• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarhos kayinpederim...

Çok saçma, değil kp adam gibi içemiyorsa muhatap olamk zorunda değilsin.

Telefonda bile sarhoşluğu rahatsız edici seviyede olan bir insanın yanına bile yaklaşmak istemem.:stop::stop::stop:

Bizim de alkol kullanan akrabalarımız var , aynı masa yemek yeriz takılırız , ama bu zamana kadar rahatsız edici bir durum yaşamadım.

Eşine net tavır koy seni muhatap etmesin :KK62::KK62:

Çocuklarınız var mı ? Onlara karşı da saçma sapan hareketler yaparsa kp eşin mutlu olacak mı :KK57::KK57:

Korkum sadece bagirmasi kirici birseyler soylemesi. Benim yapim cok kirilgan malesef :KK43: eger bana bagirirsa telefonda yaptigi gibi ben birdaha asla eskisi gibi olamam o evde de kalamam. Kizlar saldirmasindan falan korkmuyorum tabiki oyle bisey dusunmedim ama bu durumda kim olsa tedirgin olur bence... esimde basta anlamadi sonra dedimki kizin olsa kp onunla ickiliyken sacma sapan konussa ne hissedersin haklisin dedi lutfen biraz empati

kaç gün kalacaksınız orada

Ben de korkardim ayni evde durmak istemezdim haklisiniz, sizin ailenizde icen yoksa hele ne yapacaginizi bilmiyor olusunuz cok normal.
Bana gore de sarhosluk cok rezil bir durum. Tepki koyup gitmeseniz haklisiniz ama daha onceki gidislerinizde icmis miydi hic

Daha 2 aylik evliyim ben ve bu ilk gidisimiz olacak. Ama esimin abisi de babasi da surekli icen insanlar bende o yuzden tedirgin oldum

Çok saçma, değil kp adam gibi içemiyorsa muhatap olamk zorunda değilsin.

Telefonda bile sarhoşluğu rahatsız edici seviyede olan bir insanın yanına bile yaklaşmak istemem.:stop::stop::stop:

Bizim de alkol kullanan akrabalarımız var , aynı masa yemek yeriz takılırız , ama bu zamana kadar rahatsız edici bir durum yaşamadım.

Eşine net tavır koy seni muhatap etmesin :KK62::KK62:

Çocuklarınız var mı ? Onlara karşı da saçma sapan hareketler yaparsa kp eşin mutlu olacak mı :KK57::KK57:

Daha 2 aylik evliyim ben

Daha 2 aylik evliyim ben ve bu ilk gidisimiz olacak. Ama esimin abisi de babasi da surekli icen insanlar bende o yuzden tedirgin oldum
Esin iciyor mu peki, icmiyorsa zaten o da tepkisini koyacaktir. Ilk defa gidiyorsan cok onemli, sakin taviz verme taviz tavizi dogurur benim dogrum bu de yanlarina bile cikma o durumda degil muhattap olmak.

Esin iciyor mu peki, icmiyorsa zaten o da tepkisini koyacaktir. Ilk defa gidiyorsan cok onemli, sakin taviz verme taviz tavizi dogurur benim dogrum bu de yanlarina bile cikma o durumda degil muhattap olmak.

Haklisiniz... esim sadece sigara iciyordu onu da biraktirdim dusunun sigaradan bile nefret ediyorum ben. Esimde kiziyor ama babasi kimseyi dinlemez. Ailemle ilk kez yanlarina ziyarete gittigimizde de icip gelmisti eve dusunun yani esim farkedip sinirlenmisti nisanliydik o zamanlar.

5 gün çabucak gelip geçer,yalnız kalmamaya çalışın abuk subuk konuşursa da duymamazlığa gelin.

Oyle yapicam insallah cabuk gecer ya kendi baban olsa lafina karsilik verirsin gerekirse tartisirsin ama esimin babasi sonucta saygisizlik yapmak esimi zor durumda birakmak istemem sonucta bir laf soylesem gelin iste olacak o yuzden insallah bir daha boyle bir durumda kalmam :(

Haklisiniz... esim sadece sigara iciyordu onu da biraktirdim dusunun sigaradan bile nefret ediyorum ben. Esimde kiziyor ama babasi kimseyi dinlemez. Ailemle ilk kez yanlarina ziyarete gittigimizde de icip gelmisti eve dusunun yani esim farkedip sinirlenmisti nisanliydik o zamanlar.

Ailenizden bile utanmadiysa hic sans vermiyorum size. Isin buyugu esinize dusuyor ama onun da babasi atsan atilmaz satsan satilmaz:KK14:

Kayınpederiniz çalışıyorsa zaten gündüz beraber olmazsınız. Eşinize de rahatsız olduğunuzu söyleyip akşamları erkenden yatarsınız.

İçer içer sana ne gıbı bır zararı olmus kı ne kadar abartmıssın ..Eger alkolıkse de onunla görusmen gerektıgı gıbı görusursun normal bır durum bu..abartcak da tek kelıme yok yazdıklarında..

Back
X