- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi Manolya999
Allah yardımcınız olsun babanıza da akıl fikir ihsan etsin ıslah etsin rabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vazgeçtim azmettirici olmak için gencim yapma etme eyleme bebişimValla kanka sarhos demissin, al sahte raki koy onune hastanelik olur.
Ev kimin üzerineArtik gucum kalmadı. Her akşam sarhoş. Ayıkken bu adam kim diyorum öyle alistim sarhosluguna. Nefret ediyorum nefreeet. Süluk gibi anneme yapısti butun imkanlarini somurdu simdi annem rahatsiz evde diye her aksam sen essek gibi evde yatiyosun ben çalisiyorum diyo. Oturdugumuz evi bile annemin babasi verdi. Bana 5 yil baktilar annem çalissin diye. Kimsemiz de yok. Dedem öldu. Muhtemelen annem bosanmak istese oldurur oyle aciz pislik igrenc biri igreniyorum. Biraz once anneme gene essek gibi yatiyosun vs derken dayanamadim hangi halam calisiyo dedim biraz darp yedim. Biktim yaa Kurtulamiyoruz olmuyo gitmiyo. Yapmayin kizlar elin oglu caba versin kendi adam olsun siz adam etmeyin.
Beynim yandıBabam öldü, seni haşlamaya geldim
Ama konu sürpriz çıktı yazan üye var
Annem öldüğü için, annesi ölen kıza yazdım
Hassas yaklaştım, empati kurdum kızla
Orda Benin’le münakaşa etti
Ben onu tokatlayarak ayıltıyorum özeti olan çıkış yaptı bana
Şimdi bu yaptığı
Ay baba şeyiyle geldim
Ühü
Samimiyet yoksunu yorumcuklar
Ahhh polis kurtarıyor mu sankiÖlmesini bekleme canm ara polisi kurtul ondan kendi başını yesin böyleleri
Yazar burda ne demek istedi?Babam öldü, seni haşlamaya geldim
Ama konu sürpriz çıktı yazan üye var
Annem öldüğü için, annesi ölen kıza yazdım
Hassas yaklaştım, empati kurdum kızla
Orda Benin’le münakaşa etti
Ben onu tokatlayarak ayıltıyorum özeti olan çıkış yaptı bana
Şimdi bu yaptığı
Ay baba şeyiyle geldim
Ühü
Samimiyet yoksunu yorumcuklar
Allah kolaylik versin benim babamda oyleydi hergun icer annnemi dover gece uykudan bile kaldirip doverdi bi tek yatak vardi evimizde yicek hic bsy yok buz gbi falan ölmüyolar yani kahretsin ki en sonunda dayanamadim anne boşan dedim ve annemde boşandı biz kaçtık ayni sehirde uzak yere tasindik 2 sene bizi aradi ve vazgecti evlendi falan artik rahatiz sizde oyle yapin benceArtik gucum kalmadı. Her akşam sarhoş. Ayıkken bu adam kim diyorum öyle alistim sarhosluguna. Nefret ediyorum nefreeet. Süluk gibi anneme yapısti butun imkanlarini somurdu simdi annem rahatsiz evde diye her aksam sen essek gibi evde yatiyosun ben çalisiyorum diyo. Oturdugumuz evi bile annemin babasi verdi. Bana 5 yil baktilar annem çalissin diye. Kimsemiz de yok. Dedem öldu. Muhtemelen annem bosanmak istese oldurur oyle aciz pislik igrenc biri igreniyorum. Biraz once anneme gene essek gibi yatiyosun vs derken dayanamadim hangi halam calisiyo dedim biraz darp yedim. Biktim yaa Kurtulamiyoruz olmuyo gitmiyo. Yapmayin kizlar elin oglu caba versin kendi adam olsun siz adam etmeyin.
Allah kolaylik versin benim babamda oyleydi hergun icer annnemi dover gece uykudan bile kaldirip doverdi bi tek yatak vardi evimizde yicek hic bsy yok buz gbi falan ölmüyolar yani kahretsin ki en sonunda dayanamadim anne boşan dedim ve annemde boşandı biz kaçtık ayni sehirde uzak yere tasindik 2 sene bizi aradi ve vazgecti evlendi falan artik rahatiz sizde oyle yapin bence
"Ben çalışıyorum sen yatıyorsun " cümlesi dışında ayni benim babam ...Artik gucum kalmadı. Her akşam sarhoş. Ayıkken bu adam kim diyorum öyle alistim sarhosluguna. Nefret ediyorum nefreeet. Süluk gibi anneme yapısti butun imkanlarini somurdu simdi annem rahatsiz evde diye her aksam sen essek gibi evde yatiyosun ben çalisiyorum diyo. Oturdugumuz evi bile annemin babasi verdi. Bana 5 yil baktilar annem çalissin diye. Kimsemiz de yok. Dedem öldu. Muhtemelen annem bosanmak istese oldurur oyle aciz pislik igrenc biri igreniyorum. Biraz once anneme gene essek gibi yatiyosun vs derken dayanamadim hangi halam calisiyo dedim biraz darp yedim. Biktim yaa Kurtulamiyoruz olmuyo gitmiyo. Yapmayin kizlar elin oglu caba versin kendi adam olsun siz adam etmeyin.