Sari akinti

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Hamileligim basladigindan beri yerlesme kanamasi haric hic bir lekelenme yasamadim. ancak suan koyu sari akintim geliyor ve kahveye doner diye korkuyorum doktorumu aradim ulasamadim belki progestan falan verir diye. Suan sadece koyu sari ama?

İltahap olabilir canım, hamileler için fitil veriyorlar. Şuan sıkıntılı bir durum gibi görünmüyor bence.

Hamileligim basladigindan beri yerlesme kanamasi haric hic bir lekelenme yasamadim. ancak suan koyu sari akintim geliyor ve kahveye doner diye korkuyorum doktorumu aradim ulasamadim belki progestan falan verir diye. Suan sadece koyu sari ama?
kokulu olmadıgı sürece normal akıntın olması, hamileliğimin başından beri var akıntım bazen kahverengi oluyor,doktoruna ama mutlaka sor progestan kullanıp kullamaman gerektiğini

Ya ben progestan kullanmak istemiyorum. kahverengı akıntı önemli değil diyolar çok şükür 2 gündür gelmiyo napcam bilemedim

Canim aynisi bendede vardi fitil sonrasi baya duzeldi :) doktor bu haftalarda alttan muayne edemez akintina bakar camasirinda

canm doktoruna ilk firsatta ulasmaya calis icin rahatlasin. ama genelde oluyo. kanama olmasinin tehlikeli oldugunu biliyorum sadece. ama belki enfeksiyon falan warsa allah korusun idrar yollarinda, bi ihtimal ondan da olabilir. ztn oyleyse de doktor ona gore ilac verecektir.

Canim aynisi bendede vardi fitil sonrasi baya duzeldi :) doktor bu haftalarda alttan muayne edemez akintina bakar camasirinda
canm doktoruna ilk firsatta ulasmaya calis icin rahatlasin. ama genelde oluyo. kanama olmasinin tehlikeli oldugunu biliyorum sadece. ama belki enfeksiyon falan warsa allah korusun idrar yollarinda, bi ihtimal ondan da olabilir. ztn oyleyse de doktor ona gore ilac verecektir.

Simdi ulastim doktora cok normal ara ara tabiki olur, bizim endiselendigimiz kahverengi ve kirmizi akintilar, sende de yok zaten dedi. Carsamba kontrolumuz var vajinal ultrason yapicak. Alttan ultrasonu engelleyen bir durumumuz yok dedi

Simdi ulastim doktora cok normal ara ara tabiki olur, bizim endiselendigimiz kahverengi ve kirmizi akintilar, sende de yok zaten dedi. Carsamba kontrolumuz var vajinal ultrason yapicak. Alttan ultrasonu engelleyen bir durumumuz yok dedi
su alttan muayeneye bi sicak bakamadim bn:( sanki bebege zarari olurmu acaba die dusunuyorum. ilk hamilelgmde hic yaptirmamistim. ama tabi doktorlara da guvenmek gerek bilemedm.

canım ben de bi ara turuncu gibi geliyordu resmen doktora gittim tahlil sonucumda normal çıkmıştı enfeksiyon yoktu yani doktor ultrasondan baktı kanama alanı falanda görünmüyor dedi normal olduğunu söylemişti bu tür akıntıların ama tabi enfeksiyon falan yoksa

Back
X