- 16 Ağustos 2013
- 384
- 179
Arkadaşlar sosyal ağdan biri eklemiş kabul ettim.Bana arzu pastanesi nerde dedi dedim ben 11880 miyim git oraya sor dedim, dediki siz x yerde çalışmadınızmı daha önce taa 17 yıl öncesinden bahsediyo kardeşim git dedim ben evli barklı mutlu mesut yaşayan bir bayanım burdan sana iş çıkmaz git kendine uygun birini bul dedim ama sonradan hatırladım detaya girdi ben anlamıyomuş gibi yaptım ben o değilim dedim ama çocukla bir kez buluşmuştuk pastanede neyse benim hoşuma gitmedi o zamanlar cep teli yok işyerini aramıştı vs bende arama demiştim laftan anlamıyodu arkadaşları aradı daha sonra kendini vurdu vs diye askeriyede görevli bir çocuktu. Ben yine tınlamadım bir buluşmayla ya dedik çattık o zamanlar neyse zar zor kurtuldum tellere çıkmadım vs. beni bulmuş 17 yıl sonra ben dedi yanlış anlamayın arzu pastanesinde buluşmuştum bir bayanla aşık olmuştum dedi.bir görüşmeyle insan aşıkmı olur vs dedim. hala çok güzelsin vs dedi kardeşim git dedim ben o değilim dedim.... Ama şimdi korkuyorum bu adam saplantılı bence sen osun deyip duruyo bana bir buluşmayla 17 yıl sonra beni bulmuş ya bide bu beni arar bulurmu sizce başka şehirde oturuyo hastamıdır nedir anlamadım gitti yaa....