiye ederim başka şeylere ilginizi yöneltin zamanla unutursunuz.

10 yıl çok uzun süre bence doktordan yardım isteseniz iyi olur. eger 10 yıl bir kişiye saplantılı olabiliyorsanız başka konularda da sıkıntı olabilir sonuçta bu da bir çeşit bağımlılık.

Reddedilince taktimisiniz kafaya da 10 yil nedir bende takintiliyim da o kadar da degil bu hic normal degil.

Psikolojik destek alin acilen cok vakit kaybetmişiniz.

Birsey de yaşamamisiniz neden bu kadar taktiniz diyenler olmuşta iste keske yasansaydi,bana bir firsat verseydi yaşanmamışliklara aslinda bu takıntı umarim gecer.

Psikolojik destek falan alma. Bosver bunlari. Sana anca sen yardim edebilirsin. Sen bitireceksin. Benim anlamadigim ne yasadiniz hic konustunuz mu ? Neler oldu ?

Aynı ben. ama 10 yıl fazla olmuş. ben genelde 2-3 yılda unuturum gider.. Tavsiyem: sosyal medyadan uzak dur, hatta bi süre hesaplarını dondur. Çevreni değiştir, yeni arkadaşlıklar edin, aklına onu getirecek şeyleri sil.... Sanırım seninki yarım kalmış yada kafanda bi karakter oluşturmuşsun onla ilgili. aslında ona değil o karaktere aşıksın.

Kişinin yaşamındaki bitirilmemiş işler, yarım kalmış durumlar kişiye rahat vermez. Bilimsel adı bile var üstelik, zeigarnik etkisi. Hep "ya olursa?" diye hayal ediyorsun bence ve vazgeçememe sebebin de bu. Muhtemelen o kişiyi tam olarak tanımıyorsun bile, kendi kafanda onun mükemmel biri, hatta ruh eşin olduğuna inanıyorsun. Bu takıntıdan kurtulmak istiyorsan ondan haber aldığın tüm aracılardan, sosyal medya hesaplarından kurtulmalısın. Ama bu şekilde içimde ukte kalır diyorsan da bomboş beklemekten vazgeçip somut adımlar atmalısın ve sonucunu kendin görmelisin. Stalklamakla ancak kendini üzersin.

Benim tarzım sevgili olamıyorsam bi sevişeyimdir ondan sonra ne takıntı ne heves hiç bişiy kalmıyo ben de ten uyumu çok önemli ya yemişim aşkını meşkini gerçi böyle tek seferlik diye başladığım ilişki evliliğe döndü ya bi enayilik seziyorum kendimde hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…