sarhoşken arayan erkek ?

iyi de, o da ortak olarak kapatma karari aldiginiz bir hesabi acmis? yani o da ayni seyi yapmis..:ssz:

öyle değil canımmm ikimiz de şahsi hesaplarımızı kapattık ortak hesap açtık onu kullanıyoduk birlikte. sonra ben şahsi olanı açtım işte.:17:

Ben sarhos adamın böle seyler yapabilecegine inanmıyorum. Bende sarhos oldum kiminde mesaj attim kiminde atmadim ama hepsini bilincli yaptim. Cok cok sarhos oldugumda ise telefonumun nerde oldugunu dusunmedim bile. Oyuzden bilincli olarak sizi aradigini düşünüyorum. Sever sevmez o ayri ama siz bir adim atarsaniz ,o geri cekilecektir.. sizi surundurmeden rahat etmez bence. ..

Ben sarhos adamın böle seyler yapabilecegine inanmıyorum. Bende sarhos oldum kiminde mesaj attim kiminde atmadim ama hepsini bilincli yaptim. Cok cok sarhos oldugumda ise telefonumun nerde oldugunu dusunmedim bile. Oyuzden bilincli olarak sizi aradigini düşünüyorum. Sever sevmez o ayri ama siz bir adim atarsaniz ,o geri cekilecektir.. sizi surundurmeden rahat etmez bence. ..

Evet canım bende sarhosken adımı deliye verir bilinçli olarak yaparım herseyi :) baya süründürüyor sağolsun birazdan arıycakmış bakalım neler olacaj :26:

Bence ilgi bekliyor.. Kızgın olduğu belli, yalvarmanı falan bekliyor.. Eski nişanlımı anımsattı. Çok sevimsiz bir hareket.

Back
X