Erkek İnfertilitesi Saraçoğlu kürleri ile hamile kaldım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

muserref45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
163
54
48
Manisa
Merhaba arkadaşlar. 1 yıldır gebe kalmak için uğraşıyordum eşimin sperm sayısı 2 milyondu. Saraçoğlunun aşamalı kürü ile hamile kaldım. onun yanında 3. kürden itibaren varikosel için gotu kola ve at kestanesi kullandı. Ayrıca ballı bir karışım kullandı isteyene yardımcı olurum. Allah herkese nasip eder inş.

Son düzenleme:
Hangi kürleri kullandınız

Saraçoğlu sperm azlığı kürü var sitesinde 3 aşamalı onu kullandık. 1. ve 2 aşamada sayı pek değişmedi. hatta aradık bir gelişme olmadı diye. Dediki asistanlar 3. kürü bitirmeden gelişme beklemeyin dediler. Eşimde Varikosel olduğu için 2. kürde balla yapılan bir karışım kullandı eşim. o karışımın ilki bitti. sonra eşim iyi geldiğini söyledi 3 kutu daha aldı baharatlardan balla karıştırmak için. Dün elimize ulaştı ama artık kullanmasına gerek kalmadı hamile kaldığımı öğrendim.
12-13 baharat karışımı var hepsi aklımda yok ama zencefil zerdeçal ısırgan tohumu v.s. var içinde.
Artık hangisi vesile oldu bilmiyorum ama saraçoğlunun 3.kürünün yarısında hamile kaldım. diğer karışımda 1 tane bitmişti.

Saraçoğlunun telefonunu bana özelden yazarmisiniz

şöyle detaylı anlatayım.

ilk 1,5 ay:
Sabah: bal-propolis-polen-arısütü karışımı,Çobançökerten
Akşam : Çobançökerten
gün içi : Evicap e vitamini. (saraçoğlu bunu alın diye diyet listesi gönderiyor zaten.)

sonraki 1 ay:
akşamları: kırkkilit
gün içi: evicapa devam.

sonraki 1 ay:
sabah:bal-propolis-polen-arısütü karışımı
öğlen : hayıt
akşam: hayıt
akşam: kırkkilit devam.
sabah ve akşam: aç karnına bahsettiğim bitkisel karışım (varikosele iyi geliyor, saraçoğlu önermedi kendimiz hazırladık)
gün içi : evicapa devam

Sonraki 1 ay:
sabah: çoban çökerten, bitkisel karışım
akşam: çoban çökerten, ısırgan.
güniçi: l-arginine (saraçoğlu önerdi)

Ayrıca varikosel için son 1 ay: sabah:gotu kola,üzüm çekirdeği kapsülü , öğle: daflon isimli ilaç, at kestanesi kapsülü, akşam: daflon: gotu kola üzüm çekirdeği kapsülü.

marka yazmıyorumr eklam olur diye. isteyen özelden sorabilir.

Zaten size bunu liste halinde saraçoğlu gönderiyor. Bizim eklemelerimiz sadece kapsüller ve bitkisel karışım oldu. onları kullandıktan sonrada eşim zaten gebe kaldım.Varikosele çok faydası oldu karışım ve kapsüllerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…