- 9 Şubat 2013
- 479
- 199
- 123
- 36
Selam kızlar, bir hafta önce biriyle tanışmıştım , hoşlanmış benden , bikaç gündür mesajlaşıyorduk. Bu haftasonu için de dışarıda plan yapmıştık . Neyse bu adam bana sürekli beni ne kadar çok beğendiğini yazıyor benden sana asla zarar gelmez asla kötü düşünmüyorum diye yeminler ediyor ciddi düşündüğünü ima ediyor ama bana sürekli seni yerim falan o tarz konuşuyor bundan rahatsız olduğumu böyle konuşmamasını söylediğim halde. Dün gece de durup dururken ne zaman şarap içiyoruz yazmış, bende düşündüm herhalde beni bir yere davet etcek, sordum nerede diye, demesin mi senin evde diye. Çok sinirlendim tabi , dedim sen beni ne sanıyorsun falan... o da işte sen beni tanıyamamışsın ben öyle bir insanmıyım ben allah için yemin ettim senin için hiç bir kötülük düşünmüyorum diye bilmem ne bir sürü zırvaladı sanki beni suçlu çıkardı neyse kestik iletişimi. Ama gerçekten merak ettim ben mi hatalıyım yani , böyle mi oluyor artık ilişkiler? Ben kendimi gayet modern sanırdım ama geri kafalı mı kaldım kızlar cidden merak ettim? Edit : ayrıca kızlar spor salonunda tanışmıştık oranın sahibi ve ben oraya gidip onu görmek istemiyorum ama o kadar para verdim boşa da gitsin istemiyorum. Şu an mesela gidip gitmeme konusunda çok kararsızım bugün gitsem benim için gelmiş diye düşünür mü bak şuna gene gelmiş der mi offff , napim sizce?
Geri kafalı değilsin :) Okurkenb bile o mesajın alt metni belli oluyor :) Malesef çoğu ilişki bu şekilde ve erkekler de bu konuda fazlasıyla cüretkar davranıp sonrasında aslında anormal olan senmişsin gibi göstermeye bayılıyorlar. Çünkü ona sorsan tamamen masumane bir teklifti.. Ama herkes neyin ne olduğunu biliyor. Bu rol kesme neden anlam veremiyorum :)