- 25 Aralık 2012
- 286
- 33
- Konu Sahibi 1seniseviyorum
Kzlar daha önce 2010 de baslayip 2013te biten ilişkim hakkında yazmistim.yaklasik 3sene sürmüştü ve terkedilip acimi doyasiya yasayip,umudunu krmadanda yeniden asik olcagma inanmistim.bu 1.5 yillik sure içinde bi çok insanla tanisip gorstum olmadi olmuck derken biri cikageldi.(2-3ay oldu)bana çok çok değer verio.ancak her hareketi eski sevglmi hatrlatio ayni şehirde ayni ilçede ve ayni meslek dalindalar.(bana yaklasik 15saatlik uzaklikta bir ilde )ve tamamen tesaduf bu durum.hatta simdiki erkek arkadaşımla eski erkek arkadaşım seminer vs.beraber katlmislar(.simaen taniolar anck cok sukurki muhabetleri yokmus )ve tip olarak olmasa da karakter olarak çok benzetiyorm.beni urküten şey sevgilimle konustukca .eski erkek arkadasmlada yasadigimiz zamanlarn aklima gelişi oluyo.ve tereddüte düsuyorm snra .ben acaba bu çocuğu sevdgm icinmi yoksa her anlamda eski erkek arkadaşıma bnzettgm icinmi birlikteyim bilemiyorum.bildiğim tek şey beni mutlu etmek için herşeyi yapmaya calsiyor.nasil bi yol izlemeliyim?