• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarhoş babam ne zaman ölecek

Mahallenin kaçak içki satan insanları var mı? Onları ovseniz yanında?
Ya da meshur -ölümcül bir uyuşturucu var ya- adıni yazmayayim, baş harfi B
'Arkadaşım onu içmiş,üç gün kendine gelememis, kafası söyleymiş.boyle sarhoş etmis' falan derseniz koşa koşa bulur içer mi acaba?
Okuduğum bir romanda kadın kocasının çorbasına hergun tane tane cam kırığı atiyordu, bir süre sonra kocası mortingen:kusmuk:

Yani böyle başlığa böyle cevap yazılır. Bence adamın ölmesini beklemek yapacak en saçma şey. Bı de böyleleri gamsız olur. Ölmezler kolay kolay
Benim arkadaşımın babası da alkolik. Annesinin elli yaşında tüm saçları beyazlamış, yüzü kiriş kirişti. Ama atmış yaşındaki babasının bebeksi bir cildi, fırça gibi simsiyah saçları vardı. Adamın dünya umrunda değil, çalışmıyor bile. Her an Leyla gibi hülyalı hülyalı geziyor...
Onlar da hep cocuklar ise başlayınca,evlenince annem boşanır hesabı yaptılar. Şimdi kimi ise gitti uzağa kimi evlilige. Kadıncagiz yine ayrılamadı. Evde adamla yaşıyor.
Birşey yapacaksanız bugün yapın, geçen senelerinize yazık...

Bazen ne diyeceğini bilemiyor insan.
Gerekirse polise falan verin keşke darp ettiğinde rapor alsaydınız direk evden uzaklaştırma kararı çıkardı. Bundan sonrası için aklınızda olsun.

Dilerim en yakın zamanda kurtulursunuz annenize de size de sabırlar diliyorum

annenin arkasında dur onu ezdirme
ölmüyo böyle insanlar
Allah ım yardımcınız olsun
bende çocukluğumda böyle bi dönem yaşadım
benim babamda 50den sonra adam olmaya başladı
tabii olan benim anneciğimin gencliğine oldu
canım annem:KK200:

Arkadaşlar yorum yazan destek olan herkese tesekkur ederim. Dilerim kimse kendisini bu çaresizligin içinde hissetmez. Ben de uzaktan akil veririm bazen. Bazen can korkusu agir basiyor. Şuan annemi kurtarabilecek bir imkanim yok adamin ne kadar pislesecegini kestiremiyorum. Tekim kardesim yok. Tek elini dahi uzatabilecek akil verecek kimsem yok adamin ailesi dahi buraya gondermeyin huzurumuzu bozuyo diyo. Oraya bizle gidincede ben şoyle calistim ev sahibi oldum, şöyle ülkemi severim, şöyle insanım der durur. Onu irdelemekten zihnim durdu. Ha diyip anneme boşan diye gaz da veremiyorum onu koruyabilecek imkanim yok. O adim atsa sonuna kadar destek olurum. Ya babami birakma felan da demem. Ne aci bir kız babasina aşik olmasi hayran olmasi gerekirken bu cikarimda bulunmasi.
Merak etmeyin vicdanli biriyim deli anım bile olsa bir canlinin canını kasti olarak yakmak istemem.
Konumun ustunden mizah yapanlara da diyecek birseyim yok.
İyi aksamlar hanimlar desteginiz icin tesekkurler.

Artik gucum kalmadı. Her akşam sarhoş. Ayıkken bu adam kim diyorum öyle alistim sarhosluguna. Nefret ediyorum nefreeet. Süluk gibi anneme yapısti butun imkanlarini somurdu simdi annem rahatsiz evde diye her aksam sen essek gibi evde yatiyosun ben çalisiyorum diyo. Oturdugumuz evi bile annemin babasi verdi. Bana 5 yil baktilar annem çalissin diye. Kimsemiz de yok. Dedem öldu. Muhtemelen annem bosanmak istese oldurur oyle aciz pislik igrenc biri igreniyorum. Biraz once anneme gene essek gibi yatiyosun vs derken dayanamadim hangi halam calisiyo dedim biraz darp yedim. Biktim yaa Kurtulamiyoruz olmuyo gitmiyo. Yapmayin kizlar elin oglu caba versin kendi adam olsun siz adam etmeyin.
Ev kimin üzerine

Babam öldü, seni haşlamaya geldim
Ama konu sürpriz çıktı yazan üye var

Annem öldüğü için, annesi ölen kıza yazdım
Hassas yaklaştım, empati kurdum kızla
Orda Benin’le münakaşa etti

Ben onu tokatlayarak ayıltıyorum özeti olan çıkış yaptı bana
Şimdi bu yaptığı
Ay baba şeyiyle geldim
Ühü :KK43:

Samimiyet yoksunu yorumcuklar
Beynim yandı

Babam öldü, seni haşlamaya geldim
Ama konu sürpriz çıktı yazan üye var

Annem öldüğü için, annesi ölen kıza yazdım
Hassas yaklaştım, empati kurdum kızla
Orda Benin’le münakaşa etti

Ben onu tokatlayarak ayıltıyorum özeti olan çıkış yaptı bana
Şimdi bu yaptığı
Ay baba şeyiyle geldim
Ühü :KK43:

Samimiyet yoksunu yorumcuklar
Yazar burda ne demek istedi?

Senim durumuna okadar üzüldüm ki... Her aksilik bir yana da bir de sarhoş olması işin içine daha bir zorluk sokuyor... Acaba kaçmanın kurtulmanın bir yolu gerçekten yok mu? Ya da siz böyle mi zannediyorsunuz? Kardeşin olmadığına sevindim biliyor musun bir de onların çektiği sıkıntıya üzülecektin oysa ki şimdi bir tek annen var... Bu arada merak ettim ne mühendisi sin

Artik gucum kalmadı. Her akşam sarhoş. Ayıkken bu adam kim diyorum öyle alistim sarhosluguna. Nefret ediyorum nefreeet. Süluk gibi anneme yapısti butun imkanlarini somurdu simdi annem rahatsiz evde diye her aksam sen essek gibi evde yatiyosun ben çalisiyorum diyo. Oturdugumuz evi bile annemin babasi verdi. Bana 5 yil baktilar annem çalissin diye. Kimsemiz de yok. Dedem öldu. Muhtemelen annem bosanmak istese oldurur oyle aciz pislik igrenc biri igreniyorum. Biraz once anneme gene essek gibi yatiyosun vs derken dayanamadim hangi halam calisiyo dedim biraz darp yedim. Biktim yaa Kurtulamiyoruz olmuyo gitmiyo. Yapmayin kizlar elin oglu caba versin kendi adam olsun siz adam etmeyin.
Allah kolaylik versin benim babamda oyleydi hergun icer annnemi dover gece uykudan bile kaldirip doverdi bi tek yatak vardi evimizde yicek hic bsy yok buz gbi falan ölmüyolar yani kahretsin ki en sonunda dayanamadim anne boşan dedim ve annemde boşandı biz kaçtık ayni sehirde uzak yere tasindik 2 sene bizi aradi ve vazgecti evlendi falan artik rahatiz sizde oyle yapin bence

Elin oğlunu adam etmeyin evet.
Deli gibi çalışın kendinizi bataklıktan kurtarın.
Okuyun.
Çalışın.
Kazanın.
Krallar gibi yaşayın.
Ne baba eline ne koca eline bakın.
Aciz olmayın kızlar.
Masaya yumruk vuracak, kapıyı çekip gidecek gücünüz olsun.
Akıllı olun kullanın aklınızı.

Allah kolaylik versin benim babamda oyleydi hergun icer annnemi dover gece uykudan bile kaldirip doverdi bi tek yatak vardi evimizde yicek hic bsy yok buz gbi falan ölmüyolar yani kahretsin ki en sonunda dayanamadim anne boşan dedim ve annemde boşandı biz kaçtık ayni sehirde uzak yere tasindik 2 sene bizi aradi ve vazgecti evlendi falan artik rahatiz sizde oyle yapin bence

Of be! Kalbimi sızlattın.
Annene de sana da helal olsun.

Babam öldüğünde üzülmedim öldüğüne şükrettim ama ben yıllarca kimseye güvenemedim Gereksiz bi sinirle yaşadımseni çok iyi anlıyorum Allahnyardımcın olsum

ölüsü olan bi gün ağlar delisi olan hergün ağlar diye boşa demiyorlarmış. bu adam nazikçe ölüp sizi kendi yükünden kurtarmaz bence. güzel de mesleğiniz varmış; başka şehirde iş arayın, alın annenizi de gidin. darp raporu alın, işleme koymasanız da bi kenarda dursun günü geldiğinde uzaklaştırma kararır çıkartırsınız. çok üzüldüm sizin için, umarım bi an önce öyle ya da böyle kurtulursunuz

"Ben çalışıyorum sen yatıyorsun " cümlesi dışında ayni benim babam ...

Back
X