- Konu Sahibi korkmakalbim
-
kanin b12 ye bagli mi yoksa demire bagli mi düsük yoksa ikiside mi düsük
tavuk cigeri yükseltiyor,incir kürü yapmistim ablamdada oluyor arada cok kötü
ilac mi iciyorsun yoksa kan ignesimi oluyorsun...
haftada 1 kez, 1 bardak süte-1 çay kaşığı mayayı karıştır iç canım. maya b vitamini deposudur ayrıca cildini içten besler
yine hafftada 1 kez süt-maya karışımını gözaltların dahil tüm yüzüne sür,cildi gerer, besler. 15 dk beklet
saç dökülmen içinde 500 ml suya, 1 avuç karanfil at kaynat ve bunu 1 gece beklet. ertesi gün süz
haftada en fazla 4 gün saç diplerne sür ve durulama.göreceksin saç dökülmen duracak
ben bunların hepsini yaptım inan bana çok işe yaradı
kaç yaşındasın canım, cilt tipin ne? ona göre kozmetk tavsiye edeceğm
merhaba canım geçmiş olsun
bende aynı dertten muzdaribim bende buğday tenliyim gözlerim altı morarmış vaziyette bende ki kansızlık 2.gebeliğimden sonra kızımı kaybettikden sonra daha çok arttı kendimi yorgun bitkin hissediyorum. B12 vitamini kan ilacı kullanıyorum. Elim kolum kalkmıyor canım hiç iş yapmak istemiyor dışarı çıkıp yürümek istiyorum. O bile gözümde büyüyor. Sanırım vitamin ilaçları ile yaşamayı öğrenmemiz lazım b12 vitamin eksiliği depresyon,kalp çarpıntısı, yorgunluk, halsizlik gibi etkenleri ortaya çıkarıyor 1 yıldır b12 vitamini kullanıyorum. Süt,yoğurt,peynir gibi ürünleri bol tüketmeme rağmen yükselmedi gitti
haftada 1 kez, 1 bardak süte-1 çay kaşığı mayayı karıştır iç canım. maya b vitamini deposudur ayrıca cildini içten besler
yine hafftada 1 kez süt-maya karışımını gözaltların dahil tüm yüzüne sür,cildi gerer, besler. 15 dk beklet
saç dökülmen içinde 500 ml suya, 1 avuç karanfil at kaynat ve bunu 1 gece beklet. ertesi gün süz
haftada en fazla 4 gün saç diplerne sür ve durulama.göreceksin saç dökülmen duracak
canım aynı sorun ben de de vardı .ben ekstradan hem usuyor hem tıtrıyordum.
bende kansızlık b12 eksıklıgı demır eksıklıgı cıkmıstı .
sonra doktor b12 vıtamın kapsullerı ve b12 ıgnelerı ,ek olarak kan verdı sısede kırmızı kan.
o kandan sana verdımı bılmıyorum ama o cok kotu ıstah acıyor .habıre yeme ıhtıyacı hıssedıyorsun .
bırde kırmızı et balık ve peynır yogurt sut urunlerını sık sık tuket .
Merhabalar,benim derdim kendimle ilgili....
Kansızlık problemim var ilaç kullandım bir süre...Yüzüm soldu resmen..Buğday tenliyim aslında ama çok solgun tuhaf bir rengim var..
Ne bileyim dışarıda kimseyi göremiyorum kendim gibi,herkesin yüzü parlak,canlı...
kan testi yaptırmıştım sadece kansızlık çıktı...ilaç kullandım.
:18:
arada pekmez alıyorum ama olmuyor...
göz altlarım mor,dr a söyledim."Yapın öyle,yapacak birşey yok" dedi...
İmkanları kısıtlı bir şehirdeyim ve dışarı çıkamıyorum....
Kapatıcı aldım,sürdüğümde bembeyaz oluyorum ama nereye kadar!
Hem göz altlarımda iki çizgi var,çökük ve torbalı..Daha da zararlı olur diye korkuyorum...
Kilom yerinde ne eksik,ne fazlayım...
Ama yüzden almayı isterim biraz....
Ayrıca yemek yiyemiyorum pek..İştahım da yok...
Ayrıca kolumu kaldıracak halim yok,herşeye üşeniyorum...
Önceden evde yerimde duramazdım, elimde bez kova ya da devamlı pastalar börekler yapardım.Ama artık akşama kadar elimde
telefon
netteyim...:26:
Tavsiyelerinize ihtiyacım var..Özellikle yüzüm hususunda....
ama maya kılo yapmaz mı ? kafama takıldı sımdı :26:
23 e yeni girdim karma bir cildim var.Hala sivilce ve izlerim var
çok teşekkür ettim canımm
dene canım ben hepsini denedimbunu ben de mutlaka yapacagım .faydalı bılgıler gercekten tesekkurler
haftada 1 kez yapılacak. fazlası kolestorolü yükseltir ve kilo yaparama maya kılo yapmaz mı ? kafama takıldı sımdı :26:
Bir nevi hematolog olarak kansızlıga biz bakıyoruz
Hangi şehirdeyse o yerin üniversite hastanesinin hematoloji bölümüne gitmen lazım.
Bu durum hematoloji bakıyor
kansızlık ciddi bir hastalıktır
zamanında tedavi edilmezse daha ağır sonuçlar doğurabilir
dene canım ben hepsini denedim
haftada 1 kez yapılacak. fazlası kolestorolü yükseltir ve kilo yapar
elma sirkesiyle cildini silebilirsn canım
nivea, neutrogena nın cilt temizleme serilerinden alabilirsn. loreal pure zone kullAndım bi ara fena değildi
madensuyu iç ve bunla cildini sil
neutrogena göz kremi göz altı morluklarına iyi geliyor. ben kullanıyorum memnunum
nivea aqua sensatıons gündüz kremide cildini canlandırır
daha uygun bi şey ararsan avon solutıons serisine bakabilirsn. ben bi ara avon perfect tone gece kremini kullandım lekeleri hafifletti. aman bunun gündüz kremini alma
berbat çünkü
ayrıca gözaltı kapaıcısı yüzde kaba duruyor. sen en iyisi köpük fondöten al. maybelline kullanıyorum azcık pahalı ama çok hafif
avonunda köpük fondoteni var.onu da kullandım
piyasada denemediiğim ürün kalmadı desem yeriyazmadıklarım daha çok emin ol güzel olmak zor
haaa bi de karma cilde peeling yapmadan olmaz. Türk kahvesinin telvesi müthiş bi şey
flormar ve dıaderminin peelingleride var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?