• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sargılar çıktı burnum çok kötü:(

Khaleesi_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
72
31
38
27
Ankara
Merhaba kızlar ameliyat olalı 14 gün oldu bugün bantlarda çıktı ama burnum önden geniş duruyo yandanda dümdüz gibi bir değişik duruyor. Doktor çok şiş şuan iner dedi ama ne kadar inebilir ki :( Bir daha da ameliyat olmak istemiyorum. Deneyimlerinizi yazabilir misiniz? Ne kadar inebilir bu burun :( çok moralim bozuk bir de burnumum üstü pul pul olmus derisi fondoten surmeye calıstım cok kötü duruyo

Kuzm 6a ay 1 sene butun sislikler inio normele donu hafta hafta sende fark edersn suan cok yemisin surwkli buz koy aman dikkat et suan hamur gibi burun masaji soyledimi doktr sana onu uygula

Kuzm 6a ay 1 sene butun sislikler inio normele donu hafta hafta sende fark edersn suan cok yemisin surwkli buz koy aman dikkat et suan hamur gibi burun masaji soyledimi doktr sana onu uygula
Ya ama ne kadar inebilr ki cidden cok kalın duruyo:( ben dedim masaj yapıyım mı diye o da suan kırıkların iyilesmemistir dedi şuan yapma dedi iki hafta sonra bir daha gel kontrole dedi o zaman gerek olursa ben söylerim dedii

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu süreci 1.5 sene önce yaşamış biri olarak söylüyorum burun ameliyatı ciddi sabır isteyen bir iş. Henüz çok çokk yenisiniz. Alçılarım çıktığında bende sizin gibiydim ama doktoruma güvendim ve sabrettim. Şimdi sormuşsunuz ya yukarıda. Ne kadar inebilir ki diye. İşte bu kadar diyorum 😉
2285394
2285395

Lütfen sonucu sabırla ve yüksek moralle bekleyin. Emin olun çok değişecek burnunuz ve çok çokk güzel olacak😇

Ya ama ne kadar inebilr ki cidden cok kalın duruyo:KK43: ben dedim masaj yapıyım mı diye o da suan kırıkların iyilesmemistir dedi şuan yapma dedi iki hafta sonra bir daha gel kontrole dedi o zaman gerek olursa ben söylerim dedii
Ozman yapma dediyse yapma yok sen kafana takma inio ablaminda sisti ama biz heo buz koyduk inio sen estetik amaclimi yoksa cerrahi biseymiydi

Benim burnumda hâla memnun olmadığım yer olsa da inan 20.günle 1.ay arasında bile müthiş bir değişim olmuştu, 2.ayımdayım şuanda ilk alçı çıkışına göre kıyasladığımda çok çok iyi burnum. Sıkma canını herkes sen gibi hissetti

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu süreci 1.5 sene önce yaşamış biri olarak söylüyorum burun ameliyatı ciddi sabır isteyen bir iş. Henüz çok çokk yenisiniz. Alçılarım çıktığında bende sizin gibiydim ama doktoruma güvendim ve sabrettim. Şimdi sormuşsunuz ya yukarıda. Ne kadar inebilir ki diye. İşte bu kadar diyorum 😉Eki Görüntüle 2285394 Eki Görüntüle 2285395
Lütfen sonucu sabırla ve yüksek moralle bekleyin. Emin olun çok değişecek burnunuz ve çok çokk güzel olacak😇
Ayy cidden asırı fark etmis ya benimde suan 1ay yazandaki gibi burnum genis duruyo insallah sizinki kadar düzelir benimde:(

Benim burnumda hâla memnun olmadığım yer olsa da inan 20.günle 1.ay arasında bile müthiş bir değişim olmuştu, 2.ayımdayım şuanda ilk alçı çıkışına göre kıyasladığımda çok çok iyi burnum. Sıkma canını herkes sen gibi hissetti
İnsallah düzelir benimki de ya çok kaba duruyo böyle yani burnum suratıma ait değilmis gibi hissediyorum, ince deriliyim allahtan...

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu süreci 1.5 sene önce yaşamış biri olarak söylüyorum burun ameliyatı ciddi sabır isteyen bir iş. Henüz çok çokk yenisiniz. Alçılarım çıktığında bende sizin gibiydim ama doktoruma güvendim ve sabrettim. Şimdi sormuşsunuz ya yukarıda. Ne kadar inebilir ki diye. İşte bu kadar diyorum 😉Eki Görüntüle 2285394 Eki Görüntüle 2285395
Çok beğendim beni de korkum tamamen ilk iki fotoğraf gibi şu an ilki gibiyim benimde iner değil mi seneye. Çok güzel maşallah

Ne güzel, ödemleriniz geçmiş ama burun kalkıklığınız aynı kalmış. İnşallah bende de öyle olur🙏🏻🙏🏻20.günüm benim de, şu anki çok güzel, inmesin burnum istiyorum

Sanırım kişiden kişiye değişiyor. Burada çoğu kişi burnunun aydan aya değişip küçüldüğünü söylüyor. Benim bantlar çıktığından beri burnum nerdeyse aynı büyüklükte ve küçülmedi. 5 ay bitti. Daha da ümidim yok. Ameliyattan önceki gibi büyük ve geniş. Her gün yeni bir sıkıntı da çıkıyor. Hatta burun ucum son bir iki haftadır daha da büyüdü, şişti. Umarım benim gibi olmazsınız. Fotoğraf da ekliyorum. Bu 4000 euroya ünlü bir doktorun estetik yaptığı burun.

Eklentiler

• B1C58C5C-A136-4961-A7BB-A1B8E8733EB4.webp
    B1C58C5C-A136-4961-A7BB-A1B8E8733EB4.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 358
Son düzenleme:
Sanırım kişiden kişiye değişiyor. Burada çoğu kişi burnunun aydan aya değişip küçüldüğünü söylüyor. Benim bantlar çıktığından beri burnum nerdeyse aynı büyüklükte ve küçülmedi. 5 ay bitti. Daha da ümidim yok. Ameliyattan önceki gibi büyük ve geniş. Her gün yeni bir sıkıntı da çıkıyor. Hatta burun ucum son bir iki haftadır daha da büyüdü, şişti. Umarım benim gibi olmazsınız. Fotoğraf da ekliyorum. Bu 4000 euroya ünlü bir doktorun estetik yaptığı burun.
Merhaba öncesi nasıldı acaba

benimde 24 ekim e günüm var , bende merak ediyorum ilk ameliyat çıkışı kaç gün sırt üstü yatmalı , ameliyat sonrası ne kadar süre korumalı , spora ne zaman başlaya blirim işe ne zaman başlayabilirm. şişlik çok abartılı mı kaç gün sürüyor. atel çıkarılınca gece sağa sola dönersem burnuma zarar verir miyim gibi sorularım var. ama en başta sağlıklı bir ameliyat olmasını ve şeklinden şemalinden memnun olmayı diliyorum , ameliyat sonrası ilk aylar tabi ki biraz sıkıntılı geçer onun farkındayım dikkat ve sabır ister ve kişiye göre hepsi farklılık gösterir mesela herkeste şişme yada morarma konusu farklılık gösterir benim cildim hassas bu konuda ağrı sızı konusuda keza öyle bazı insanlar mızmız ve memnuniyet oranı düşük bazıları nispeten ağrıya sızıya dayanıklı bn mesela bu 4.ameliyatım olucak korkmuyorum ameliyattan tek korkum sonuç , yüzüme yakışır mı , alışabilir miyim çünki ben takıntılı bir insan tipiyim. benim sorunum burnumda büyümeye başlayan kemikler nefes problemi de yaşadığım için kbbye ameliyat olucam plastik cerrahi daha çok şekliyle ilgileniyor diye gözlemledim. genel hatlarıyla fkir sahibi olabilmek için yorumlarınızı bekliyorum lakin yorum yapılırken hislerinizi ağrılarınızı şişmelerinizi filan tamamen yaşadığınızla birebir yazarsanız insanları yanlış yönlendirmemiş olursunuz , çünkü yorumlara bakıp vazgeçen ya da hiç olmayacağı halde ameliyat olanlar var. tşk ederim.

Back
X