Şapşal mıyım neyim :(

gamzeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
616
20
318
Ankara
Kızlar ya benim ki aslında çok da dert sayılmaz ama sizinle paylaşmak istedim .Bugün hoca ödev verdi .Üniversite öğrencisiyim ve evde tek başıma kalıyorum .Ödevi grup halinde yapacaktık benle sınıftan bir kız arkadaşı grup yaptı.Arkadaşımla beraber benim evde yapalım dedik ve geldik .Arkadaşla sohbet ede ede merdivenden çıkıyorduk ben bizim kata geldik zannedip kapıyı açmaya çalıştım O da nesi kapı açılmıyot:2: Farkettimki bi alt kattayız Arkdaşım da beni mahcup etmemek için bozuntuya verip gülmedi bile ama mahcup oldum bayağı.Bu ev de kuzenımın evı o yüzden kafam daldı felan dedım o şaşkınlıkla Off yaa kendimi kötü hissediyorum nasıl böyle bir dalgınlık yaptım

ben olsam kahkahayı basardım... yanlış geldik diye
insanlık hali. dalgınlıkla herşey mümkün cünkü

ayy çok güldüm
ama size değil, kendime güldüm çünkü aynısını ben de yapmıştım
sen yine anahtarla açmaya çalışmışsın ben zile bastım, karşımda annemi beklerken üst kattaki kadın çıktı...höhh oldum resmen...
ne diyeceğimi bilemedim
sonra söyledim artık, ay abla kusura bakma dalgınlığıma gelmiş bir kat fazla çıkmışım diye gülüştük beraber..
üzülecek bişey yok canım, olabiir yani insanlık hali..ne hatalar dalgınlıklar yapıyoruz..salla gitsin...

Ayy sormayın ya bayağı bi komik duruma düştüm:26:

Aynısı kardeşim yaptı.Annem,ben ve kardeşim market alışverişine gitmiştik,siteye girdik elimizde poşetlerle kardeşimde bir taraftan telefonda konuşuyor arkamızda kaldı biz önde gidiyoruz annem ve ben asansöre bindik eve çıktık anneme diyorum x nerde telefonla konuşuyordu arkamızdan diğer asansörde geliyordur diyor asansör geldi yukarıya içinden apartman görevlisi çıktı

Kardeşim yanlışlıkla diğer apartmana gitmiş ve bizim ev diye başka bir kapının önüne gitmiş zili çalmış ama açan olmamış Allah'tan sonradan fark etmiş yanlış bloga girdigini bizim kapının rengi böyle değildi diyormuş kendi kendine birde.

aynı şeyi bende yaptım. off çok rezil bir durum.. bir de benim altımda bekar erkek oturuyo, çocuk atletle açtı kapıyı ayy hala ne zaman görsem o derece utanırım yanii

canım aynı şey benim arkadaşında başına geldi anlatayım o daha beterdi çünkü arkadaşın evinin alt katında erkek öğrenci evi vardı ve şaşırdı kapıyı zorlamaya başladı sonra baktı olmuyor kapıya vurdu çocuk açtı şok olmuş oda sonra özür dilerim karıştırmışım falan ben yıkıldım zaten orda senin iyi canım mahçup olacak bir şey yok herkesin başına gelebilcek şeyler :))

Ev sahibimde kaç kere benim kapımı açmaya çalıştı dalgınlıkla ilk olduğunda çok korkmuştum hırsız giriyor sanmıştım:)) olabilir böyle şeyler lafa dalmışsındır.

oluyo öyle seyler valla benımde aklıma geldi arkadaşım hangi katta oturdugunu unutmuştu gülmekten ölmüştüm garibim yaz tatilindeyken unutmuş tabi

Ben arkadaşımı bırak kendim gülmeye başlardım.
Aman canım ne olacak ki.
Keşke tek derdimiz bunlar olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…