Sargılar çıktı burnum çok kötü:(

ben de oldum benim açılalı alçı üç gün oldu geniş duruyor inanılmaz bi şekilde sanki önden yumruk yemişim gibi. ben de bekliyorum bakalım nasıl olcak :(

Ameliyat olalı 1ay oldu, ilk 15 gün kocaman ve şiş bir burnum vardı. Özellikle son 1 haftadır ödemler iyice indi, burnumun şekli büyük oranda belli oldu. Gerçekten ilk zamanlar o kocaman burun hiç inmeyecekmiş gibi geliyor ama öyle değil

Eklentiler

• 6859D78E-F747-478C-9ED8-5E00672D94B2.webp
    6859D78E-F747-478C-9ED8-5E00672D94B2.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 366
  • 42760C9E-4F53-4BBC-81D4-A7A92A31D779.webp
    42760C9E-4F53-4BBC-81D4-A7A92A31D779.webp
    75,3 KB · Görüntüleme: 359
Kiz yiktin ortaligi burnumda burnum ,e bak ne gzl olmus hala sis ama gzl ,senin gibi kaygilananlara ornek olsun burun duzeliyor inanin beklemek sabirli olmak gerek herkese soyluyorum.

Merhaba, tamamen aynıydı.
Deniz Hanim gecmis olsun, benim de genis bir burnum var daraltmak icin ameliyat olmak istiyorum, rica etsem bana ozelden hangi dr'a ameliyat oldugunuzu yazabilir misiniz? Doktor secimi cok zor, cok yuksek fiyatlar istiyorlar ve istenilen sonuc alinamazsa cope gitmis para ustune duygusal travma, risk cok yuksek.. deneyiminizi paylasabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler

Gerçekten ameliyet olmadan önce süreci hiç mi araştırmadın. Doktorun doğru söylüyor

Sanırım kişiden kişiye değişiyor. Burada çoğu kişi burnunun aydan aya değişip küçüldüğünü söylüyor. Benim bantlar çıktığından beri burnum nerdeyse aynı büyüklükte ve küçülmedi. 5 ay bitti. Daha da ümidim yok. Ameliyattan önceki gibi büyük ve geniş. Her gün yeni bir sıkıntı da çıkıyor. Hatta burun ucum son bir iki haftadır daha da büyüdü, şişti. Umarım benim gibi olmazsınız. Fotoğraf da ekliyorum. Bu 4000 euroya ünlü bir doktorun estetik yaptığı burun.

Doktorunuz güncel öztürk mü ? aslında gayet doğal ve düzgün gözüküyor

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu süreci 1.5 sene önce yaşamış biri olarak söylüyorum burun ameliyatı ciddi sabır isteyen bir iş. Henüz çok çokk yenisiniz. Alçılarım çıktığında bende sizin gibiydim ama doktoruma güvendim ve sabrettim. Şimdi sormuşsunuz ya yukarıda. Ne kadar inebilir ki diye. İşte bu kadar diyorum 😉Eki Görüntüle 2285394 Eki Görüntüle 2285395
Lütfen sonucu sabırla ve yüksek moralle bekleyin. Emin olun çok değişecek burnunuz ve çok çokk güzel olacak😇
Merhaba, bende 26 gün önce revizyon burun ameliyatı geçirdim ve sonuçtan hiç memnun kalmadım. Önceki burnum sıkıntılıydı fakat yüzüme yakışan minik bir burnum vardı. Şimdi ise uzun ve kocaman. Sizin burnunuzu çok beğendim. Kime ameliyat olmuştunuz acaba öğrenebilir miyim? Ağır depresyon geçiriyorum. Daha güzel olacağımı düşünürken düştüğüm hale bak. Çok kötüyüm çok.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu süreci 1.5 sene önce yaşamış biri olarak söylüyorum burun ameliyatı ciddi sabır isteyen bir iş. Henüz çok çokk yenisiniz. Alçılarım çıktığında bende sizin gibiydim ama doktoruma güvendim ve sabrettim. Şimdi sormuşsunuz ya yukarıda. Ne kadar inebilir ki diye. İşte bu kadar diyorum 😉Eki Görüntüle 2285394 Eki Görüntüle 2285395
Lütfen sonucu sabırla ve yüksek moralle bekleyin. Emin olun çok değişecek burnunuz ve çok çokk güzel olacak😇
Deriniz ince mi bişey soracağım

Back
X