Sari akıntı gebelikte normalmi?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.156
2.747
133
28
Kızlar ben 9 haftalik gebeyim ama sürekli sarı akıntı geliyor normal mi acaba bir sorun olurmu bu durum günde 3 4 kere günlük ped değiştiriyorumdur?

Ped kullanma, çamaşırını değiştir diye tavsiye ederim. Temiz tutmaya çalışmalısın. Doktorun var ise ara veya kontrole gittiğinde durumu kendisine söyle. Yapman gerekeni sana söyler. İlaç zaten kullanamazsın hap vs hamile olduğun için. Akıntı oluyor hamilelikte ama uzmana sormakta fayda var.

Sordum canm test yaptı enfeksiyon var ama çok değil dedi tek kullanımlık toz içecek var ya onlardan verdi ama cok geliyor yinede

Burda doktor biri olsa bile seni görmeden ne bileyim tahlil veya muayene etmeden doğru yorumu yapamaz. Kaldı ki bebişin sağlığı ve senin sağlığın söz konusu olunca zaten muayeneye kadın doğuma gidiliyor, en doğrusu sormak gerekiyorsa doktor tedbir alır. İçin de rahat eder ben bunu yaptım ama bebeğe zarar verir mi sorusu olmaz. Çözüme kavuşana kadar temiz tutmak en doğru çözüm oranın florasını bozmadan. Doktorun gerekli çözümü sunmuş. Bir dene olmaz ise ara tekrar sor hala rahatsızım diye. Bende enfeksiyon geçirdim. Şu an 8,5 aylık hamileyim, Allahın izni ile bir şey olmaz stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…