- 4 Nisan 2024
- 1.397
- 1.437
- 53
- Konu Sahibi pinkflowerrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koku kaşıntı yok normal beyaz akıntıyla aynı ama sarı gelmeye başladı son zamanlardaKoku kaşıntı yoksa korkmayın bu akıntı bence krem veya beyaz iç çamaşırınozda kuruyunca o renk görünüyor hava ile temas edince
Yok öyle elime gelecek kadar değil iç çamaşıra böyle geliyor işteElinize mi sarı geliyor yoksa iç çamaşırında kuruyunca mı sarı oldu
Öyle olursa ne olur koku kaşıntıKoku kaşıntı yok normal beyaz akıntıyla aynı ama sarı gelmeye başladı son zamanlarda
Bilmiyorum işte onlar yok diyorumÖyle olursa ne olur koku kaşıntı
Gün sonunda olan bişeyse bu çok normal, bende de aynı böyle olurdu şimdi akıntım çok arttı eskiden akıntım yokmuş dedirtti bana yaniKızlar görsel için çok çok özür dilerim bende bi kaç aydır böyle sarı renkli çamaşırımı kirtletçek şekilde akıntı başladı idrar testinde filan çıkmadı bişey normal mi
Bazende haftada 1 filan peçeteye böyle katı geliyor minnacık beyazGün sonunda olan bişeyse bu çok normal, bende de aynı böyle olurdu şimdi akıntım çok arttı eskiden akıntım yokmuş dedirtti bana yani
Çok normal dedikleriniz hiçbişey kiBazende haftada 1 filan peçeteye böyle katı geliyor minnacık beyaz
Ne bileyim pelvik ağrılarım vs olıyo uzun zamandır da çocuk sahibi olamıyorum.Çok normal dedikleriniz hiçbişey ki
Siz smear ve hpv testi verin isterseniz belki başka bir durum vardır çocuk konusu içinNe bileyim pelvik ağrılarım vs olıyo uzun zamandır da çocuk sahibi olamıyorum.
Evlenmeden önce yada çocuk düşünmeden önce hiç bir sorun akıntı vs hiç bişey ağrı sızı olmazdı