Saray'da düğün var, ne giymeliyim?

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
kızlar eşim ilaç firmasında çalışıyor ve üst düzey yetkililerdden birinin düğünü var sarayda olacak düğün. eşimle birlikte katılmamız gerekiyor ama ne giyeceğimi bilmiyorum daha önce hiç saray düğününe gitmedim . abiye elbisemi giysem yada yine o tarz elbise ve ceket mi giysem nolur fikir verin düüne 25 gün var sizlerin fikriyle yola çıkacağım fikirlerinizi bekliyorummm

Taşlı tuşlu abiye fazla kaçar bence ya. Elit bir yerde oluyormuş zaten düğün, sade ve kaliteli bir duruş sergilemek daha mantıklı. Sade siyah bir elbise, portföy çanta, dolgu topuklu ayakkabılar, içinden geldiği gibi takılarını da tak tamam. Atla deve değil ya. Teyze kızının düğünü falan olsa giy abiyeni takıl kafana göre ama düğün sahipleri yakınınız değil, düğün ortamı kasıntı. O yüzden sadelik gerek bence :) Sevgiler..

siyah şık ama abartılı olmayan belkı omuz basında veya bel kısmında kucuk pırıltılar ve hareketlilik olan bir abiye ona gore aksesuar saç ve makyajla kombınlenırse uygun olacagını dusunuyorum..

saolun kızlar ama aklıma hiç model gelmiyor fikirerinizi resim eklerseniz çok ii olucak diktirebilirim hazır aramatan daha ii :)

siyah straplez uzun elbisem var. tabi siyahın üzerine inen gri tül göğüs kısmında drapeli göğüs altında taş sıralanmış ve kalan tül aşağı kadar uzun . umarım anlatabilmşiimdir zaten hemen hemen tüm abiyelre dediğim tülleri ekliyolar . yani ben bu siyah elbisemin modelini biraz değiştrtsem de giysem diye düşünüyorum. mesela omuzlara küçük küçük kollar yaptırabilirim amacım çok açık olmamasıdır. bolero pek sevmiyorum ama mecburen giyyiorum bazen. bu elbiseyede güzel bolero veya geniz omuz askıları yaptıracağım sizce nasıl olmalı yada siyah elbisemi nasıl değerlendirebilirim ???

Bence sen en iyiysi evde giyilebilecek kıyafetlerini resimle bizde arasından seçelim. Neler yapabilirsin konuşalım. Önce sen resim ekle. Kafandakini görelim :)

hade kızlar farzedinki istabulda herhangi bir yalıda düğün var eşinizle katılmanız gerekiyor . ne giyerdiniz saçınızı nasıl yaptırıdınız :2:

demek ki kimseinin saray da düğüne gitme şansı yokkkk o yüzden yazmamışlar yawrum biz saraylara yalılara düğüne gidemiyos gitcek olsak yazardım k. bakma

konu daha yeni sanırım hala gitmemiş arkadaş bi önerin varsa paylaş burda amedli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…