Sarhoş babam ne zaman ölecek

Manolya999

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
403
341
103
32
Artik gucum kalmadı. Her akşam sarhoş. Ayıkken bu adam kim diyorum öyle alistim sarhosluguna. Nefret ediyorum nefreeet. Süluk gibi anneme yapısti butun imkanlarini somurdu simdi annem rahatsiz evde diye her aksam sen essek gibi evde yatiyosun ben çalisiyorum diyo. Oturdugumuz evi bile annemin babasi verdi. Bana 5 yil baktilar annem çalissin diye. Kimsemiz de yok. Dedem öldu. Muhtemelen annem bosanmak istese oldurur oyle aciz pislik igrenc biri igreniyorum. Biraz once anneme gene essek gibi yatiyosun vs derken dayanamadim hangi halam calisiyo dedim biraz darp yedim. Biktim yaa Kurtulamiyoruz olmuyo gitmiyo. Yapmayin kizlar elin oglu caba versin kendi adam olsun siz adam etmeyin.

Artik gucum kalmadı. Her akşam sarhoş. Ayıkken bu adam kim diyorum öyle alistim sarhosluguna. Nefret ediyorum nefreeet. Süluk gibi anneme yapısti butun imkanlarini somurdu simdi annem rahatsiz evde diye her aksam sen essek gibi evde yatiyosun ben çalisiyorum diyo. Oturdugumuz evi bile annemin babasi verdi. Bana 5 yil baktilar annem çalissin diye. Kimsemiz de yok. Dedem öldu. Muhtemelen annem bosanmak istese oldurur oyle aciz pislik igrenc biri igreniyorum. Biraz once anneme gene essek gibi yatiyosun vs derken dayanamadim hangi halam calisiyo dedim biraz darp yedim. Biktim yaa Kurtulamiyoruz olmuyo gitmiyo. Yapmayin kizlar elin oglu caba versin kendi adam olsun siz adam etmeyin.
Nasil kurtulamiyorsunuz? Polis cagirin. Bari gozu korkar. Kac yasindasiniz? Mesleginiz var mi? Siginma evine gitmeyi dusunmez misiniz? Babaya uzaklastirma verilir,evi bosaltmak zorunda kalir. Bir sure siginma evinde kalirsiniz annenizle sonra evinize donersiniz veya evi satip baska bir sehre yerlesirsiniz. Care cok da yapasiniz varsa tabii

Nasil kurtulamiyorsunuz? Polis cagirin. Bari gozu korkar. Kac yasindasiniz? Mesleginiz var mi? Siginma evine gitmeyi dusunmez misiniz? Babaya uzaklastirma verilir,evi bosaltmak zorunda kalir. Bir sure siginma evinde kalirsiniz annenizle sonra evinize donersiniz veya evi satip baska bir sehre yerlesirsiniz. Care cok da yapasiniz varsa tabii
Ailesi de pislik. Mesela halamin esi bosanmak istedi adamin ayagindan vurdular. Ben muhendisim bakanligin bi programina kabul aldim ama ha diyip ise baslamam en az 2 yil. Anne. sanirim evlenmemi bekliyo. Basip gidecek sonra biliyorum. Ki bide oyle pislik oldugu icin gidip annanemi rahatsoz eder oda seker hastasi. Her yolu dusunuyorum. Yok . Ya yatagimin altinda bicaklari sakladigimi hatirliyorum mesela. bisey olsun gitsin yok cunku goremiyorum kor oldum. Yada sindirildim yillarca

El yalakasi oluyolar bide bunlar. Disarda nasil ilgililer nasil midem bulaniyo artik. ise de gitmesin evde akli basinda olsun sarhos olmasin yeter. Masrafci onu bunu isteyen bi kiz da degilim ya. Niye nankor bu insanoglu

Ailesi de pislik. Mesela halamin esi bosanmak istedi adamin ayagindan vurdular. Ben muhendisim bakanligin bi programina kabul aldim ama ha diyip ise baslamam en az 2 yil. Anne. sanirim evlenmemi bekliyo. Basip gidecek sonra biliyorum. Ki bide oyle pislik oldugu icin gidip annanemi rahatsoz eder oda seker hastasi. Her yolu dusunuyorum. Yok . Ya yatagimin altinda bicaklari sakladigimi hatirliyorum mesela. bisey olsun gitsin yok cunku goremiyorum kor oldum. Yada sindirildim yillarca
İse baslamayi beklemeyin, ev annenizinmis. Satar gidersiniz izinizi kaybettirirsiniz. Polise haber verin,yada hastaneye gidip darp raporu alin. Polis uzaklastirma verir. Buna uymazsa ceza alir hapse girer zaten. Anneniz bosansa da bosanmasa da bu yolu izleyebilirsiniz. Siginma evlerinde 4 ay kadar kalabilirsiniz. O arada gecici islerde calisabilirsiniz ve annenize bakabilirsiniz. Anneannenizi rahatsiz ederse onu da o zaman dusunursunuz onceliginiz kendiniz ve annenizi kurtarmak olsun. 25 yasinda bir insan caresiz olamaz insanlar nelerle ugrasiyor siz de ugrasirsiniz.

Ya daha oncede goz altina alindi baska seyden ama 1 2 gune cikiyolar. Ona birsey olmuyor ki ya o arada anneme birsey yaparsa. Kimsemiz yok. Aileside bunun gibi ama arayacagim . sagolun. Ya dedem hayatta olsa yada annanem saglik acisindan daha iyi olsa birak deseler o manevi destekle belki herseyi yapabilirim. Lanet olsun ki sarhos oldugu icin bir kardesim bile yok. Birde annem donem donem ayrilmak istedigini soyesede musade etmemisler sanirim onda da onun yilisligi var su kiz evlensin duzgunce sonra basip gideyim diyodur amaaaaaaa hayat oyle olmuyo

Şu okuduklarımdan sonra dilerim yatalak olup yatağa bağlı kalır. Ve bakacak kimsesi olmaz! Kimse için böyle birşey düşünemem ama yatağın altına bıçak sakladığımı biliyorum yazmışsın,nasıl bir hayat yaşadığını hissettim biran.
Allah yardımcın olsun tiksiniyorum böyle insanlardan.

Back
X