Erkek İnfertilitesi Saraçoğlu kürü ile deneyimler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

muserref45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
163
54
48
Manisa
Merhaba arkadaşlar erkek kısırlığı için İbrahim Saraçoğlu'nun 2010 yılından beri uyguladığı bir tedavisi varmış. 1 ay önce öğrendik bunu ve eşim 1 aydır kullanyor. 2,6 mlyon sperm sayısı var ve hareketlilik düşük. bu hafta test yaptıracak. Gelişme olursa buraya yazarım. Kürün içeriği Çobaçökerten, 4 lü bal, incir çekirdeği yağı ve kırkilit otu. Tarifini de yanında gönderdi. Bu kürü kullanan varsa lütfen bu başlık altında deneyimlerini yazsın. Kürün ismi 038 sperm arttırıcı kür.

Bu cay disinda yaninda baska bir ilac filan kullaniyormusunuz

Bize kullanma talimatı gibi bir yazı gönderdiler. Günde 1 kere de 2 ay boyunca EVICAP 200 isimli ilacı almamızı söylediler. Özellikle sordum proxeed falan kullanayım mı diye ama gerek yok dediler. 2 gün sonra sperm testi verecek eşim. ilk ay gelişme olduysa orada belli olacak.

Bize kullanma talimatı gibi bir yazı gönderdiler. Günde 1 kere de 2 ay boyunca EVICAP 200 isimli ilacı almamızı söylediler. Özellikle sordum proxeed falan kullanayım mı diye ama gerek yok dediler. 2 gün sonra sperm testi verecek eşim. ilk ay gelişme olduysa orada belli olacak.
Testi olunca sonucu paylasirsin bizimle bende merak ettim simdiins ise yarar bizde kullanmaya baslariz

Canım keçiboynuzu özünü de bak istersen oda çok işe yarıyor ...

Daha önce keçiboynuzu kürü kullandı eşim 2milyondan 5 milyona çıktı sayısı. sonra kısa süre içinde hamile kaldım.Bebeğimi doğuma yakın kaybettim. Ama şimdi 8 aydır olmuyor. Saraçoğlunun ekibi bu kürü kullanmamızı söyledi. başarı şansı çok yüksekmiş. Eşim 2 gün sonra test olacak 1,5 aylık kullanım sonrası işe yaradı mı göreceğiz. gerçi 2.bitkiye geçti 2.bitki sonunda tahlil gönderin dediler ama biz çok merak ediyoruz:) o yüzden yarından sonra görecez bakalım.

Daha önce keçiboynuzu kürü kullandı eşim 2milyondan 5 milyona çıktı sayısı. sonra kısa süre içinde hamile kaldım.Bebeğimi doğuma yakın kaybettim. Ama şimdi 8 aydır olmuyor. Saraçoğlunun ekibi bu kürü kullanmamızı söyledi. başarı şansı çok yüksekmiş. Eşim 2 gün sonra test olacak 1,5 aylık kullanım sonrası işe yaradı mı göreceğiz. gerçi 2.bitkiye geçti 2.bitki sonunda tahlil gönderin dediler ama biz çok merak ediyoruz:) o yüzden yarından sonra görecez bakalım.
Rabbim hayirlisyla gzuel sonuç almanızı nasip etsin ins canimmm ozman

Testi olunca sonucu paylasirsin bizimle bende merak ettim simdiins ise yarar bizde kullanmaya baslariz

sonuçlarımız çıktı sayımızda ilerleme yok ama lökositleirmiz vardı onlar geçmiş. 8-10 lökosit varken 1-2 lekosite düşmüş. eritrosit vardı o da geçmiş. ileri hız 5% den 15% ye çıkmış. sayıda ilerleme yok.
Eşim aradı saraçoğlunu.Testi çok erken yaptırmışsınız daha etkisini göremezsiniz demiş. 3. aşama sonunda yaptırmanız lazım demiş.

sonuçlarımız çıktı sayımızda ilerleme yok ama lökositleirmiz vardı onlar geçmiş. 8-10 lökosit varken 1-2 lekosite düşmüş. eritrosit vardı o da geçmiş. ileri hız 5% den 15% ye çıkmış. sayıda ilerleme yok.
Eşim aradı saraçoğlunu.Testi çok erken yaptırmışsınız daha etkisini göremezsiniz demiş. 3. aşama sonunda yaptırmanız lazım demiş.
Bizde keçiboynuzu kürüne basladik. Arada bir de havuç suyu içiyoruz. Incir kurunude yapiyoruz. İnciri bende yığıyorum. Bakalım sonuclar inş ise yarar :21:

Merhaba bayanlar, bende bu saraçoğlunun 038 nolu sperm sayısı arttırıcı kürünü eşime kullandırtmaya başladım 3 gündür.
Hakkında çok olumlu şeyler duydum, okudum, sonra saraçoğlunun asistanı songül hanımı aradım oda kesinlikle %90 sorunu çözebileceğini söyledi. Bu arada bende 2 yıllık evli ve 1,5 senedir hiç korunmadığım halde hamile kalamadım. Eşimin sperm sayısı 24 mılyon ve bende de polikistik over var , banada özel bir kür önerdi bende kullanıyorum. İnşallah bir faydasını görürüz. Mutlaka yazıcam gelişmeleri.

bizde kullanıyoruz şu an. eşim 2.bitkiye geçti. ilk ayın sonunda test yaptırdı. satı biraz düşmüş ama hiz yükselmiş. aradık sonuç bildirmek için. çok erken yapmuşsınız 3. aşama sonunda yapmanız gerekiyordu dedi.

Merhaba bayanlar, bende bu saraçoğlunun 038 nolu sperm sayısı arttırıcı kürünü eşime kullandırtmaya başladım 3 gündür.
Hakkında çok olumlu şeyler duydum, okudum, sonra saraçoğlunun asistanı songül hanımı aradım oda kesinlikle %90 sorunu çözebileceğini söyledi. Bu arada bende 2 yıllık evli ve 1,5 senedir hiç korunmadığım halde hamile kalamadım. Eşimin sperm sayısı 24 mılyon ve bende de polikistik over var , banada özel bir kür önerdi bende kullanıyorum. İnşallah bir faydasını görürüz. Mutlaka yazıcam gelişmeleri.

siz nerelerden duydunuz kürü olumlu olarak.

Kendi sitesi profsaracoğlu girip ziyaretçi defterinde birçok yorumunu okuyabilirsin. ben özellikle yapmayacağım test bu kür 2 ay devam edıcekmıs ve o surede bende kür yapıorum . ve korunmuyoruz. 2 ayın sonunda test yaptırıcam.

ebrush yalnız yanlış yaptığınız birşey var. 2 kür ayni anda kullanılamaz. saraçoğlunun gönderdiği kürden başka birşey kullanması gerekiyor eşinin. parana yazık edersin. Zaten telefon açarsan aldığın yere onlarda ayni şeyi söyleyecektir. ayrıca sanırım çobançökerten bitkisi ile başladınız. onuda ağzı kapalı bir kapda kaynatmak gerekiyor

2. kürü ben kullanıyorum. hamile kalmayı kolaylaştırıcı paket kür. eşim zaten tek kür kullanıyor içeriği çok fazla yağı, hapı, çayı ve balı . Üstelik kullanım klavuzunda kapalı olarak demleyin diye yazmıyor telefondada öyle birşey söylemediler. Ama bilemiyorum tabii öyle çok fazla önemli birşey olsa zaten yazarlardı.

Back
X