Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
normalde zaten akıntım olurdu ama hamilelik ilerledikçe akıntı artıyor canım.. yani gebelik öncesinde dikkatimi çekecek yoğunlukta farklı bi akıntım olmamıştı..
senin şuanda böyle bi durumun mu var
Ben hamile degilim, ama bu aralar hangi konuyu okusam, karsima bu belirti cikiyor. Evet sari akinti hamilelik belirtisiymis. Tabi usutmeye ya da enfeksiyona bagli da sari akinti olabilir.
normalde zaten akıntım olurdu ama hamilelik ilerledikçe akıntı artıyor canım.. yani gebelik öncesinde dikkatimi çekecek yoğunlukta farklı bi akıntım olmamıştı..
senin şuanda böyle bi durumun mu var
evet bugün ilk kez yoğun sarı akıntı gördüm reglim 2 gün gecikti ama 4 gün önce kan testi negatif çıkmıştı. oysa bende çok belirti var gebeliğe dair ve o kadar karışık kafam. ne dersin olabilir mi gebelik?
Ben hamile degilim, ama bu aralar hangi konuyu okusam, karsima bu belirti cikiyor. Evet sari akinti hamilelik belirtisiymis. Tabi usutmeye ya da enfeksiyona bagli da sari akinti olabilir.
evet bugün ilk kez yoğun sarı akıntı gördüm reglim 2 gün gecikti ama 4 gün önce kan testi negatif çıkmıştı. oysa bende çok belirti var gebeliğe dair ve o kadar karışık kafam. ne dersin olabilir mi gebelik?
canım tahlil sonucunu bi doktora göster.. sonuçta 2 gün regl gecikmiş,ama sen 4 gün önce tahlil yaptırmışsın..
bendede negatif çıkmıştı kan tahlilim(adetim 2 gün gecikmişti oysaki..)ama idrar tahlili pozitif çıkıyordu..
neyse doktorum gebe olduğumu söyledi.. tahlilini yinelet..yada doktora git canım adetinde gecikmiş madem..
akıntı gebelikle beraber artıyor, bu doğru..umarım dilediğin gibidir herşey
evet jaa bende simdi coook merak ediyorum benim regel gecen ay cok düzenLi geldi bu ay 20.12 3 gun gcikti gelmedi ve
önce beyaz akintim geldiben kaamamm geldi sonunda zanettim 2 gun sonra sari akintiyadöndu
bende bu konyu cok merakla takip ediyorum banada yardimci olurmusun ltf arkdaslar???
kasim ayinda hamile kaldim
adet gunu cok cok yogun sapsari bir akintim geldi
ben kanama baslayacak sandim ama olmadi
sonraki gunlerde de hep islaklik hissettim ve beyaz hafif sari akintilarim oldu